صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 56

موضوع: بی مسئولیتی شرکت وب داده

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

پیش فرض پاسخ : بی مسئولیتی شرکت وب داده

نقل قول نوشته اصلی توسط deltamusic نمایش پست ها
    شما اگه 15 ماه سرویس داری.بنده الان شاید نزدیک 3 سال بشه.
    مطمئنا باشید تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها!!
    بنده هم منکر سرویس دهی خوبشون نیستم!از اول مشکل پشتیبانی داشتن ولی خب کیفیت سرویساشون عالی بود و آنچان به پشتیبانی نیاز پیدا نمیشد.
    کسی هم به نظرم قصدش کوبیدن نیست !ایشون کارشون درسته فقط این تایپیک باز شده که شاید به خودشون بیان و به گذشته برگردند!
    و در آخر ادب و باحوصله بودن و ... برای یک وبمستر به درد نمیخوره!یک وبمستر اگه سایت مهمی داشته باشه داون تایم ده ساعته پدر سایتشو در میاره و زحماتش به گور میره!!
    بله عزیز درست میگید شما بنده هم ممطورم به شما نبود... شما هم در پستتون خوبی و بدی رو بیان کردید... بیشتر روی صحبتم با افرادی هست که بعد از شما در تاپیک شرکت کردن ( بعضی از آنها) که اومدن میگن اره این میزبان اینجوری اونجوری...

در کل نمیشه گفت میزبانی داریم که مشکل نداشته باشه... حنی برای خارجی هاشون پیش میاد چه برسه ایران... نمونه های بارز رفتن برق دیتاسنتر هترنز!!!

پیشنهاد میکنم اگه واقعا اپتایم براتون مهمه از شرکت هایی که خدمات کلود واقعی ارائه میدن استفاده کنید.. بین شرکت های ایرانی فقط پارس پک رو میشناسم و قبول دارم 95 درصد افرادی که میگن سرویساشون کلود هست فقط جنبه بازار یابی داره ...
    شما یه سرور کلود بگیرید مه اطلاعات به صگرت ریل تایم توی چند کشور و دیتاسنتر ذخیره بشه اگه برای یکی یا چنتاشون مشکل پیش اومد سایتتون داون نشه...

ببخشید دیگه طولانی شد... با آرزوی موفقیت برای شما

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mahyar21 نمایش پست ها
    یه عده هم مثل شما هستن که تو تاپیک ها میان خودشون رو متفاوت جلوه بدن!
    هرکس هر تجربه ای رو که از شرکتی داره میتونه بیاد آزادانه بگه و شما نمیتونید بهشون برچسب بچسبونید!
    شما هم تجربتون رو گفتین ممنونیم ازتون
    راستش اصلا قصد برچسب زنی نداشتم روی شخص یا فردی...

من فقط دیدم بیشتری ها اومدن دست گذاشتن رویاون چند روز ایراد و تداخل قطعیو نگفتن توی این مدت چطور بوده فقط اون تیکه ای که کوبنده هست اومدن گفتن...
    درسته ما هم 15 ما از ایشون سرویس هایی خریداری میکردیم ( روزانه تا ماهانه) اما خب الان حدودا 3 ماهی میشه که باهاشون به دلیل کیفیت پایین پشتیبانی سرویس نمیگیریم...

فک میکنم اگه سعی کنیم فقط جای کوبش یک فرد یک تیم بک شرکت... بیایم نقاط ضعف و مشکلات و سایر موارد را به صورت عادلانه بیان کنیم هم سازنده تره هم مدیر، مسئول و.. اون سایت بیشتر توجه میکنن به تاپیک و نظرات... هم چنین بازخورد بهتری هم داره..

2. تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    32 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    پیشنهاد میکنم اگه واقعا اپتایم براتون مهمه از شرکت هایی که خدمات کلود واقعی ارائه میدن استفاده کنید.. بین شرکت های ایرانی فقط پارس پک رو میشناسم و قبول دارم 95 درصد افرادی که میگن سرویساشون کلود هست فقط جنبه بازار یابی داره ...
    شما یه سرور کلود بگیرید مه اطلاعات به صگرت ریل تایم توی چند کشور و دیتاسنتر ذخیره بشه اگه برای یکی یا چنتاشون مشکل پیش اومد سایتتون داون نشه...
    شرکت های میزبانی از یه سیستم عامل به نام "کلود لینوکس" استفاده می کنن، این سیستم عامل منابع رو بین کاربرا روی یه سرور محدود می کنه و از اون سیستم کلود که در چند کشور مختلف هست متفاوت هست. تشابه اسمی این سیستم عامل، باعث اشتباه بین کاربران اینترنتی شده و بعضی از شرکت های میزبانی از این تشابه اسمی استفاده تبلیغاتی می کنن.

5. تعداد تشکر ها ازmehrdadabed به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadabed نمایش پست ها
    شرکت های میزبانی از یه سیستم عامل به نام "کلود لینوکس" استفاده می کنن، این سیستم عامل منابع رو بین کاربرا روی یه سرور محدود می کنه و از اون سیستم کلود که در چند کشور مختلف هست متفاوت هست. تشابه اسمی این سیستم عامل، باعث اشتباه بین کاربران اینترنتی شده و بعضی از شرکت های میزبانی از این تشابه اسمی استفاده تبلیغاتی می کنن.
    بله عزیز ما خودمون مدت زیادی در زمینه ارائه خدمات میزبانی وب فعال بودیم و به تازگی به دلیل مشکلات مالی و افزایش بی رویه ارز تمامی یوزر ها رو به شرکت دیگری انتقال دادیم...
    درسته تشابه اسمی کاربر رو به اشتباه میندازه و میزبان ها هم به اسم کلود خدمات میدن... حتی بعضی ها سرور مجازی با kvm را به اسم کلود سرور میفروشند! اما خب حقیقت اینه که کلود به سرویس هایی گفته میشه که دارای تکنولوژی جابه جایی سریع هستش که تو ایران از بین شرکت های معروف فقط چند شرکت انگشت شمار این تکنولوژی‌ را استفاده میکنه...
    البته نسل آینده که در راه هستش و الان در مرحله تست بتا به سر میبره به زودی تکنولوژی کلود رو منسوخ میکنه...

7. تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید

عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

دوستان اومدن نظرشون رو گفتن منم چون از وب داده بالای 2 ساله هاست دارم و نزدیک 5 ماه سرور مجازی و یک سرور اختصاصی . باید بگم که هاست من طی این دو سال و اندی هیچ مشکلی نداشته برعکس سرعت لود بسیار بالا و پینگ عالی به ایران تا حدی که خودم هم خیلی وقت ها تعجب می کردم که مگر میشه سایتی با این سرعت بالا بیاد !
    سرور مجازی منم با کیفیت عالی . اوایل ازشون یک گیگ سرور مجازی داشتم روی این یک گیگ ویندوز 2016 بالا آوردم ! اهل فن می دونند که خود ویندوز رم بالایی مصرف میکنه حالا چطور میشه با یک گیگ رم سرور مجازی ویندوز بالا آورد ؟ بله میشه ولی اگر سرویس دهنده اورسل نکرده باشه و کیفیت سرورش عالی باشه ! دوستان من از اکثر دوستان با تجربه این انجمن سرور داشتم و دارم باید بگم کسی که کیفیت سرورهاش عالیه برا من مشخصه
    منم نمی یام به خاطر کسی سابقیه 8 ساله خودم در این انجمن رو خدشه دار کنم با تجربه ای که دارم میگم کسی که کیفیت خوب / پشتیبانی خوب / مسئولیت پذیر باشه برا دفاع ازش میام نظرم رو میگم

هرکسی هم که شک داشت بیاد دسترسی بدم بهش چک کنه

به دلیل کیفیت کاری خوب وب داده هم تو امضام خیلی وقته لینک سرورهای مجازی شون رو گذاشتم بدون لینک ریفر مستقیم . چون ایمان داشتم و دارم هرکی ازشون سرویس بگیره بهترین کیفیت رو تجربه خواهد کرد

موفق باشید
    سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.com
    قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost

9. تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید

عضو انجمن deltamusic آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    486
    تشکر شده در
    305 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dertgtr نمایش پست ها
    دوستان اومدن نظرشون رو گفتن منم چون از وب داده بالای 2 ساله هاست دارم و نزدیک 5 ماه سرور مجازی و یک سرور اختصاصی . باید بگم که هاست من طی این دو سال و اندی هیچ مشکلی نداشته برعکس سرعت لود بسیار بالا و پینگ عالی به ایران تا حدی که خودم هم خیلی وقت ها تعجب می کردم که مگر میشه سایتی با این سرعت بالا بیاد !
    سرور مجازی منم با کیفیت عالی . اوایل ازشون یک گیگ سرور مجازی داشتم روی این یک گیگ ویندوز 2016 بالا آوردم ! اهل فن می دونند که خود ویندوز رم بالایی مصرف میکنه حالا چطور میشه با یک گیگ رم سرور مجازی ویندوز بالا آورد ؟ بله میشه ولی اگر سرویس دهنده اورسل نکرده باشه و کیفیت سرورش عالی باشه ! دوستان من از اکثر دوستان با تجربه این انجمن سرور داشتم و دارم باید بگم کسی که کیفیت سرورهاش عالیه برا من مشخصه
    منم نمی یام به خاطر کسی سابقیه 8 ساله خودم در این انجمن رو خدشه دار کنم با تجربه ای که دارم میگم کسی که کیفیت خوب / پشتیبانی خوب / مسئولیت پذیر باشه برا دفاع ازش میام نظرم رو میگم

به دلیل کیفیت کاری خوب وب داده هم تو امضام خیلی وقته لینک سرورهای مجازی شون رو گذاشتم بدون لینک ریفر مستقیم . چون ایمان داشتم و دارم هرکی ازشون سرویس بگیره بهترین کیفیت رو تجربه خواهد کرد

موفق باشید
    یا این چند نفر کاربر دروغ میگه یا شما یک نفر راست میگی حتما.به هرحال 8 سال سابقه دارید!!

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dertgtr نمایش پست ها

موفق باشید
    آقای عزیز شما از قول خودت داری میگی،برای همه نتایج مگه یکیه؟ منم 1 ساله کار میکنم راضی بودم، اما این اواخر پدر من در اومده دیگه. الانم دیگه اشکمون در اومده 35 ساعته سرورا قطعه، 100 بار زنگ زدم از دیروز کسی جواب نداد (ساعت کاری)، تیکت هم دادیم یه چیز کلی بعد 24 ساعت تحویل دادن و دیگه حواب نمیدن. من به 4 نفر باید سر این سرورا جواب بدم، از دیروز فقط دارن به من بد و بیراه میگن این چه معنی میده مثلا! بعضی مشتریام ممکنه فکر کنن ما بستیم رفتیم برن تو پی پال dispute باز کنن دوباره پدر مارو اینطوری در بیارن!
    ویرایش توسط ColdWorld : September 7th, 2018 در ساعت 12:59

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط deltamusic نمایش پست ها
    یا این چند نفر کاربر دروغ میگه یا شما یک نفر راست میگی حتما.به هرحال 8 سال سابقه دارید!!
    عزیز بهتره تند و تعنه آمیز برخورد نکنید ( البته اگه واقعا همونجوری که ذکر کردید اینه که وب داده یه تصمیم جدید بگیره برای پشتیبانیش ) طبق گفته ایشون ممکنه نیزا به پشتیبانی زیادی نداشتن پس پشتیبانی هم میتونه براشون راضی کننده باشه ...

همچنین شکی در کیفیت سرور هاشون نیست ... با توجه به اینکه kvm استفاده میکنن و منابع را کاملا مدیریت دشه تنظیم کردن ( حتی میزان مجاز از پورت ) چون اورسلی روش نشده کیفیت هاشون اوکی بوده ...

** درحال حاظر خود من هیچ سرویسی از جناب ایزدی ندارم و دوستانی که بنده رو میشناسن میدونن تا همین چند وقت پیش به مدت زمان زیادی در زمینه میزبانی وب فعال بودم ، پس دلیلی نداره بخوام یه همکار رو بالا ببرم ... ***

عضو انجمن deltamusic آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    486
    تشکر شده در
    305 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    عزیز بهتره تند و تعنه آمیز برخورد نکنید ( البته اگه واقعا همونجوری که ذکر کردید اینه که وب داده یه تصمیم جدید بگیره برای پشتیبانیش ) طبق گفته ایشون ممکنه نیزا به پشتیبانی زیادی نداشتن پس پشتیبانی هم میتونه براشون راضی کننده باشه ...

همچنین شکی در کیفیت سرور هاشون نیست ... با توجه به اینکه kvm استفاده میکنن و منابع را کاملا مدیریت دشه تنظیم کردن ( حتی میزان مجاز از پورت ) چون اورسلی روش نشده کیفیت هاشون اوکی بوده ...

** درحال حاظر خود من هیچ سرویسی از جناب ایزدی ندارم و دوستانی که بنده رو میشناسن میدونن تا همین چند وقت پیش به مدت زمان زیادی در زمینه میزبانی وب فعال بودم ، پس دلیلی نداره بخوام یه همکار رو بالا ببرم ... ***
    وقتی امثال شما که نه سرویسی دارید الان نه چیزی بهتر از این نباید صحبت کرد!!ما ازشون سرویس داریم داریم میایم مشکلات رو میگیم.شما که سال بوق ازشون سرویس داشتی نیا اینجا اضحار نظر اشتباه کن

عضو انجمن NetworkFA آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    686
    تشکر شده در
    489 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr.pouria نمایش پست ها

دوست عزیز استفاده از مجازی ساز kvm خود به تنهایی تضمین کننده کیفیت نیست
    بنده نظری درباره مشکلات دوستان ندارم
    ولی بهتر است شما صرفا یک طرفه برخورد ننمایید

15. تعداد تشکر ها ازNetworkFA به دلیل پست مفید

عضو انجمن .K.H.A. آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    632
    تشکر تشکر شده 
    445
    تشکر شده در
    260 پست

به نظرم هیچکس منکر کیفیت سابق وبداده نیست
    من 2 سال بی هیچ مشکلی با کمترین قیمت بهترین سرویس رو میگرفتم

ولی بعد از جهش ارزی به بدترین شکل برخورد کردن
    اول سرور آمریکا بسته شد بدون اطلاع قبلی
    بعدش سرور هلند بسته شد و انتقال به او وی اچ که نمیدونم چرا 2 هفته مشکلات عجیب داشت هربارم که میگفتیم گفتن اوکیه!!!!!!!!!

االان هم مدتیه دارن از لایسنس رایگان سی نل استفاده میکنن یه روز هاست بستس یه روز پنل whm بستس یه روز .........
    قیمتاشونم که 3 برابر شده با این کیفیت

به نظرم اونا که راضین واسه خود شیرینی و یکی 2 ماه هاست مجانی نیان بگن چون ما هم مشکلی با وبداده نداریم داریم میگیم کیفیتو برگردونن و مشکلات رو ببینن و به کیفیت قبل برگردن همیشه انتقاد تخریبی نیست مثل همین تاپیک

17. تعداد تشکر ها از .K.H.A. به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)