صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 45

موضوع: پیشنهاد برای ایجاد مغازه با سرمایه کم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    65 پست

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد برای ایجاد مغازه با سرمایه کم

سلام دوست عزیز.

1. آیا مغازه مال خودت هست یا باید اجاره کنی؟
    2. تو تهرانی یا اطراف تهرانی یا در شهرستان هستی؟
    3. مغازه در بازار مربوطه هست یا خارج بازار مربوطه؟

اگر مغازه مال خودت هست که راحت میتوانی پُرش کنی. اما اگر باید اجاره بدی مسئله دیگری است.

مثلا فرض کن مغازه ات نزدیک علائدین است هم تو مغازه چنس میزاری هم موبایلها و وسایل جانبی موجود در بازار موبایل را در فروشگاه سایتت میگذاری. هر کس سفارش داد میری از آنکه ارزانتر از همه داره میفروشه میخری 5 تا 30 درصد میکشی روش با پیک میفرستی خانه خریدار.
    چون علائدین نزدیک بازار صوتی تصویری و نزدیک بازار مبلمان و نزدیک بازار لوازم خیاطی و نزدیک بازار لوازم موزیک و عکاسی است میتوانی با مغازه دار های آنها نیز دوست شوی و در سایت کالاهای مربوطه را بگذاری و سفارش بگیری و با درصدی که مناسب است به درب خانه ها ببری.
    ویرایش توسط M2T : January 5th, 2019 در ساعت 20:47

2. تعداد تشکر ها از M2T به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    87
    تشکر تشکر شده 
    25
    تشکر شده در
    19 پست

ممنونم دوست عزیز:
    1.فکر کنید مال خودم هست: چون قصد خرید مغازه در اینده را دارم
    2.توی مازندران زندگی می کنم
    3. خارج از بازار هست: توی یکی از جاده های اصلی شهر هست که مغازه کنار بلوار و کنار کمربندی شهر هست
    مغازه هایی که مد نظرم هست: 1.لوازم جانبی کامیپوتر2. لوازم جانبی موبایل 3. دوربین مداربسته 4. لاستیک فروشی
    حالا نمیدانم کدام به بهتر هست!
    سپاس

4. تعداد تشکر ها از caspianhero به دلیل پست مفید

M2T

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    8 پست

آقا شاید خنده دار باشه ولی پیشتهاد میکنم اگر واقعا دنبال کار سریع میگردی که زود به سود دهی برسی با این سرمایه یه فست فود کوچک راه اندازی کن هم سرمایه کمی میخواد و هم اینکه مردم از هر چی بگذرند از شکمشون نمیکذرند برای شروع هم میتونی از فلافل و سمبوسه و کلتلت استارت کار رو بزنی چون اینها هم سود بیشتر دارند و مواد اولیه شان ارزان تر هست کل سرمایه ایی که نیاز دارید یه اجاق گاز مخصوص و یه یخچال برای نگهداری نوشیدنی که هر دوتاش هم میتونید دست دوم تهیه کنید یه نفر هم میتونید بگیرید برای تحویل سفارشات که اون هم میتونید در شروع کار باهاش پورسانتی کار کنید .
    ویرایش توسط DVB_SS2 : January 6th, 2019 در ساعت 02:00

6. تعداد تشکر ها ازDVB_SS2 به دلیل پست مفید

عضو انجمن mizbanwebhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    884
    تشکر شده در
    682 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط caspianhero نمایش پست ها
    ممنونم دوست عزیز:
    1.فکر کنید مال خودم هست: چون قصد خرید مغازه در اینده را دارم
    2.توی مازندران زندگی می کنم
    3. خارج از بازار هست: توی یکی از جاده های اصلی شهر هست که مغازه کنار بلوار و کنار کمربندی شهر هست
    مغازه هایی که مد نظرم هست: 1.لوازم جانبی کامیپوتر2. لوازم جانبی موبایل 3. دوربین مداربسته 4. لاستیک فروشی
    حالا نمیدانم کدام به بهتر هست!
    سپاس

نمايندگي يكي از فروشگاه هاي زنجيره اي را بگيريد .

مبلغ بالايي هم براي راه اندازي اوليه بهتون وام ميدن .

محصول را هم خودشون تامين مي كنند .

شما فقط بايد تبليغات و فروش انجام بدين
    شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
    XZN Hosting

8. تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    65 پست

اگر مغازه شما نزدیک محل توریستی است و مسافرهای فقیر تا پولدار شمال به شما نزدیکند میتوانی روی سوپرمارکت و رستوران و کافیشاپ حساب ویژه کنی اگر هم خارج دسترس توریست ها هستید همشهری های خودتون هم به سوپرمارکت و غذاخوری و نیاز خواهند داشت.

من نمیدانم در شهرهای کوچک شمال چقدر رقابت فشرده است در زمینه های کامپیوتر و موبایل و... و چقدر تقاضا وجود دارد.

10. تعداد تشکر ها از M2T به دلیل پست مفید

عضو انجمن Sohan Roh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    623
    تشکر تشکر شده 
    366
    تشکر شده در
    280 پست

با سلام و احترام ،

دوستان الان سایت با چه موضوعی بزنیم که بگیره ؟

ممنونم.

عضو انجمن be099 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    176
    تشکر تشکر شده 
    651
    تشکر شده در
    385 پست

ببین از بچگیت به چی علاقه داشتی و توش مهارت پیدا کردی برو سمت همون و زمان بذار براش حتما به نتیجه میرسه
    مثال بزنم برات دوران بچگیم یه دوستی داشتم که به موسیقی خیلی علاقه داشت اونم سنتی
    این سالها سه تار میزد و چنتا دوست دیگه هم داشت اون دیگریا فقط به فکر معروف شدن و کنسرت گذاشتن بودن (یکی دوتا کنسرت توی سالن تئاتر و اینام گذاشتن) ولی این عشق ساز داشت
    بعد سربازیش اومد تو پارکینگ خونشون واسه خودش سه تار درست کرد ! یکی دوتا سه تا انقدر مهارت پیدا کرد که الان کارگاه تخصصی سه تار سازی داره واسه خودش (تو همون پارکینگ) بالای دو سال زحمت کشید
    الانم داره سود میکنه چون تولید کنندس سعی کنید یه چیزی تولید کنید نه دلالی نه کارای خدماتی !

13. تعداد تشکر ها ازbe099 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط be099 نمایش پست ها
    ببین از بچگیت به چی علاقه داشتی و توش مهارت پیدا کردی برو سمت همون و زمان بذار براش حتما به نتیجه میرسه
    مثال بزنم برات دوران بچگیم یه دوستی داشتم که به موسیقی خیلی علاقه داشت اونم سنتی
    این سالها سه تار میزد و چنتا دوست دیگه هم داشت اون دیگریا فقط به فکر معروف شدن و کنسرت گذاشتن بودن (یکی دوتا کنسرت توی سالن تئاتر و اینام گذاشتن) ولی این عشق ساز داشت
    بعد سربازیش اومد تو پارکینگ خونشون واسه خودش سه تار درست کرد ! یکی دوتا سه تا انقدر مهارت پیدا کرد که الان کارگاه تخصصی سه تار سازی داره واسه خودش (تو همون پارکینگ) بالای دو سال زحمت کشید
    الانم داره سود میکنه چون تولید کنندس سعی کنید یه چیزی تولید کنید نه دلالی نه کارای خدماتی !
    بیگ لایک . علاقه لامصب همه چیزو میاره . پول سرخوشی امید . ولی اگر از سن کم شروع بشه . مگر نه سن که بره بالا به خاطر گذران زندگی مجبوری از علاقه هات کم کنی و به کارایی رو بیاری که فقط پول باشه و بتونی زنده بمونی

15. تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    87
    تشکر تشکر شده 
    25
    تشکر شده در
    19 پست

ممنون از تمام دوستان: من چون توی شمال زندگی می کنم تصمیم گرفتم که مغازه ایزار و آلات کشاورزی را اکی کنم چون با بودجه ی من توی ضمینه خدمات کامپیوتری که علاقه داشتم کاری نمیشه کرد ! ولی کشاورزی همیشه رونق داره چون وابسته به خوردی جات هست و.. یعنی تولید میوه و...
    من از بچگی به الکترونیک علاقه داشتم (تعمیرات و..) ولی رشته ام بد انتخاب کردم یعنی نرم افزار: خلاصه مبحث علاقه دیگه از سن و سال من گذشته!
    حالا اگر باز پیشنهادی باز داشتید خوشحال میشم ببینم.
    سپاس

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط caspianhero نمایش پست ها
    ممنون از تمام دوستان: من چون توی شمال زندگی می کنم تصمیم گرفتم که مغازه ایزار و آلات کشاورزی را اکی کنم چون با بودجه ی من توی ضمینه خدمات کامپیوتری که علاقه داشتم کاری نمیشه کرد ! ولی کشاورزی همیشه رونق داره چون وابسته به خوردی جات هست و.. یعنی تولید میوه و...
    من از بچگی به الکترونیک علاقه داشتم (تعمیرات و..) ولی رشته ام بد انتخاب کردم یعنی نرم افزار: خلاصه مبحث علاقه دیگه از سن و سال من گذشته!
    حالا اگر باز پیشنهادی باز داشتید خوشحال میشم ببینم.
    سپاس
    اگر از سنت گذشته محکم به کاری بچست که میدونی پول توش هست . 2 3 سال کار کن به سرمایه ای رسیدی بعد برو دنبال علاقت . یعنی هدفت رو بزار همین که آخرش به علاقت ختم بشه و یه برنامه ریزی بزار برای خودت

18. تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)