Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
امدوارم این پست شما چند ساعتی بمونه تا افراد بیشتری با شما آشنا بشن...هیچ نیازی به پاسخ دادن نمیبینم.
فقط یه پیشنهاد دوستانه دارم خدمت شما که حتما این مطالب رو بخونید: فروم (انجمن گفتگو) چیست؟
ببین من جبه گیری نمیکنم. ولی میخوام این رو یه من بگی که 90% دوستانی که نظر میدن همیشه خرید غیر مستقیم داشتند و یا فقط شنیدن ، ایا نظر این افراد در مورد دیتاسنتر کاملا درسته ؟
من تو این انجمن کاملا رو راست میگم با 3 نفر که یک گروه هستند و .. بحث میکنم. و خودشون هم خوب میدونند کی هستند. ولی m_dg_farari و چند نفری هستند که من اصلا نمیدونم کی هستند و که هر جا من نظر میدم دوست دارن حرف های بی ربط بزن و اختلاف ایجاد کنند.
m_dg_farari ، دخالت شما بین گفتکوی منو دوستمون یعنی چه ؟ داشتی تبادل نظر می کردی ؟ یا حرف های های شما مربوط به تاپیک بود ؟ برو خدا روزی تو بده.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
هادی جان عزیز من ، امین هم. من که دعوا ندارم با شما!!!! صرفا چیزی هم اگه گفتم برای پایان دادن قائله بوده!
ولی در کل شما هنوز نمیدونی جداً انجمن گفتگو یعنی چی؟ انجمن گفتگو جایی هست که هر کسی ، هرجا دوستا داشته باشه میتونه پست بده. اگه خلاف باشه مسئول رسیدگیش مدیران هستند. فقط و فقط مدیران. شما مشکلی با پست من داری؟ از دکمه ی تخلف استفاده کن. چرا فشارت میره 4000 ؟
واقعا از واژه هایی استفاده میکنید که شناساننده ی شما به قشر امروزی هستند... نمیشه گفت خوشبختانه باید گفت متاسفانه! شما به عنوان یک ایرانی که "ادعای" فعال بودن در زمینه ی وبهاستینگ رو دارید در خیلی از جاها من جمله پیام خصوصی های همین فروم به عنوان "سمبلی از تمسخر" شناخته میشید بعضا... واقعا باعث تاسفه...!
وقتی کسی میاد توی انجمن نظری میده و اشتباه میگه ، وظیفه من و شما و همه اعضای این انجمن هست که کاملا محترمانه اشتباه ایشون رو تصحیح کنیم که دیگران در اثر این اشتباه به دردسر نیفتن (و چه یهتر که با یک پیام خصوصی ازشون بخوایم خودشون نصحیح کنن)
نه این که بهش توهین کنیم یا سعی کنیم با حرفامون کوچیکش کنیم (و سعی کنیم با توهین ایشون رو بی سواد و خودمون رو عقل کل و بزرگ نشون بدیم)
این چیزایی که داریم میگیم واسه زمانی هست که اطلاعات غلط داده شه اما توی این تاپیک اطلاعات غلطی داده نشده که شما برخورد کردید
و این است سطح درک نمایش مشخصات: iNicz.Com - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
وقتی نمی دونی نظر نده !! باشه ؟؟؟
وقتی من میبینم یکی کلاه برداری میکنه و یا کارش رو رو میکنم. و این فرد با یکی از مدیر های انجمن دوست صمیمی هستش . میاد ما رو میکنه متخلف و
دلیل: توهین به کاربر یا کاربران سایت
میشه و اسم ما بد میره. من واقعیت رو میگم و بزار به من بگن بد. شما خودت چقدر من رو میشناسی و با من در ازتباط بودی ؟
پشته صحنه چیزهایی اتفاق میفته و ما بحث رو این جا ادامه میدیم . ملت میگن وا .. عجب ...
شب خوش .
از صاحب تاپیک هم معذرت میخوام که یه نظر دادیم و 10 نفر به جای اینکه جواب تاپیک رو بدن تو پست من دخالت کردند.
خطاب به مدیران: نشینین پیش خودتون بگید اله و بله... خودکرده را تدبیر نیست... وقتی "هرکسی" هرطور عشقش میکشه به همه ی کاربران توهین میکنه و خیلی راحت 24 ثانیه بن میشه و دوباره کارش رو از سر میگه مسلما که فرداش برای مدیر هم احترامی قائل نشه.....
فردی که هنوز در فلسفه ی انجمن هم مونده! پست دادن در یک تاپی رو "دخالت در پست دیگران" میدونه.
اصولا Cleaner فروم جدیدا امیر ع شده. امیر جان پست رو دیلیت نکن بذار یکی از admin ها ببینن.
من رسما خواستار برخورد جدی با چنین افرادی هستم. کسی که هنوز نمیدونه فروم چیه نباید حق فعالیت داشته باشه! اگه واقعا به فکر سایتتون هستین یه فکری به حال چنین افرادی بکنین!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)