درود
2 تا دوست گلم را در این تاپیک دیدم حیفم اومد من هم چیزی ننویسم . این انجمن را من از خیلی نظر ها قبول دارم و از اون دسته کابراشم که همیشه میام فقط مطالبش را میخونم چیز یاد بگیرم در زمینه هاست و ... حرفی برای گفتن ندارم برای همین کم پست داده ام .
چند نکته در جومینا جومینا هست که لازم دیدم پاسخ بدم
1- ما هیچ وقت خودمون را پشتیبان جوملا نداشته ایم اصلا دلمون هم نمیخواسته که پشتیبان جوملا باشیم . پشتیبانی از جوملا تنها به انتشار یک نسخه فارسی نیست . اسم انجمن ما هم انجمن تخصصی است بار ها هم در انجمن خودمون گفته ام که ما پشتیبان جوملا نیستیم 2 تا انجمن پشتیبانی هست که این کار را انجام میدن شخصا علاقمندم سئوالاتی از ما پرسیده شود که خودمون هم ازش چیز یاد بگیریم . من برای پشتیبانی انجمن های جومفا و مامبو را پیشنهاد میدم که هم ناظر های گلی دارن و هم مدیرانشون هم در سابقه کاری خودشون را اثبات کرده اند ! گرچه به نظر من جومفا داره ضعیف مدیریت میشه اما انصافا نمیشه توقع داشت انجمن پشتیبانی بخ این بزرگی بهتر از این مدیریت بشه
2- در مورد جوملا 1.6 : اون هم داستانم خودش را داره نسخه آلفا این جوملا که بیرون اومد من هم خدمت آقای علوی نیک و هم خدمت آقای زراعتی (مدیران مامبو و جومفا ) پیام خصوصی دادم که آقا این نسخه را ما ترجمه کرده ایم بیاین از این نسخه شما استفاده کنید ما قصد انتشار جوملا نداریم ( به همان دلیلی که گفتم قصد پشتیبانی از جوملا را نداریم ) آقای زراعتی که ارادت دارم خدمتشون ، گفتند که تیم ما داره خودش روی این نسخه کار میکنه اما آقای علوی نیک استقبال کردند که بعدش هم هیچ خبری ازشون نشد . خلاصه ما که دیدیم نسخه ترجمه شده خودمون منتشرش کردیم اما اصلا از اول قصد انتشار نسخه جوملا نداشتیم
3- در مورد دوستی که فرمودند برخی از جاهای این نسخه ترجمه نشده ، بله حق با شماست منتها این جاها که میفرمایید خیلی کم و نادر است دلیل اصلی این هم اینه که وقتی نسخه آلفا جوملا 1.6 اومد من نشستم کلش را ترجمه کردم بعد که نسخه بتا اومد دوباره کلی ترجمه بهش اضافه شد که اون ها هم ترجمه کردم در آخر نسخ نهایی که اومد باز هم جوملا کلی ترجمه بهش اضافه کرد که من تاجایی که دیدم ترجمه ها را درست کردم ممکنه چند جمله را ندیده باشم که ترجمش را درج کنم در نسخه بعدی حتما این موارد تکمیل میشه . اما یه دوستی نوشته بودند جوملایی که توسط ما منتشر شده باگ داره . 2 حالت داره یا شما خودتون باگی کشف کرده اید که لطفا عمومیش کنید یا در جایی خوانده اید در هر صورت فکر کنم مستند صحبت کنیم بهتر باشه . برادر عزیز ما این نسخه را تنها ترجمه کرده ایم تا بحال شنیده اید با ترجمه باگ به CMS اضافه بشه ؟! اگر هم باگی باشه که تابحال گزارش نشده مربوط به خود هسته جوملا 1.6 میشه واگر نه ترجمه hello به دورود بر شما ، که باگ اضافه نمیکنه
4- نکته آخر هم که iacbook عزیز به درست اشاره کردند در مورد سابقه جومینا و نحوه شکل گیریش است . ببینید حدود 2 تا 3 سال پیش هم من و هم مصطفی عضو جومفا بودیم در آن زمان من به مصطفی پیشنهاد دادم که یک انجمن برای قرار داده امکانات وارز راه اندازی بشه که مصطفی انجمنش را در اختیار گذاشت خلاصه خیلی زود این انجمن پا گرفت و شروع کردند به حمله های ddos و .... و در آخر هم مصطفی انجمن و. سایتش را کلا بست دلیلشم این بود که میگفت آقا من همش دارم هزینه میکنم تا به من حمله هم میکنن کلی هم همه با من لج شدند و ... یادمه 22 بهمن بود (چند روز تعطیل بود) یکی از بچه های همان انجمن زنگ زد به من گفت فلان افزونه را برای من بزار من هم گفتم باشه برات یه جا آپلود میکنم از طرفی هم یه فیلمی دیده بودم به اسم jooli and jouliet که داستان یک وبلاگ نویسی بود که یک وبلاگ راه اندازی کرده بود و در اون نوشته بود برای یک سال هر روز یک دستور آشپزی در وبلاگش قرار میده خلاصه من هم جو گیر شدم گفتم من هم وبلاگ خودم را راه اندازی میکنم . حدود 26 تا 27 بهمن بود که وبلاگ را راه اندازی کردم و چند قالب و افزونه که وارز هم نبود و از تی سی مونده بود منتشر کردم 2 ماه نشده بود که تعداد بازدید ها اینقدر زیاد شد که مجبور شدم سایتش کنم از اول هم دلم نمیخواست بازدید کننده بالا داشته باشم و .... برای همیم هم عضویت را سخت کردم . هدف اصلیم این بود که دوستای قدیمی را دور هم جمع کنم و کلا یه عده متخصص و نه کاربر عادی در یکجا جمع بشن که با اشتراک گذاردن امکاناتشون بتونن به هم دیگه در پروژه هاشون کمک کنند. هر سایتی یک تارگتی داره و تارگت جومینا افراد عادی نبوده و نیست و تنها طراح های حرفه ای مد نظر ما هستند ما نه انرژیش را داریم و امکاناتش را که بتونیم به افراد عادی سرویس بدیم گرچه امکانات لازم را برای این که یک فرد از سطوح مقدماتی و متوسط به سطح حرفه ای برسه را فرآهم کرده ایم مثالش هم راه اندازه سایت joominalearn.ir است اما رسالت جومینا این نیست .
همین الانش هم دائم داره به ما حمله میشه و بسیار هم شدید با حمله اول هم سوئیچر سرور نگاه روشن گر فارس که اون زمان سایت جومینا در آن قرار داشت سوخت و مطابق سرور های ایرانی ما را بیرون کردند :-) بعدش سبز هاست لطف کرد قبول کرد جومینا منتقل بشه رو سرورش البته دوستان دیگه از جمله iackbook عزیز و ... اعلام کردند اما انصافا نخواستم زحمتشون را زیاد کنم . چند تا از مدیرای آشیانه هم که از اعضا جومینا هستند یک هاست در اختیار ما گذاشتند اما پلسک بود و من نتونستم ازش استفاده کنم خلاصه دست آخر مجبور شدم که کلی هزینه کنم سرور اختصاصی بگیرم ! اون هم تنها برای یک سایت و یک انجمن ! شاید من هم باید به حرف مصطفی گوش کنم و بیخیال بشم اما کلا آدم کم بیاری نیستم مضافا بر اینکه اصلا جوملا کار اصلی من نیست و شخصا کارم چیز دیگری است
امید وارم تونسته باشم مسائل درست بشکافم
ارادتمند
امیررضا تهرانی