عجب بحث جالبی شده :دی
آقایون ماشین چجوریاس بالا پایین :دی
عجب بحث جالبی شده :دی
آقایون ماشین چجوریاس بالا پایین :دی
بعضی ها یجور میگن قیمت همچی تو ایران نسبت به جاهای دیگه خیلی ارزونه معلومه که راحته راحتن و هیچ مشکلی ندارن ... پسر خوب حقوق ایرانی هارو با خارج از کشور مقایسه کن !!! اگر تو ایران همه چی ارزونه خوب حقوق ها هم خیلی پایینه اونایی که شغلشون هم دولتی نیست هم خیلی کم در میارن اون بدبختا چیکار کنن !!! کسی پیدا میشه که پول ناهار اونارو هم مجانی کنه ؟ .... داداش نشستی جای گرم و نرم میگی "همه چی آرومه" آهنگشم داری گوش میدی ...
یارو پول نداره بعد میره 10 تا بچه میزاد خوب مگه مجبورت کردنالان ماهی چند میلیون میگیره دیگه سره کارم نمیره فقط چرا ؟ چون 10 تا بچه داره
![]()
دستتشون درد نکنه ممنون از این بابت !
پول زیاد بدیم ، سرویس مزخرف بگیریم
مطمئن باشید تو سرویس ها هیچ تغییری ایجاد نشده ، گوگل کنید خیلی ها هستند یک چیزی پست کردند ، بسته باز شده و از وزن مرسوله کم شده!
بله د ز د ی هم میکنند!
نه بابا درسته اینجا به مزاج گفتم کارم به پست نخورده
http://www.webhostingtalk.ir/f41/244...tml#post234415
ولی 18 ماه خدمتم رو تو دفتر پست پایگاه شکاری مهراباد بودم مسئولیت مرسوله ی پیشتاز بسیار سنگینه من قضایی شده دوستانم و به چشم دیدم .
اصلا ربطی به نیرویی نداره
اینا جزو قوانین پست میشه شما تا وقتی به مامور پست امضا ندادی هر شکایتی قابل قبوله .
اگه احساس میکنی بسته ی مهمی داری باید جلو مامور پست بازش کنی و چک بشه همه چیز تا قبل از امضای شما قابل قبوله وقتی امضا میکنی بسته رو میاری خونه "مامور هم میره دنبال بازیش " دیگه نه تنها پست بلکه هیچکسی قبول نمیکنه .
yesterday ؟ :دی
از یزد شیرینی فرستادند نیم کیلوش تو راه ریخته)))))))) حالا کجا ریخته معلوم نیست. جالب اینجاست که بسته هم کمپلت چسب خورده یعنی اصلا ممکن نیست از بسته بیرون ریخته شده باشه. کار خودشونه
)
امیر خسرو معروفی
جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.
دیشب که شنیدم مخم سوت کشید.
واقعن که.........
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)