صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 35 , از مجموع 35

موضوع: ریاضی یا فنی؟ ( مهندس کامپیوتر )

عضو انجمن shahinmq آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    695
    تشکر شده در
    470 پست

پیش فرض پاسخ : ریاضی یا فنی؟ ( مهندس کامپیوتر )

درود

بنده از فنی وارد این رشته شدم (نرم افزار) ، دوره ی کاردانی خیلی خوب بود و هر ترم دانشجوی برتر می شدم اما وقتی وارد کارشناسی شدم یکم متفاوت تر شد، دروس ریاضی که وجود داشت (معادلات دیفرانسیل و ریاضی مهندسی) یک مقدار برای افرادی که از فنی وارد شده اند مشکل بود، مخصوصا ریاضی مهندسی ، دوستانی که پاس کردن میدونن نمره ی بالای 10 رو وقتی داخل سایت میبینی (از این درس) باید هزار بار خدارو شکر کنی.

شما از فنی وارد بشی برای هر دوره باید کنکور بدی(نا پیوسته) ولی ریاضی به دلیل پیوسته بودن نیازی به کنکور تا پایان کارشناسی نیست.
    فنی ها در کار های عملی مهارت بیشتری دارند(مثل برنامه نویسی) و بر عکس افرادی که ریاضی خوندن مهارت کمتری دارند . البته این مورد برای همه صدق نمی کنه.
    از طرفی اگر از فنی برید ، تا زمانی که مدرک کارشناسی نگیرید وارد برخی از دانشگاه ها مثل دانشگاه اصفهان/تهران/صنعتی و ... که مطرح هستند نمی توانید بشید،البته برای ارشد می توانید کنکور بدید و وارد دانشگاه های ذکر شده بشید.
    دانشکده های فنی خیلی عالی هم وجود دارد مثل مهاجر در اصفهان ، نمونه در شهر های دیگر اطلاعی ندارم ولی خب فضای دانشگاه و امکانات نسبت به دانشگاه هایی که ذکر کردم خیلی کمتر هستش و بهتون حس دانشگاه دست نمیده ، انگار در یک دبیرستان کمی بزرگ درحال تحصیل هستید.
    ضمن اینکه فکر می کنم دختر و پسر باید بتوانند در کنار یکدیگر درس بخوانند و کار کنند که اگر فنی دولتی برید به این شکل نیست مگر غیرانتفاعی برید.

اگر رشته ریاضی را انتخاب کنید و خودتون به صورت عملی کار کنید قبل از ورود به دانشگاه با اطمینان بهتون می گم نیازی به سر کلاس رفتن هم ندارید.
    در دوره ی کاردانی و برخی از دروس در دوره ی کارشناسی ،با هماهنگی با استاد اصلا نمی رفتم و فقط برای امتحان میانترم و پایانترم دانشگاه می رفتم.
    سعی کنید خودتون رو از الان جلو ببرید ، زیرا در دانشگاه مفاهیم پایه را فقط تدریس می کنند و شما خودت باید دنبال مسائل اصلی باشی.
    افراد کمی را دیدم که به درس های دانشگاه بسنده کرده باشند و علم کافی داشته باشند و یا در کار موفق شده باشند.

باز هم انتخاب با خودتون هست.

درضمن درصورتی که دولتی درس بخوانید و روزانه باشید ، اگر بخواهید از ایران برید و مدرکتون هم نیاز داشته باشید، کمی اذیت خواهید شد.
    باید به میزانی که رایگان تحصیل کردید در ایران کار کنید و براتون بیمه رد بشه و همچنین باید خدمت سربازی هم برید تا مدرکتون آزاد بشه.

ان شاالله موفق باشید
    ویرایش توسط shahinmq : March 22nd, 2018 در ساعت 17:00

2. تعداد تشکر ها ازshahinmq به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید programmer6811 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    422
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    35 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shahinmq نمایش پست ها
    درود

بنده از فنی وارد این رشته شدم (نرم افزار) ، دوره ی کاردانی خیلی خوب بود و هر ترم دانشجوی برتر می شدم اما وقتی وارد کارشناسی شدم یکم متفاوت تر شد، دروس ریاضی که وجود داشت (معادلات دیفرانسیل و ریاضی مهندسی) یک مقدار برای افرادی که از فنی وارد شده اند مشکل بود، مخصوصا ریاضی مهندسی ، دوستانی که پاس کردن میدونن نمره ی بالای 10 رو وقتی داخل سایت میبینی (از این درس) باید هزار بار خدارو شکر کنی.

شما از فنی وارد بشی برای هر دوره باید کنکور بدی(نا پیوسته) ولی ریاضی به دلیل پیوسته بودن نیازی به کنکور تا پایان کارشناسی نیست.
    فنی ها در کار های عملی مهارت بیشتری دارند(مثل برنامه نویسی) و بر عکس افرادی که ریاضی خوندن مهارت کمتری دارند . البته این مورد برای همه صدق نمی کنه.
    از طرفی اگر از فنی برید ، تا زمانی که مدرک کارشناسی نگیرید وارد برخی از دانشگاه ها مثل دانشگاه اصفهان/تهران/صنعتی و ... که مطرح هستند نمی توانید بشید،البته برای ارشد می توانید کنکور بدید و وارد دانشگاه های ذکر شده بشید.
    دانشکده های فنی خیلی عالی هم وجود دارد مثل مهاجر در اصفهان ، نمونه در شهر های دیگر اطلاعی ندارم ولی خب فضای دانشگاه و امکانات نسبت به دانشگاه هایی که ذکر کردم خیلی کمتر هستش و بهتون حس دانشگاه دست نمیده ، انگار در یک دبیرستان کمی بزرگ درحال تحصیل هستید.
    ضمن اینکه فکر می کنم دختر و پسر باید بتوانند در کنار یکدیگر درس بخوانند و کار کنند که اگر فنی دولتی برید به این شکل نیست مگر غیرانتفاعی برید.

اگر رشته ریاضی را انتخاب کنید و خودتون به صورت عملی کار کنید قبل از ورود به دانشگاه با اطمینان بهتون می گم نیازی به سر کلاس رفتن هم ندارید.
    در دوره ی کاردانی و برخی از دروس در دوره ی کارشناسی ،با هماهنگی با استاد اصلا نمی رفتم و فقط برای امتحان میانترم و پایانترم دانشگاه می رفتم.
    سعی کنید خودتون رو از الان جلو ببرید ، زیرا در دانشگاه مفاهیم پایه را فقط تدریس می کنند و شما خودت باید دنبال مسائل اصلی باشی.
    افراد کمی را دیدم که به درس های دانشگاه بسنده کرده باشند و علم کافی داشته باشند و یا در کار موفق شده باشند.

باز هم انتخاب با خودتون هست.

درضمن درصورتی که دولتی درس بخوانید و روزانه باشید ، اگر بخواهید از ایران برید و مدرکتون هم نیاز داشته باشید، کمی اذیت خواهید شد.
    باید به میزانی که رایگان تحصیل کردید در ایران کار کنید و براتون بیمه رد بشه و همچنین باید خدمت سربازی هم برید تا مدرکتون آزاد بشه.

ان شاالله موفق باشید
    پس نظر شما اینکه که ریاضی بری و در کنارش کار های عملی کنی خیلی بهتره ، درسته؟

عضو انجمن shahinmq آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    695
    تشکر شده در
    470 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط programmer6811 نمایش پست ها
    پس نظر شما اینکه که ریاضی بری و در کنارش کار های عملی کنی خیلی بهتره ، درسته؟
    اگر با دروس رشته ریاضی مشکلی ندارید بله حتما ولی باز هم نسبت به شرایط و تجربه های خودم خدمتتون این موارد را عرض کردم.

قبل از تصمیم نهایی حتما با یک مشاوره تحصیلی دلسوز هم صحبت کنید بد نیست.

اگر هم با پرداخت شهریه مشکلی ندارید ، شبانه انتخاب کنید (تفاوت شبانه و روزانه در پرداخت یا عدم پرداخت شهریه هستش) که درصورتی که به مدرکتون نیاز داشتید گیر نباشید ، هرچند بازهم به خودتون بستگی داره و اگر به اصل مدرک نیاز ندارید بهتون یک گواهی گذراندن موفق در مقطع فلان میدن.

بازهم به عنوان یک تجربه ، سعی کنید دانشگاه نزدیک خودتون باشه نه در شهر دیگه(بعد از یک مدت خسته می شید)

6. تعداد تشکر ها از shahinmq به دلیل پست مفید

عضو انجمن xphost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,168
    تشکر تشکر شده 
    822
    تشکر شده در
    490 پست

پسر خاله من از طریق فنی وارد بازار کار برنامه نویسی شد
    و الان درامدی داره که برنامه نویسایی که با کلی ادعا از رشته ریاضی رفتن نمیتونند به گرد پاش برسن
    بستگی به خودت داره
    من از ریاضی رفتم این رشته رو و راضی نبودم و اومدم بیرون
    ولی اگر علاقه داری پیشنهاد فنی
    به حرف مفت فامیل و اشنا و مردم هم گوش نکن
    ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران

8. تعداد تشکر ها از xphost به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    11 پست

درود

چقد کامل و خوب ایشون (shahinmq
    )
    جواب شما رو دادن
    فنی چند مشکل اساسی داره
    اول اینکه محیط دانشگاه حس دانشگاه بودن رو به شما نمیده (کوچک بودن دانشگاه های فنی - مختلط نبودن و ...)
    مشکل بزرگ بعدی اینه که شما وقتی میری فنی توی دبیرستان مقطع دوم و سوم درس ها خیلی خوبه کلی از دوره ریاضی میوفتی جلو ولی وقتی میری دانشگاه میون کار و دانش بودن و فنی بودنشم به علت تفاوت چارت درسی به مشکل میخوری توی دبیرستان برای هنرستان و فنی یک آموزش جدا تعریف شده و وقتی وارد دانشگاه میشی خیلی جاها درجا میزنی چون شما فنی بودی اصلا شاید اون درس رو نخونده باشی ولی مجبوری پاسش کنی

در کل به نظر من اگه بتونید رشته ریاضی برید و در کنارش برنامه نویسی به صورت مستقل کار کنید یک برنامه نویس حرفه ایی عالی میشید
    اگه جایی توضیح بیشتر خواستید بگید در خدمتم
    موفق باشید.
    ویرایش توسط adamak2013 : March 23rd, 2018 در ساعت 03:58

10. تعداد تشکر ها از adamak2013 به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)