دوستان الان سایتم با موفقیت برگشت بدون مشکل واقعا از زحمات طلاهاست ممنونم و امیدوارم این تجربه های تلخ باعث افزایش بیشتر امنیت در هاست بشه
دوستان الان سایتم با موفقیت برگشت بدون مشکل واقعا از زحمات طلاهاست ممنونم و امیدوارم این تجربه های تلخ باعث افزایش بیشتر امنیت در هاست بشه
سلام sangshenas.com ظاهرا همه چی طبق آخرین چیزی بود که دیدم!
واقعا همه ما منتظریم که این بک آپ ها سریع تر ریکاوری بشه و سایت ها برگردن... هر ساعتی که سایت بسته باشه ضربه بدی میخوره سایت ها
سلام من 2 تا سایتام مشکل خورده واقعا دارم سکته میکنم.هرچی رژیم گرفته بودم این 3 روز فقط دارم عصبی میخورم.نه خواب دارم نه جایی میرم.نه حتی جرات دارم تیکت بزارم براشون که وقتشون گرفته نشه.
iranrahyab.com
nikangps.com
رتبه گوگلم 2 3 صفحه اومده پایین. چه خریتی کردم بک آپ نگرفتم. 4 تا کارمند دارم کل زندگیمونم با این سایتا میچرخه.
خدا بهمون رحم کنه![]()
سایت ما هم هنوز خبری نشده
سایتای من به جز یکیش بقیه درست شدن. اونم امیدوارم درست بشه.
من 8 ساله دارم با طلاهاست کار میکنم.هیچوقت اینطوری نشده بود ، هیچ وقت.
واقعا ازشون ممنونم ، میدونم هیچ تقصیری نداشتن و ممکنه برای هر شرکتی با هر درجه اعتباری پیش بیاد.خدایی بر عکس چیزی که میگن تیکت ها رم جواب دادن.
کاش شخصا میتونستم ازشون تشکر کنم و حداقل یه کمکی کنم که این مشکل براشون پیش نمیومد یا رودتر حل بشه.
امیدوارم سایتای دیگر دوستان هم مشکلش حل بشه زودتر.![]()
هیچکدوم از سرویس های من هنوز درست نشدند کسی از دوستان خبر جدیدی داره؟ میگن تماس نگیریم تیکت ندیم صبوری کنیم هیچی به هیچی! لیست سرویس هایی که برای ما توی اولویت هستن asokala.com aghsatkala.com datrokh.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)