سلام
کدوم اسم ها رو دادید به ثبت یا قراره بدید ؟![]()
موفق باشید
سلام
کدوم اسم ها رو دادید به ثبت یا قراره بدید ؟![]()
موفق باشید
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
داداش بالاخره اسم شرکتت چی شد؟
قالبت خوبه /مبارکت باشه
یه اسم شرکت ثبت کن یه اسم برند.
دوستان شرمنده . امروز تایید اسم اومد از بین گفته های دوستان 10 تا انتخاب کردبم.و 2-3 تا خودمون اضافی کردیم. انگاری پارتی نداشته باشیم . 3 کلمه هم تایید نمیکنندو اسم نهایی فرا نوآوران نیکِ غرب شد.
در مورد جایزه ، دوستان هر کی رو بگید بهشون بدیم .( یه کسی که اسم نزدیکتر بود.)
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
دیدم در مورد ثبت شرکت است گفتم یک سری اطلاعات که در این زمینه دارم در اختیار دوستان قرار دهم.
البته اطلاعات من برای حدود 3-4 سال پیش است که شرکت اصلی خودمان را ثبت کردیم ولی چون در اطلاع شرکت های دوستان بودم قوانین عوض نشده است.
قبل از هرچیز به دوستان پیشنهاد می کنم که اگر با جاهای دولتی کار نمی کنند به هیچ عنوان دنبال ثبت شرکت نروند چون ثبت شرکت کاری آسان است ولی دردسرهای بعدی آن خیلی بیشتر است. (هر سال دفاتر باید بگیرید اظهارنامه پر کنید و مالیتی هم بدهید)
1- بعد از گرفتن اساس نامه، شرکت نامه و تقاضانامه، به هیچ عنوان تا آخرین مرحله ثبت شرکت، اسم شرکت را در قسمت نام شرکت ننویسید یا اگر گفتند با مداد بنویسید چون در هر مرحله ای امکان تغییر اسم و یا تایید نشدن اسم وجود دارد.
2- موضوع فعالیت را قبل از نوشتن در شرکت نامه، اساس نامه و تقاضانامه در یک برگه معمولی نوشته و به واحد کارشناسی رفته و از آنها بپرسید که کدام موارد نیاز به مجوز دارند یا ندارند. اگر موارد مورد نیاز برای مجوز کم و قابل اهمیت نبود حذف کنید چون گرفتن مجوز از وزارت ارشاد دردسر خودش را دارد.
3- موارد زیر را در موضوع فعالیت خود حتما بنویسید تا در آینده اگر خواستید تسهیلاتی بگیرید امکان پذیر باشد:
انجام کلیه فعالیت های مجازی در جهت پیشبرد اهداف شرکت، دریافت وام و تسهیلات از موسسات مالی و اعتباری دولتی و خصوصی، ترخیص کالا از گمرکات داخل و خارج کشور، صادرات و واردات کلیه کالاهای مجاز بازرگانی، انجام کلیه کارهای خدماتی
4- بعد از ثبت شرکت باید به پست خانه مراجعه کرده و درخواست دفاتر بکنید. اگر زیاد با شرکت کار نمی کنید 2 دفتر 50 برگ یکی دفتر روزنامه و دیگری دفتر کل تهیه کنید.
5- 60 روز پس از ثبت شرکت فرصت دارید تا به اداره مالیت رفته و 2 در 1000 مبلغ سرمایه شرکت را مالیات دهید اگر با تاخیر بروید این مبلغ با جریمه همراه است.
6- حتما بر روی فاکتورهایتان از این به بعد 4% مالیات بر ارزش افزوده و 5% مالیات خدمات را اضافه کنید. 5% توسط شرکتی که به آن خدمات می دهید کم می شود و به اداره مالیات پرداخت می شود که مالیات برای شما می باشد و باید پیگیری کنید و سند مالیاتی را از آن شرکت بگیرید (زمانی که دفاتر را می بندید این مالیات های پرداخت شده شما از مالیات کلی شما کم می گردد)
7- هر فصل ماه باید 4% مالیات بر ارزش افزوده ها را پرداخت نمایید (اطلاعاتم در این زمینه زیاد نیست چون خودم درگیر کارهای مالیاتی شرکت نیستم جدیدا)
8- یک مورد را فراموش کردم حتما مسئولیت محدود ثبت کنید چون سهامی خاص دردسر بیشتری دارد
9- اگر با شرکت کار نمی کنید و یا حوصله درگیری با مالیات را ندارید هر سال اظهار نامه را پر کرده و بر روی آن برگه عدم فعالیت بزنید و تا آخر تیر ماه تحویل اداره مالیت دهید
امیدوارم این اطلاعات به درد دوستان بخورد.
موفق باشید
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
متاسفانه
ما هم از اسم زیاد راضی نیستیم و لی در اینده میشه تغییر اسم داد.فقط برای این بود که بصورت رسمی و ثبت شده کار کنیم.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
داده پردازان نیک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)