-
June 5th, 2019, 19:32
پاسخ : هاست کلاهبردار kharidhostarzan.com

نوشته اصلی توسط
nima73
درود
چقدر اوضاع این انجمن بد شده و متاسفانه مدیری انگار بالا سرش نیست و کلا بی صاحب هست
دو نفر سر 14 هزار تومان (پول یک کیلو پیاز) وسط انجمن درست مثل لات های سرچهار راه دارند بهم توهین میکنند و یک عده هم که بدتر از اونها وارد تاپیک شدن و درافشانی میکنند که نکنه یک وقت کم بیارند
مثلا اینجا یک انجمن تخصصی برای مهندسان it کشور هست
سلام . خدارو شاهد میگیرم حرفتون درست هست و واقعا شرمنده هستم.
اما چه کنم ؟ اسم رو گذاشتن کلاهبرداری خرید هاست ارزان. سه سال با آبرو کار کردیم. سود کم گرفتیم که حلال باشه حق کسی ضایع نشه. دیتاسنتر با پیام تحریم ، هاست های اکانت های ir رو پاک کردن. بعد به ما تهمت زده میشه. می تونم ساکت باشم ؟ صحبت های منو ایشون از نظر قوانین سایت باید منجر به اخراج شدن هر دو نفر باشه و خودم اشتباه این موضوع رو می دونم .
اما ناگریز مجبور به پاسخ دادن هستم. وقتی اسم سایتی که من مدیر اون هستم میاد ، میشه پاسخ نداد ؟ اگر طعنه ای از سمت من بود ، با لحن تو و تو نبود. شما خطاب میکردم . ایشون مثل چاله میدون صحبت می کنن و هی تو و تو میگن و اون نوشتار کوچه بازاری . اما باز هم هرچی بگن باید پاسخ بدم. چون مسئول هاست ارزان من هستم.
دقیقا به قول شما چند نفری هم اومدن وسط پیام دادن که اسمشون وسط باشه که مثلا ما هم هستیم. خودنمایی کنن که ما می دونیم با اینکه نظرات غلطی دادن حتی برای اینماد. خود اینماد به ما در موضوعی پیامی دادن که نوع رسیدگیشون محدود هست و مراجع قضایی باید پیگیر باشن و نه اینماد. اما ایشون گفتن اینماد می تونه بیاد فلان هم بکنه !
از شما و از همه ی عزیزان عذرخواهم. اما باید پاسخ هم بدم. تهمت کلاهبرداری زدن. با اینکه بکاپ هارو دادیم و هنوز هم هستیم. کلاهبردار کسی هست که پول رو میگیره ، خدمات نمیده و غیبش میده. ما خدمات میدادیم و هنوز هم میدیم. تنها دامنه های ir حذف شدن. هنوز هستیم و موجودیت داریم. بهمون تهمت کلاهبرداری میزنن. اینقدر کودک ؟
الان هم دیگه بحث تموم شده هست. باید برن شکایت تا به 14 هزار تومانشون برسن !
باز هم عذرخواهم از شما عزیز .
این تاپیک نباید اینجا باز میشد چون وب هاستینگ تاک مرجع رسیدگی به شکایات نیست. به مدیریت هم دو بار پیام دادم و دوبار هم گزارش تخلف ارسال کردم اما هنوز پاسخی دریافت نشده . امیدوارم طی امشب یا فردا رسیدگی کنن.
-
-
June 5th, 2019 19:32
# ADS
-
June 5th, 2019, 19:32
مثلا من الان ترسیدم با وکیل قرار داره به وکیلت بگو هر کاری از دستش بر میاد بکنه
تا به موقعش ورق سر ما هم رو بشه اونوقت وکیلت بفهمه علیه هرجا و هر کسی نمیتونه وکالت کنه
هر چی هیجی نمیگم
- - - Updated - - -
بحث ۱۴ تومن نیست.بحث وب سرویس منه که روی هاست اینا بوده حالا یه ریال یه صد میلیون و این وب سرویس به نرم افزارهای ما کانکت بوده که کلی مشتری باهاش کار میکرده و به خاطر این هاست کل برنامه ها از کار افتادن
هیچ ربطی به پول هاست نداره و این اقا با بولد کردن پول هاست میخواد بحثو منحرف کنه
- - - Updated - - -
هاستو بسته تازه تهدیدم میکنه
ادم به این پر رویی ندیده بودم
تو بیخود کردی کلاهبرداری کردی و بعدشم تهدید میکنی
- - - Updated - - -
من اگه دروغگو بودم به خودت اطلاع نمیدادم.اینجا برات تاپیک باز کردم
-
-
June 5th, 2019, 19:37

نوشته اصلی توسط
aliramazani
با هر شخصی میخوای گفتگو کن کاری با اون ۱۴ هزار تومن درامد سالیانه شما ندارم
خسارت من قطع تراکنشهایی هست که توی این چند روز از دست رفت
و برو یه بچه دیگه را بترسون
کسی که جرات نداره ادرسدبزاره حرف از وکیل و دادگاه و فتا نمیزنه.
خوب نیدونی رفتی دادگاه کی محکومه.
خدا را شکر بک اپ را برداشتم تا ثابت کنم ارتباط هاست و محوصلاتمون را.
بعد انقدر میگی من دروغگو ام چی را دروغ میگم؟ اینکه هاستم بسته شده را دروغ میگم؟ بسته نشده؟
برو پی کارت بابا برای ۱۴ تومن هاست میبندن
پول لازم داشتی خبرم کن ولی برای ۱۴ تومن کاسبی مردمو خراب نکن
عذرخواهم شما چیزی مصرف کردید ؟ چون یک مقداری کلا حواستون نیست چی گفتید.
قرار بوده چهارده هزار تومان به شما داده بشه به عنوان خسارت. شما که بدهکار نبودید که به خاطر 14 هزار تومان هاستتون بسته بشه ! یک سری موضوعات رو خودتون قاطی کردید ... فکر کنم کمی تمرکز حواس ندارین !
شما الان چهارده هزار تومان طلب دارید از ما ... ما از شما طلب نداریم که جریمه کنیم شمارو
نه دروغ نمیگید هاستتون بسته شده. البته اشتباه میگید. هاستتون بسته نشده. هاستتون حذف شده از سمت دیتاسنتر . هاست تمامی دامنه های ir . هاست های دامنه های com و net و سایر هنوز باز هستن و کاربران دارن استفاده می کنن!
چشم هر موقع 14 هزار تومان لازم شد خدمتتون عرض می کنم .
درضمن گفته شد چرا آدرس گذاشته نشد. چون محیط ملکی هست نه تجاری . پس آدرس شخصی قابل شکایت نیست. در این موضوع مشکل شما ، باید به پلیس فتا شکایت کنید. دفعه ی قبل هم که گفتم . حدود دو بار اینو گفتم که . اما فکر کنم تمرکز حواس ندارید.
موفق باشید.
-
-
June 5th, 2019, 19:37
من داد کلاهبرداریتو همه جا میزنم حالا تو به مدیران اطلاع بده و گزارش تخلف رد کن.
شنبه صبح تکلیفت روشن.میشه
- - - Updated - - -
تو یا نمیفهمی یا خودتو زدی به نفهمی
بسته شدن هاست ما خسارت به تراکنش مشتری ها زده اگر نه اون ۱۴ تومن را که سگ خورد
تهمت چیزی زدی هم علیهت استفاده میشه
-
-
June 5th, 2019, 19:39

نوشته اصلی توسط
aliramazani
مثلا من الان ترسیدم با وکیل قرار داره به وکیلت بگو هر کاری از دستش بر میاد بکنه
تا به موقعش ورق سر ما هم رو بشه اونوقت وکیلت بفهمه علیه هرجا و هر کسی نمیتونه وکالت کنه
هر چی هیجی نمیگم
- - - Updated - - -
بحث ۱۴ تومن نیست.بحث وب سرویس منه که روی هاست اینا بوده حالا یه ریال یه صد میلیون و این وب سرویس به نرم افزارهای ما کانکت بوده که کلی مشتری باهاش کار میکرده و به خاطر این هاست کل برنامه ها از کار افتادن
هیچ ربطی به پول هاست نداره و این اقا با بولد کردن پول هاست میخواد بحثو منحرف کنه
- - - Updated - - -
هاستو بسته تازه تهدیدم میکنه
ادم به این پر رویی ندیده بودم
تو بیخود کردی کلاهبرداری کردی و بعدشم تهدید میکنی
- - - Updated - - -
من اگه دروغگو بودم به خودت اطلاع نمیدادم.اینجا برات تاپیک باز کردم
چقدر بی فرهنگید شما ! لحن نامناسبی دارید چقدر.
تهدید نکردم شمارو . تهدید کردم ؟ گفتم برید شکایت کنید تا به حقتون برسید. بعد من هم اون شکایت رو ادامه خواهم داد.
موفق باشید. ادب هم داشته باشید. ول نکنید زبانتون رو. کمی همراه با کنترل باشه. این قدر هم هی آپدیت نکنید پستتون رو. تمرکز حواس ندارید هی یادتون میره چی باید بنویسید.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
aliramazani
من داد کلاهبرداریتو همه جا میزنم حالا تو به مدیران اطلاع بده و گزارش تخلف رد کن.
شنبه صبح تکلیفت روشن.میشه
- - - Updated - - -
تو یا نمیفهمی یا خودتو زدی به نفهمی
بسته شدن هاست ما خسارت به تراکنش مشتری ها زده اگر نه اون ۱۴ تومن را که سگ خورد
تهمت چیزی زدی هم علیهت استفاده میشه
عذرخواهم اما شما واقعا حالتون خوب نیست.
- - - Updated - - -
یک لحظه الان دیدم که شما بعد از اینکه نوشته های من رو می بینید ، شروع می کنید به ویرایش کردن نوشته های قبلیتون. خجالت آوره این. این یعنی گول زدن و بازی با ذهن خواننده ی تاپیک ها. یعنی عوض کردن موضوع و خطاکار نشون دادن پاسخ دهنده !
یک بازی راه انداختید. خجالت بکشید.
-
-
June 5th, 2019, 20:10
من عذر خواهی میکنم هاستم بسته شد
ببخشید که من ضرر کردم
شرمند ام باید خسارت به مشتری هام بدم
ببخشید اعتراض کردم چرا هاستم بسته شد
ببخشید که شما بارها منو تخیلاتی و حقیر و احمق و بی سواد و کسی که حالش دست خودش نیست و کسی که چیزی زده و اصفهانی زبان باز و شیاد و ... خطاب کردین
اخه هر کسی حقشو بخواد استحقاقش نسبتهاییه که شما زدین.
خلاصه ببخشید که هم حقم خورده شد هم ضرر کردم هم کلی توهین شنیدم
یه توهین فقط به خودم بکنم اگه کسی ناراحت نمیشه و اونم اینه که اخه بیشعور کور بودی از اول از سایت بی در پیکر و بی نام و نشون و نا معتبر که حتی ادرسم نداره خرید کردی؟ حال بخور
من به جای شما عذر خواهی کردم فکر کنم همینو میخواستین که تازه من از شما عذرخواهی کنم
اخه در جواب تیکت من به جای عذرخواهی گفته شد من تخیلاتی و هیجانزده ام و بیخود کردم معترض شدم. گفتن ما تو قوانینمو داریم که هر وقت دلمون خواست حق مردمو میتونیم بخوریم و جوابگو هم نیستیم.
اقای محترم حالا اگه دوباره نمیای برای منحرف کردن بحث ما رو رواتی و معتاد و الکلی و دیوونه و حقیر خطاب کنی اول حتما برو از ما شکایت کن و بگو حقشو خوردیم طلبکاره
دوم اینکه بچرخ تا بچرخیم ببینم کی ضرر میکنه.چون تو یه نفر شاکی نداری و نشتریهای منم شاکی اند.
بیشتر از این در شان خودم.نمیلینم با یک کلاهبردار دهن به دهن بشم.هر چی دوست داری بگو و فکر کن مردمو پیچوندی و با زیاد کرد این پستها به نفعته که بحث اصلی کم بشه. ولی من دیگه ادانه نمیدم.
- - - Updated - - -
بهتره به جای مغلطه و دروغگو نشون دادن من با این پستها بفهمی چرا پست ویرایش کردم اونم چون با موبایل تایپ میکنم و غلط املایی دارم. اگه نگرانی از پستها اسکرین شات بگیر که بتونی بعد ثابت کنی
راستی این بار توهین نکردی و نگفتی چیزی زدم و حالم خوب نیست؟
-
-
June 5th, 2019, 20:49
سلام مجدد ... آها ویرایش می کنین غلط املایی پاک کنین ؟
پس نمی دونم چرا مثلا 5 خط یک دفعه تبدیل شدن به 10 خط !
به کسی نگفتم معتاد و الکلی ... . چیزی مصرف کردید به معانی دیگه هم می تونه باشه.
شما توی کلام وقاحت رو به اوج رسوندین. پاسخی در ادامه دیگه صلاح نمی بینم به شما ارائه کنم.
-
-
June 5th, 2019, 21:03

نوشته اصلی توسط
dashjalal
سلام مجدد ... آها ویرایش می کنین غلط املایی پاک کنین ؟
پس نمی دونم چرا مثلا 5 خط یک دفعه تبدیل شدن به 10 خط !
به کسی نگفتم معتاد و الکلی ... . چیزی مصرف کردید به معانی دیگه هم می تونه باشه.
شما توی کلام وقاحت رو به اوج رسوندین. پاسخی در ادامه دیگه صلاح نمی بینم به شما ارائه کنم.
اگر میتونید ثابت کنید حرفی را بزنید.گفتم که اسکرین شات بگیرین از پستها.
اگه نمیتوتی بیشتر از این نیازی نیست خوب نمایی کنید تا همینجا همه متوجه شدن جریان چی بوده.
این حجم از پررویی و گستاخی از یک کلاهبردار واقعا جای تعجب داره.
منم ادامه بحث اینجا را به صلاح و در شان خودم نمیبینم.
-
-
June 5th, 2019, 23:10
ویرایش توسط dashjalal : June 5th, 2019 در ساعت 23:12
-
-
June 5th, 2019, 23:28
اوه اوه اوه ترسیدم
کلاهبردار باشی شکایتم بکنی.
هر کاری از دستت بر میاد بکن کوچولو نیاز نیست منو از چیزی بترسونی
قلعه نو بودی دیگه؟ ۲۶۰ نفر جمعیت داشت
- - - Updated - - -
تلفن جواب بدم که چی بشه؟ تلفنی خسارت میدی؟ میخوای پشت تلفنم بی احترامی کنی؟
برو پلیس فتا حتما برو نرفتی بچه بابات نیستی
- - - Updated - - -
بیشتر از اینم مزاحم من نشو هر کاری میخوای بکن بچه جون
- - - Updated - - -
همه این اراجیف درست.شما موظف بودین سایتهای تحت میزبانی را بالا نگه دارین که نداشتید و خسارت به ما زدین و یه مشت قانون هم از خودت در اوردی که هیچ اعتبار قانونی نداره.
برو شکایت کن و بگو هاست طرف را بستیم معترضه.حتما شکایت کن
مملکت خر تو حر هست ولی نه تا این که ب***ی و شاکی هم باشی. برو شکایت کن منم دفعه اولم نیست میرم دادگاه
- - - Updated - - -
اقایون این اقا هاست را بسته و طبق قرارداد باید سایت ما در مدتی که هزینه اش پرداخت شده بالا باشه. هر جاش اشتباهه بگین اشتباهه. به من چه که شما از کدوم دیتاسنتر سرویس گرفتی. من تو رو میشناسم کاری با دیتاسنتر ندارم.اگه میخواستم خودم مستقیم از دیتاسنتر سرویس میگرفتم.
-