ویرایش توسط iNicz.Com : June 17th, 2011 در ساعت 15:13
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
دوست عزیز یک وقت این صحبت ها مبنی بر جبه گیری نباشه...داریم به یه جمع بندی میرسیم که به عنوان آرشیو شاید مناسب باشه
تفاوت اصل در: 1- پورت هست که 1 گیگ می باشید / 2 - در پهنای باند که 20 ترا میباشد / 3 - در مورد رم با 265 سرور 12 گیگ هم موجود هستش / ( پردازنده Xeon به کنار)
پیامتون نیومد!
ما هیچ وقت ادعای پشتیبانی 24 ساعته نداشتیم و نداریم....در مورد مشکل هم در صورت تیکت شدن در مورد سرور اختصاصی سریع به دیتا سنتر اطلاع داده میشه در صورتی که نیاز باشه...همانصور هم که خودتون این چند روز در ارتباط بودبد تقریبا از 9 صبح تا 12 شب هم تیکت هم مشاوره خرید آنلاین هستش
من چون این تاپیک رو دنبال می کنم لازم دیدم یک توضیح در مورد پشتیبانی 24 ساعته بدم .
مدیرت سرور و پشتیبانی 24 ساعته واقعی در اروپا ماهیانه 250000 تومان هزینه داره ، معمولا اکثر دوستان که در ایران هستند با اجاره یک سرور توقع پشتیبانی 24 ساعته یا خیلی سریع رو دارند ، بدون توجه به این نکته که اجاره سرور با مدیریت و پشتیبانی سرور 2 بحث جدا هستند .
شما به طور کلی سرور رو که تحویل می گیرید چناچه هزینه مدیزیت و پشتیبانی رو نپردازید ،یعنی مدیریت سرور رو خودتون به عهده گرفتید .و تنها در مواردی که مشکلی برای سرور پیش میاد یا نیاز به نصب os یا کارهای اینچنینی دارید می تونید به سرویس دهنده ایمیل بزنید .
فعلا تصمیم گرفتم روی سوئیس یه تستی بکنم به امید خدا ببینم چی میشه و اگر دیدم خوبه نتیجه رو همینجا میگم که تاپیک به هدفش برسه و بی هدف رها نشه
----------------------
عزیز
HyperServer
شما باز یاهوت مشکل پیدا کرده؟ پی ام دادم آخه جوابی نیومد
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
از دوست خوبم 724server ممنونم بیش از حد به تاپیک بنده اهمیت دادن ممنون
اینم سویئس آقا سرور دان شده اما مجازی سازی میشه رفتا کسی میدونه چرا اینجوری شده ؟
قبل دان شدن کاری که کردم این بود که پرت 22 اس اس اچ رو عوض کردم بعد کله سرور رو از طریق whm ریبوت کردم بعد 10 مین کار کردم یوهو دیگه دان شد
کسی فهمید به منم بگه اینم ایپی :
http://31.7.60.83/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)