سلام
ما هم میخواهیم جناب
با تشکر
سلام
ما هم میخواهیم جناب
با تشکر
سلام
این چند روز سرم شلوغ بود نرسیدم به دوستان پاسخ بدم
همونطور که رضا عزیز فرمودند خیرسلام
عذرمیخوام اگه سوالم مبتدی هست ...
آیا این ماژول این امکان رو داره که ما تمپلیت های موجود در دیتا استور سرور رو در اختیارش قرار بدیم و بعد از پرداخت آنلاین کاربر ، به صورت اتوماتیک سرور مجازی رو بسازه و آی پی رو ادد کنه و برای کاربر ایمیل کنه؟
ممنون
سلامسلام
ما هم میخواهیم جناب
با تشکر
از این لینک سفارش بدید :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir
اگر میشه یک تصویر از اون پنل برای من ارسال کنید ممنون میشمرحمان جان بسیار عالی!
این بعضی از هاستینگ که این رو در پنل کاربری whmc گزاشت پس ماله خود این whmx هست ؟
مال شما با ای چ تفاوتی خواهد داشت ؟ چون من اون چیزی که بعضی از هاستینگ الان میدیدم همین هارو داشت ! البته یک 1 ماهی میشه استفاده میکنند!
دوستانی که سفارش داده بودند ماژول را تقدیم کردیم
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
رحمان جان سایت مشکل داره؟ چون برای من بالا نمیاد، ماژول و میل کردین یا تیکت؟چون میلی هم برای من نیومده
سلامرحمان جان سایت مشکل داره؟ چون برای من بالا نمیاد، ماژول و میل کردین یا تیکت؟چون میلی هم برای من نیومده
سایت برای من هم از دیروز با ای پی های داخل ایران بالا نمیاد و با وی پی ان بازش میکنم
احتمالاً فردا سایت را ببرم رو سرور هلند
براتون تو تیکت مشخصات لایسنس و ... را خودم شخصاً ارسال کردم
مشکلی هست فعلاً یاهو آنلاین هستم و در خدمتم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام
مشکل ای پی سایت رفع شد و بدون مشکل در دسترس است
موفق باشید
سلام
یک سوال در مورد لینک دانلود دوستان پرسیدن که بهتر دیدم در همین تاپیک پاسخ بدم
کسانی که خرید را انجام میدن بعد از تایید هزینه پرداختی یک لایسنس تقدیمشون میشه به همراه یک لینک
بعد از مراجعه به اون لینک لایسنس ارائه شده به همراه ایمیل زمان ثبت نام خود را وارد میکنن و لینک دانلود به صورت خودکار به ایمیلشون ارسال میشه
موفق باشید
سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز
کار بر روی نسخه جدید را هفته دیگه شروع میکنیم
در این نسخه قرار هست در کنار به روز رسانی ماژول یک نرم افزار کم حجم و قابل نصب بر روی ویندوز xp و 7 آماده کنیم
قیمت به دلیل افزودن امکانات جدید 100% مقداری افزایش خواهد یافت
عزیزانی که قبلاً خرید کردند , بعد از به روز رسانی جدید فایلها و ... برای آنها ارسال خواهد شد
همچنین دوستان لطفاً تقاضای پرداخت به صورت ماهیانه نداشته باشند , امکان پذیر نیست و سیستم لایسنس دهی سالیانه است , نه ماهیانه
همچنین کسانی که برای خود دو لایسنس نیاز داشته باشند قیمت هر نسخه به جای 60 تومان 54 تومان محاسبه خواهد شد
یعنی 16 هزار تومان تخفیف برای دو نسخه
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)