سلام
شاید یک جا شما آفر دیدید و دقیقا میزبان شما هم از همانجا که آفر زده سرویس داده و متوجه شده اید که اینقدر پریشان شده اید اما در نظر بگیرید همه رجیسترار ها آفر ندارند مثل هاستینگ های ایرانی است یکی سرور میده 5 ت بقیه که 5 ت نمیدهند.
البته در نظر بگیرید مشکلات ما در چند ماه گذشته : (در اصل تاپیک شما تاپیک خوبی شد موارد ذکر شود)
1.روی آوردن همه کاربران ایرانی تقریبا به جاهایی که دومین را ارزانتر ثبت میکنند و اینچنین آفر میدهند.(خب تا اینجای کار مشکلی نیست حق هر کسی است قیمت کمتر بود خرید کند)
2.شروع مشکلات با این دست دومین ها، ارسال تیکت های پی در پی کاربران بالای 100 تا در هفته فقط برای مشکلات زیر :
الف)عدم پاسخ سریع dns
ب)عدم لود سایت با www
پ)عدم کار کردن سرویس کلاستر و فعالیت دومین روی دو بستر
ت) dns تغییر داده شده اما چرا بعد از 24 ساعت سایت قطع شده است ؟
و تیکت هایی از این دست.
اخر سر متوجه شده ایم رجیسترار های محترم مشکل دارند و اکثر مشکل مشتریان با تعویض رجیسترار و تمدید دومین به قیمت خیلی یا گاها دو برابر (به خاطر انتقال) حل شد و برخی دیگر نیز هنوز در حال تحمل هستند چون توان تمدید مجدد چه بسی قیمت بالاتر ندارند (مخصوصا اون مورد مشکل لود سایت با www)
-----------------------------------------------------------------------------------------
قیمت ارز بالا رفت :
1 ماه گذشت
نه پایین میاد جو بازاره ... (به قول دوستان حباب...)
2 ماه گذشت
نه پایین میاد ...(ما که تجهیزات قبلی را همچنان داریم تحمل میکنیم مشکلی نیست ...)
3 ماه گذشت
عجب ....
4 ماه گذشت
قطعات باید تعویض شود و خراب شده اند، خب چیزی که جدید نشد اضافه بشه حداقل سرویس ها نگه داشته بشه و تداخل نداشته باشند
خب تا اینجا همه چی عادی ...
خرید قطعه جدید ناگهان قیمت 3 تا 4 برابر - قیمت یک رم معمولی کامپیوتر خانگی 2 برابر
تا اینجای کار پرووایدر کلی ضرر کرده (چند ماه تحمل + خرید قطعات به قیمت خیلی زیاد و چند برابر)(شاید بگید چرا پیش بینی نشد که ممکن است قیمت بالا تر برود و از قبل گران نشد تا جلوی ضرر گرفته شود، آیا شما قبول میکردید یا یک هفته گران شدن دلار سرویس را گرانتر تمدید نمائید ؟ !!!! خیلی راحت ریزش مشترکین شرایطش فراهم میشد و سقوط 100% - در هر صورت خیلی موارد بررسی شد و نتیجه با این مورد رسید.)
در پایان عدم توان تحمل بیشتر و افزایش قیمت هاستینگ ....
شروع تیکت های مشترکین که چرا گران شده است (ظاهرا مشترکین در ایران نیستند و کم لطف هستند ...

)
خب تا اینجای کار بالای 500 تیکت در یک هفته کمتر فقط بابت قیمت ها (این یعنی افزایش شدید تنش و مشکلات روانی ایجاد شده بین کارمندان یک شرکت خدمات دهی)
خب همه چی آرام و یک هفته آتی نرمال در پیش ...
ناگهان دلار 10 ت میشود ... (باز شروع شد

نمیدونیم خوشحال باشیم یا ناراحت

)
حالا این دفعه تقریبا 1.5 یا 2 برابر تیکت ها بیشتر از سری قبل سرازیر شده با عنوان "کاهش قیمت - ارزان شدن ارز در مملکت و شبیه آن"
خب یکی نیست بگه هم میهنان عزیز مگر با قیمت مستقیم ارز سرویس میگیرید ؟ آن 5 ماه که قیمت ها زیاد نشد در هاستینگ ها چرا کسی نیومد بگه ارز رفته بالا من بیشتر پرداخت میکنم ؟ الان که تراز مالی یک شرکت نزدیک به منفی شده و کلی ضرر داده باز قیمت بیاره پایین ؟ خب نباید مجدد سرپا بشه ؟ خب چه چیزی یک روزه ارزان شده با قیمت دلار ؟ 1 روزه افزایش خورده است که 1 روزه کاهش یابد ؟
طبق معمولی - مشتری حق دارد در پی راهی دیگر برای جبران ضرر ....
درخواست حواله های بانکی صادر شد - هنگام حواله دلار 19 ت

آخه چرا ؟ دلار که 10 ت شده ؟ !!!! (پاسخ صرافی : برو پیش همونی که میگه 10 ت شده حواله بزن (با لحن خیلی خوب بخوانید (مثلا)) من که دلار 20 از مردم خریدم خیلی دارم لطف میکنم واست 19 میزنم

به من چه دولت میگه 10 ت)
حال این وسط یکی از همکاران اعلام کرد که ما حواله زدیم 13 ت

(دقیقا همین شکلی)
بعد دو هفته ... پنل همکار بسته شد اون -->

ما --->

مگر از صرافی نزدی ؟ پاسخ : نه دلال بود دیدم از مردم داره ارزون میخره گفتم خب حتما درست میزنه دیگه - خب چی شد ؟ پاسخ : پیپال هک شده بود

(حال یک سری از دوستان نیان بگن ما زدیم مشکلی نبود --> کلیات را ببینید بله هستند کسانی هم که حلال خورد هستند و وقتی دلار 12 ت از دست مردم میگیرند کمی بالاتر حواله میزنند نه 19 ت اما در این بازار همه این کار را میکنند ؟ کدام شرکت بزرگ چنین ریسکی میکند که در این بازار ارزانی دلال ها بچرخد و حواله بزند ؟ - در پایان در ارز و حواله زدن هم ***ی چند برابر شده و هرچی ارزانتر - ریسک بیشتر ...)
مشکلات را میبینید ؟ سعی کردیم تمام موارد را کامل و با شکلک یا هر چیزی بزنیم که مشتاقانه بخوانید و متوجه بشوید.
مطمئن باشید بیشتر از مشتری ها، هم اکنون هاستینگ ها درگیر شده اند و در حال ضرر دادن هستند.
اون هاستینگی که یک دومین آفر میخورد هم شاید سوء استفاده گر نباشد به همان قیمت قبل آفر بدهد (تو فکر این مورد شاید باشد که به جای گران کردن با همان آفر و فروش به قیمت اصلی ضررش را جبران کند این گونه نه مشتری ها قیمت بیشتری پرداخت کرده اند نه وی ضرر بیشتری کرده است بلکه با آفر رجیسترار ضرر میزبان هم جبران شده است) حال این وسط شمای مشتری میتوانید تمام دردسر های پرداخت را و پشتیبانی مستقیم را تجربه نمائید (حال برای شما هم که راحت است و دردسر ندارید که چه بهتر) و مستقیم خرید نمائید حداقل آن میزبان هم میفهمد چند چند است و چه تعداد مشترک دارد که یا فکر دیگری بکند یا دیگر ادامه ندهد.
در پایان تمام موارد بالا فقط گوشه ای از مشکلات بود و خداروشکر استارتر عزیز از انجایی که قدیمی هستید حتما خدمات ما را میشناسید تا به امروز هیچ سرور دست دومی مانند 56xx و ... نداده ایم.!!! هر چند این شرکت ها هم فکر کنیم الان مشکل بیشتری دارند چون قطعات آنها بیشتر باید تعویض شود.