-
February 19th, 2011, 01:54
عضو دائم
پاسخ : چند سوال در مورد RAM و memory

نوشته اصلی توسط
soroushhost
دوستمون گفتم 50000 در ثانیه، به این عدد با apache هم میشه رسید ولی خیلی بیشتر باید وقت برای کانفیگ وب سرور گذاشت! بعد ما nginx هم که نصب می کنیم apache رو نابود نمی کنیم! یک سری از فرمت های خاص که با apache سریع تر باز می شن هنوز از apache استفاده خواهند کرد برای همین خیلی بهتر جوابگو خواهد بود سرور.

وقت گذاشته بشه با آپاچی به این مقدار برسیم خیلی بهتره
البته نظر من اینه
ولی
دیدم nginx روی یک مد خاص بهتر از آپاچی هستش که اون هم آپاچی ورژن جدید بهش میرسه
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
nginx از آپاچی بهتر است به شرطی که
keepalive = off
no .htaccess
serving static files
در این شرایط nginx بهتر عمل می کنه همچنین رم کمتری استفاده می کنه ولی چیزی که هست ما این شرایط رو فقط در سرور دانلود می تونیم مهیا کنیم
ولی به یکمی بهینه سازی آپاچی میشه حتی از nginx توی static file serving هم بازده بهتر ایفا کرد.
-
تعداد تشکر ها از Woshka به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2011 01:54
# ADS
-
February 19th, 2011, 02:07

نوشته اصلی توسط
Woshka
وقت گذاشته بشه با آپاچی به این مقدار برسیم خیلی بهتره
البته نظر من اینه
ولی
دیدم nginx روی یک مد خاص بهتر از آپاچی هستش که اون هم آپاچی ورژن جدید بهش میرسه
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
nginx از آپاچی بهتر است به شرطی که
keepalive = off
no .htaccess
serving static files
در این شرایط nginx بهتر عمل می کنه همچنین رم کمتری استفاده می کنه ولی چیزی که هست ما این شرایط رو فقط در سرور دانلود می تونیم مهیا کنیم
ولی به یکمی بهینه سازی آپاچی میشه حتی از nginx توی static file serving هم بازده بهتر ایفا کرد.
keepalive = off
no .htaccess
این دو رو قبول ندارم، ولی مورد سوم تا حدودی قبول دارم، که برای اون هم گفتم از apache کمک می گیره, الان توی یکی از سرور های شرکت که nginx نصبه این apache status هست، باقی request ها همه از طریق nginx, handle می شوند.
ویرایش توسط soroushhost : February 19th, 2011 در ساعت 02:11
-
-
February 19th, 2011, 02:15
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
soroushhost
keepalive = off
no .htaccess
این دو رو قبول ندارم، ولی مورد سوم تا حدودی قبول دارم، که برای اون هم گفتم از apache کمک می گیره, الان توی یکی از سرور های شرکت که nginx نصبه این apache status هست، باقی request ها همه از طریق nginx, handle می شوند.
کد PHP:
Here you can see Nginx has a slight edge, but I must note that Apache had a .htaccess parsing enabled (AllowOverride All directive), a feature that Nginx is lacking. A drop in performance at the high concurrency levels has probably resulted from too few concurent database connections available to the system.
این هم بخشی از مقاله که گفتید قبول ندارید
یکی هفته پیش روی سروش nginx نصب بود ازم خواست براش آپاچی کانفیگ کنم و از لود بالای سرور رنج می برد
من تعجب کردم که اینهمه تعریف می کنند از nginx
براش آپاچی آوردم بالا با لود کمتر از 1
-
-
February 19th, 2011, 02:24

نوشته اصلی توسط
Woshka
کد PHP:
Here you can see Nginx has a slight edge, but I must note that Apache had a .htaccess parsing enabled (AllowOverride All directive), a feature that Nginx is lacking. A drop in performance at the high concurrency levels has probably resulted from too few concurent database connections available to the system.
این هم بخشی از مقاله که گفتید قبول ندارید
یکی هفته پیش روی سروش nginx نصب بود ازم خواست براش آپاچی کانفیگ کنم و از لود بالای سرور رنج می برد
من تعجب کردم که اینهمه تعریف می کنند از nginx
براش آپاچی آوردم بالا با لود کمتر از 1
nginx هم باید درست تنظیم بشه اگه قرار باشه اینجوری حساب کنیم، شخصا اطلاعات زیادی در مورد ddos و چجوری می شه یک ddos واقعی انجام داد ندارم، ولی اگه شما داشته باشید سرور رو در اختیار میزارم تست کنیم شاید ما هم قانع شدیم که apache بهتر جواب می ده
-