-
June 26th, 2011, 17:13
عضو جدید
پاسخ : مشکل دیتا سنتر hetzner با شاتل
من چيزي كه مطمئن شدم اين هست كه ، سرورهاي كانادا و آمريكا مشكلي ندارن و سايتهايي كه رو اينا هستن تو اين چند روز خيلي از لحاظ بازديد و رتبه آلكسا بهتر بودن و رشد عجيبي هم داشتن،اما سايتهاي سرور آلمان كه كم هم نيستن با مشكل مواجه شدن
اينكه ديتاسنتر رو تغيير بديم ..يعني روز از نو روزي از نو ..
بايد بگم طبق پرسش از كاربران سايت ، متوجه شديم كه پارس آنلاين هم اين وضع دچار شده .. اما ميگم اين شركتها همه جا اينجوري نيستن .. اما در قم و لاهيجان و گرگان و بوشهر شدت اين مشكل خيلي زياده و چند روزه دائم اينجوريه .
تا حالا فقط كاربراني كه از اينترنت ايرانسل استفاده ميكنن تو اين مدت مشكلي نداشتن و سايت دائم در دسترس بوده براشون .
-
-
June 26th, 2011 17:13
# ADS
-
June 26th, 2011, 17:46
عضو انجمن
-
-
June 26th, 2011, 18:04
عضو جدید
:دی دوستان چقدر صبور بودن همه ،
من اومدم یه تاپیک زدم !! همه درد دل کردن !!
-
-
June 26th, 2011, 18:35
صبا نت - پارس آنلاین - داتک - شاتل و.... همگی بستند!
شیراز هستم
ویرایش توسط Web-Lovers : June 26th, 2011 در ساعت 19:28
-
تعداد تشکر ها از Web-Lovers به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2011, 18:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Web-Lovers
صبا نت - پارس آنلاین - داتک - شاتل و.... همگی بستند!
خب خدارو شکر به خودم افتخار می کنم که ایرانیم ، ایرانی منبع هوش و ذکاوت
(دوستان قصد توهین به هیچ کسیو نداشتم کنایه بود )
-
-
June 26th, 2011, 18:48
عضو انجمن
الهی
الهی
الهی
خداخیرشون بده
هرچی می خوان صد دردنیا یه تیلیارد دراخرت نصیبشون کنه 
البته خیرنهااااااااااااا همشو شرررررنصیبشون کنه
-
-
June 26th, 2011, 19:20
عضو جدید
من خودم چند ماهی هست که از شاتل گرفتم . به این مشکل زیاد بر خورد نکردم . 5 ماهی که ازش سرویس دارم 2 ماه اول قطعی نداشت بعدش دیگه زیاد شد . البته این قطعی در مورد باز شدن سایت ها نبود.
-
-
June 26th, 2011, 22:16
عضو انجمن
خیلی بدم میاد شروع میکنید حرف های دری وری توی یه تاپیک کاملا جدی میزنید . یکم منطقی و درست پی ام بدین ، شده عین چتباکس .
عرضم به حظورتون که شاتل الان حدود 1 هفتست که با سرور های خارجی کلا مشکل پیدا کرده . در هر 1 ساعت ، 20 دقیقش سرور های خارجی تایم اوت میدن . من چون گیمر هستم خودم و عموما توی سرور های خارجی هستم ، 1 هفته ای هست متوجه این موضوع شدم . حرکتشون بلاک کردن آیپی نیست . کلا مشکل از شبکه ی اینترنت کشور هست اونطوری که من تحقیق کردم ، فقط هم هتزنر و آلمان نیست . ناگهان به مدت نیم ساعت هیچ سرور خارجی پینگ نمیده . هیچ صفحه ای باز نمیشه ، فقط سرور های داخل پینگ تایم دارن . این مشکل 1 هفته هست که پیش اومده و مطمئنا از طرف هتزنر نیست ، از طرف همین پروایدر های ایرانیه که احتمال میدم چند وقت آینده حل میشه .. نمیتونن به این وضع ادامه بدن ..
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
-
تعداد تشکر ها ازCmanDesign به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2011, 22:26
من سه هفته پیش به این مشکل برخورد کردم روی اینترنت صبا و بعد از 3 ساعت درست شد و من در اون سه ساعت با مدیر سرور دیگر شدم که چرا سرور خرابه و بعد متوجه شدیم که صبا مشکل داشته
هفته بعد پارس آنلاین و صبا نت با هم به مدت 2 روز این طوری شد شاتل در اون مدت درست بود.
امروزم که همگی با هم قطع شدن
این مشکل مشکل دیروز و امروز نیست حدود یک ماه هست من این مشکل را دارم حالا کی باید جواب بده!!!!!
موقعیتم شیراز است واقعا دارم کلافه می شوم!
یعنی ایران بدترین سرویس دهی را دارند و ***ترین سرویس دهندها (اگر مشکل از اوناست)

نوشته اصلی توسط
CmanDesign
خیلی بدم میاد شروع میکنید حرف های دری وری توی یه تاپیک کاملا جدی میزنید . یکم منطقی و درست پی ام بدین ، شده عین چتباکس .
عرضم به حظورتون که شاتل الان حدود 1 هفتست که با سرور های خارجی کلا مشکل پیدا کرده . در هر 1 ساعت ، 20 دقیقش سرور های خارجی تایم اوت میدن . من چون گیمر هستم خودم و عموما توی سرور های خارجی هستم ، 1 هفته ای هست متوجه این موضوع شدم . حرکتشون بلاک کردن آیپی نیست . کلا مشکل از شبکه ی اینترنت کشور هست اونطوری که من تحقیق کردم ، فقط هم هتزنر و آلمان نیست . ناگهان به مدت نیم ساعت هیچ سرور خارجی پینگ نمیده . هیچ صفحه ای باز نمیشه ، فقط سرور های داخل پینگ تایم دارن . این مشکل 1 هفته هست که پیش اومده و مطمئنا از طرف هتزنر نیست ، از طرف همین پروایدر های ایرانیه که احتمال میدم چند وقت آینده حل میشه .. نمیتونن به این وضع ادامه بدن ..
-
تعداد تشکر ها از Web-Lovers به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2011, 23:00
عضو انجمن
دوستان با تغییر dns مشکل مرتفع نمیشه؟ تست کنید شاید راهگشا بود
-