آنلاین
موافق هستم , اگر مجانی بود شرکت میکنم حضوری .
موافق هستم , حتی اگر هزینه ای داشت شرکت میکنم حضوری .
تمایلی ندارم ترجیح میدم آموزش های فروم رو بخونم.
موافق هستم ,اگر کلاس آنلاین بود با هزینه شرکت میکنم
آنلاین
توی این انجمن روزی 150 ~ 200 یوزر آنلاین میشند .وحیــــــد جان تعداد مورد نظرت چندتاست؟
که حدود 100 نفرشون تا العان از این تاپیک بازدید کردند ولی نمیدونم چرا 60 نفرشون رای دادند !
قرار نیست کار خاصی بکنند ! فقط یه نظر سنجی هست , که به نفع خود کاربران هست
یه یک هفته این موضوع مهم میمونه تا کاربران رای بدند . بعد نتیجشو اعلام میکنم![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
درود
آقا وحید یک جا گفتید قرار نیست درامدی داشته باشه ، به نظر من این کار غلطه و هیج وقت به نتیجه نمی رسه یا ادامه پیدا نمی کنه ، شما اگه می خواهید لطفی در حق بچه ها بکنی ، کلاس را حالا چه آنلاین و چه یر آنلاین برگزار کنید با هزینه معقول ، برای استاد اگه جلسه ای 30 40 تومن در نظر بگیرید ، هم برای استاد خوبه و هم دانش پژوهان ، دوره ها را هم 50 ساعتی بزارید ، سی دی و دی وی دی هم بیرون ندید چون فقط سوخت رایتر ها را تامین کردید و یک عده دیگه استفاده مالی اش را می برند ،
در کل چه آنلاین (100 درصد شرکت می کنم ) حضوری (اصفهان یا تهران ) 60 درصد
نظرسنجی و ... هم نمی خواد شما کلاس راه بنداز ، من قول می دم بچه ها با کله می یان
ارادتمند
ساعتی چقدر باندواید از بیننده می خوره ؟!
بنده هم اصفهان هستم
انلاین 100% شرکت میکنم
اما چطوری؟
در مورد کلاس های آنلاین اطلاعات کافی دارم توی این مورد .بنده هم اصفهان هستم
انلاین 100% شرکت میکنم
اما چطوری؟
Acrobat Connect نر افزاری برای این کار![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
قرار نیست دقیق اون چیزی که توی ذهن یوزر هست ما اینجا داشته باشیم تا انتخاب کنند .چون نظرسنجی کامل نیست. میتونست کاملتر باشه ...
1. موافق نیستم، چون نمیتونید امکانات خوبی فراهم کنید.
2. موافق نیستم، چون هر چی که دارید میتونید همینجا ارائه بدید.
3. موافق هستم، به شرطی که با یه موسسه جهت امکانات دوره همکاری بشه.
4. نظری ندارم.
و و و ...
همیشه این بوده که باید اون رای رو انتخاب کنند که نزدیک به نظرشون هست .
فکر میکنید اگر لینک این تاپیک برای کاربران ایمیل بشه شاید بهتر تاثیر داشته باشه؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)