-
March 5th, 2018, 09:51
عضو انجمن
پاسخ : کسب بیت کوین بدون زحمت فقط توسط مرورگر کروم !
شما خودتون xmr با سی پی یو ماین کنید فکر کنم سودش بیشتر باشه نه؟
بعدش ماین با لپ تاپ اصلاً کار منطقی نیست چون لپ تاپ خنک کننده درست و حسابی نداره و همه قطعات هم نزدیک به هم هستن و هواخوری درست هم ندارن.
حداقل اگه سیستم مورد استفادتون کیس هستش مشکلی نداره چون بازم میتونه خنک بمونه ولی لپ تاپ اگه مدت زمان زیادی داغ کنه آسیب جدی میبینه.
-
-
March 5th, 2018 09:51
# ADS
-
March 5th, 2018, 09:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
miladtnt
لپتاپ بعد از موبایل تقریبا گران ترین نوع کامپیوتر هست ...... مطمعن باشید ضررش بیشتره انگار دارید با یه هیوندا تو سطر شهر مسافرکشی میکنید که من دارم این راهو میرم بزار چنتا مسافرم بردارم ! و غافل از مصرف و استهلاک و...اینکار با بهترین سرور های اختصاصی پول خود سرور رو در نمیاره شما چطور میخواید به این نتیجه برسید که اینکار درامد زایی داره
سیستم کاری این روش همون روش هرمی خودمون هست به عبارتی استخراج گروهی هست نه تکی . یعنی در نظر بگیرید شما 1000 کامپیوتر دارید و این 1000 کامپیوتر با هم برای شما استخراج می کنند . این 1000 تا هم دوستان آشنایان و کسانی هستند که شما به سیستم دعوت کرده اید از طریق ایمیل یا فیس بوک یا توییتر و .... و با لینک دعوت نامه شما در سیستم عضو شده اند . مشخصه کار گروهی بازدهی خیلی خیلی بالایی داره .
سعی کردم در ساده ترین صورت توضیح بدم باز ابهامی بود مطرح کنید
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
March 5th, 2018, 11:55
عضو دائم
فقط یک جمله میگم خوتان بعدا متوجه دلیلش می شوید: نکنید از این کار ها
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2018, 11:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
فقط یک جمله میگم خوتان بعدا متوجه دلیلش می شوید: نکنید از این کار ها
چرا دلیل ؟
-
-
March 5th, 2018, 12:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
dertgtr
چرا دلیل ؟
گفتم بعدا متوجه می شوید!
یکی از دلایلش اینه که الان ماین بیت کوین با GPU به صورت 24 ساعته هم نمی صرفه! چه برسه با CPU ! شاید هر 1000 تا cpu که بکار بندازید توسط زیرمجموعه هاتون تازه کار یک GPU رو بکنه! در حالی که با ریگ های 8 تایی GPU ماین بیت کوین صرف نداره!
دوم اینکه اگر فشار رو cpu نگذارید و از حالت های ظرفیت پایینش استفاده کنید که اصلا دیگه فقط ضرر اندر ضرر میشه!
سوم اینکه اگر از قدرت کامل cpu استفاده کنید باز هم همانطور که گفتم به صرفه نیست و البته اصتهلاک شدیدی در پی خواهد داشت که می تونه موجب آسیب به قطعات سیستم بشه!
چهارم اینکه چه تضمینی برای پرداخت سایت هست؟ در این هرم ها همیشه یک عده مختصری دریافت دارند! افراد پایین هرم که تعدادشون هم زیاده معمولا سرشان بی کلاه می ماند!
- - - Updated - - -
چیزی که الان خواندم در سایت این هست که کاربران در اصل Monero ماین می کنند و سایت پرداخت ها را به بیت کوین انجام میده! خب مونرو قابل ماین با cpu هست ولی باز هم به صرفه نیست!
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2018, 12:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
گفتم بعدا متوجه می شوید!
یکی از دلایلش اینه که الان ماین بیت کوین با GPU به صورت 24 ساعته هم نمی صرفه! چه برسه با CPU ! شاید هر 1000 تا cpu که بکار بندازید توسط زیرمجموعه هاتون تازه کار یک GPU رو بکنه! در حالی که با ریگ های 8 تایی GPU ماین بیت کوین صرف نداره!
دوم اینکه اگر فشار رو cpu نگذارید و از حالت های ظرفیت پایینش استفاده کنید که اصلا دیگه فقط ضرر اندر ضرر میشه!
سوم اینکه اگر از قدرت کامل cpu استفاده کنید باز هم همانطور که گفتم به صرفه نیست و البته اصتهلاک شدیدی در پی خواهد داشت که می تونه موجب آسیب به قطعات سیستم بشه!
چهارم اینکه چه تضمینی برای پرداخت سایت هست؟ در این هرم ها همیشه یک عده مختصری دریافت دارند! افراد پایین هرم که تعدادشون هم زیاده معمولا سرشان بی کلاه می ماند!
- - - Updated - - -
چیزی که الان خواندم در سایت این هست که کاربران در اصل Monero ماین می کنند و سایت پرداخت ها را به بیت کوین انجام میده! خب مونرو قابل ماین با cpu هست ولی باز هم به صرفه نیست!
بله در اصل Monero یا همون XMR ماین میشه و به بیت کوین پرداخت میشه و Monero هم که با سی پی یو کار ماینش بهتر هست
پلاگین سایت در مخزن پلاگین های گوگل کروم هست اگر اسکم بود / باشد با ریپورت کاربران به گوگل پلاگینش پاک میشد / میشه پس در واریزش شکی نیست
سود این سایت در روش هرمی هست به عبارتی اگر شما دعوت کننده خوبی به سیستم داشته باشید سود خوبی خواهید داشت . پس هر کسی که عضو سیستم میشه باید سعی کنه زیر مجموعه بگیره
-
-
March 6th, 2018, 16:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AtrafNet
شما خودتون xmr با سی پی یو ماین کنید فکر کنم سودش بیشتر باشه نه؟
بعدش ماین با لپ تاپ اصلاً کار منطقی نیست چون لپ تاپ خنک کننده درست و حسابی نداره و همه قطعات هم نزدیک به هم هستن و هواخوری درست هم ندارن.
حداقل اگه سیستم مورد استفادتون کیس هستش مشکلی نداره چون بازم میتونه خنک بمونه ولی لپ تاپ اگه مدت زمان زیادی داغ کنه آسیب جدی میبینه.
بله در اصلMonero یا همون XMR استخراج میشه . اصولا با لپ تاپ بازی های سنگین هم توصیه نمیشه در کل . با این سیستم میشه حتی بدون ماین کردن و فقط از طریق دعوت دوستان خودتون کسب درآمد کنید کافیه مثلا 1000 نفر از دوستان تون رو به سیستم معرفی کنید و از استراخ اون ها کسب درآمد کنید سود خوبی داره با توجه به قیمت صعودی بیت کوین و دلار .
-
-
March 6th, 2018, 19:08
تله موش مجانی فقط در پنیر پیدا می شود....
-
-
March 6th, 2018, 19:31
عضو انجمن
-
-
March 6th, 2018, 19:58
-