من الان روی umts.ir
ns1.umts.ir (94.183.24.64)
dns ست کردم.
اصولا باید alias بشه کرد. ولی نمیشه.
من الان روی umts.ir
ns1.umts.ir (94.183.24.64)
dns ست کردم.
اصولا باید alias بشه کرد. ولی نمیشه.
زندگی زیباست
چندتا نکته :
1- یادم میاد که در جایی خوندم این هزینه ای پی اختصاصی که شما پرداخت میکنید غیر قانونی هست ! این ای پی بصورت مجانی ساخته میشه ولی خوب اینجا ایرانه...
2- برای پول برق قبلا که هر کیلو وات ساعت حدود بیست تومن بود یعنی هر 1000 وات در یک ساعت میشه 20 تومن الان تقریبا هشتاد تومن هستش.
کیس شما اگر به تنایی روشن باشه قدرتش روی پاورش نشوته شده ولی ( همیشه از همه قدرتش استفاده نمیکنه ) حدودا شاید 200 کیلو استفاده بکنه که در 5 ساعتش میشه 100 وات و 80 تومن .و به عبارتی شبانه روزی تقریبا 400 تومن میشه البته اینو در نظر بگیرید که پول برق تصاعدی بالا میره و این 400 تومن به ساعتی 600 تومن هم ممکنه نزدیک بشه که در اخر ماه حدود 20000 تومن میشه.
3- هدفت چیه؟ :دی
این کاری که ایشون انجام دادن بسیار آموزنده هستش البته قبل از ایشون من این ایده رو واسه لپ تاپ ام مطرح کرده بودم
http://www.webhostingtalk.ir/f55/22395/
زندگی زیباست
روی سیستم منزل که انجام شدنی هست
همین لوکال هاستی که دوستان میسازند خودش یک وب سایت به تمام معنا هست حتی شما میتونین یک دامین مجازی بسازین و به جای ادرس localhost یا 127.0.0.1 به کار ببرید.
ولی اخرش همگی به یک مطلب میرسیم.
کمبود پهنای باند اینرتنت ، هزینه بالای برق ، اصطهلاک سیستم و مشکل کولینگ و نبود تهویه کافی.
مزایا : سرور اختصاصی با منابع فراوان . دسترس مستقیم به سرور ،دسترسی سریع به بک اپ و ارشیو سایت
ممکنه نحوه ی ست کردن ip رو روی مودم توضیح بدی.
ممنون
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
از چه ویندوزی استفاده کردید؟
ویندوز سرور 2003
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
اول اینو بگم مودم من 4 تا پورت خروجی داره یعنی همزمان می تونه 4 تا کامپیوترو به اینترنت وصل کنه
تو کامپیوتر خودم آدرس زیر رو می زنم
192.168.1.1
این آدر تنظیمات مودم من هستش
بعد وارد کردن رمز میرم به قسمت port forwarding و از اونجا میگم که هر کی آی پی منو زد بره به این آِ پی
192.168.1.51
که این آِ پی کامپیوتره دومم هستش که با یکی از پورت های مودم اونم به اینترنت وصل کردم
و در اون کامپیوتر دومم اومدم پارالرز نصب کردم و شده سرور من
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
من مشکل تهویه اصلا ندارم
چون آشپزخونه شرکتمون خیلی سرده(شایدم منفی باشه)
پهنای باند هم که هنوز مال من 256kb تا حدی جواب داده حالا اگه 4mg کنم ببینید چی میشه؟!
اصطکاک سیستم به نظرم نباید زیاد باشه چون قبل اینم کامپیوتر من همیشه 24 ساعته روشن بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)