صفحه 4 از 10 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 100

موضوع: دلار ۴۸۰۰ تکلیف چیست؟

عضو جدید vahid03 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    126
    تشکر شده در
    78 پست

پیش فرض پاسخ : دلار ۴۸۰۰ تکلیف چیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها

به قولی دارن به مردم فشار میارن تا نظام اسلامی براندازی بشه ، کی داره فشار میاره ؟ دولت فعلی ، دولت فعلی کیه ؟ تحصیل کرده های انگلیس ، آمریکا ، عراق ، ینی هرچی اجنبی ریخته داره تو مملکت بعنوان رئیس بر 80 میلیون ایرانی حکومت میکنه

میخوان ایران مثل این کشورا امنیت نداشته باشه ، عراق ، سوریه ، افغانستان ، کشورای آفریقایی که ثروتمند ترین قاره جهان بودن ... منتها چشم بصیرت میخواد آدم به این مسائل نگاهی بندازه
    دید شما به مسائل سطحیه! البته نه اینکه من خیلی عمیقم ها نه ولی حرف شما درست نیست
    The more you trust God , the more he amazes you
    -----------------------------

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid03 نمایش پست ها
    دید شما به مسائل سطحیه! البته نه اینکه من خیلی عمیقم ها نه ولی حرف شما درست نیست
    تا قبل از انتخابات 96 که برخی میگفتن جاسوسه فلانه تو دور همی علنا انتقاد بود بعد چی شد یدفه همه چرخیدن بخش رای داد مگه نمیدونستن که طرف فقط قول میده هیچکاری نمیکنه ؟ اینا حرفای نامزدای ریاست جمهوری تو جمع مردمه حرف احمدی نژاده ، بعد 6 ماه همه ریختن تو خیابون شدن بر علیه طرف ، حالا چی شده که من به مسائل سطحی نگاه میکنم ؟ جالبه واقعا
    نقل قول نوشته اصلی توسط bot نمایش پست ها
    مدتهاست پست نمیزارم اینجا و فقط خوانندم
    ولی اینو خوندم پوکیدم از خنده
    دمت گرم ادامه بده راستی خواهر جاری دختر عموی همسایه صدام هم هست اونه داره ارز گرون میکنه تو کشور
    این که گفتی یه حسن داره : حسنش اینه که ایرانی هستی و همه چیرو از زیر لبات رد میکنی و میگیری به باد خنده ، ماشاالله بخند مام ادامه میدیم اما نه بره اینکه بخندی

همین حسن دو تا حالت داره

1- یا اطلاعات نداری و گرفتی به باد خنده
    2- یا اطلاع داری اما چون مخالف نظامی از ذهنیت ایرانی جماعت آگاهی و میخوای مثل همیشه ایرانیارو بگیری تو باد زندگی الکی ، یه بادی بیاد یه بادی بره نگه داری که آخر به هدفشون نرسنو به هدفت برسی

میدونم دقیقا پست بعدیش چیه اما مارو به خیرو شمارو به سلامت چون زیاد دیدم جماعتی مثل تو جناب bot که در اینطور مواقع لاگین میکنی به انجمن جناب عضو جدید

یا حق

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

حرف زیاده ولی اعتماد به نوادگان اعراب مردارخوار نتیجه ای بهتر نمیتونست داشته باشه
    اما حرف و سوالات آخر
    ﻧﺰﺩﯾﮏ 39 ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻤﻪ ﺟﻮﺭ ﺩﻋﺎ ﻭ ﻋﺰﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﻧﺎﻟﻪ ﻭ ﻧﻔﺮﯾﻦ ﮐﺮﺩﯾﻢ
    8 ﺳﺎﻝ ﺑﺎ ﻧﺼﻒ ﺩﻧﯿﺎ ﺟﻨﮕﯿﺪﯾﻢ
    14 ﺳﺎﻟﻪ ﺩﺭ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﺍﺯ ﻧﺎﺧﻨﮕﯿﺮ ﺗﺎ ﺩﺍﺭﻭﯼ
    ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻭ ﺍﯾﺪﺯ ﻭ ﺯﮔﯿﻞ ﻫﺴﺘﯿﻢ
    ﭼﻪ ﺣﮑﻤﺘﯽهستش که ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﻫﻤﮥ ﺩﻧﯿﺎ ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ
    ﻣﯿﮑﻨﻦ ؟
    ﺗﺮﮐﯿﻪ ﻗﻄﺐ ﺻﻨﻌﺘﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﯿﺸﻪ
    ﺩﺑﯽ ﻻﺱ ﻭﮔﺎﺱ ﺁﺳﯿﺎ ﻣﯿﺸﻪ
    ﮐﺮﻩ ﺟﻨﻮﺑﯽ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﺗﻮﻣﺒﯿﻞ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺭﺍ ﻣﺎﻝ خودش ﻣﯿﮑﻨﻪ
    ﻗﻄﺮ ﺛﺮﻭﺗﻤﻨﺪ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﯿﺸﻪ ..............
    ﻣﺎ ﺍﺯ ﺳﻮﻣﺎﻟﯽ ﻭ ﺑﻨﮕﻼﺩﺵ ﻓﻘﯿﺮ ﺗﺮ ﻣﯿﺸﯿﻢ
    ﺗﻮ ﺻﻒ ﺳﺒﺪ ﮐﺎﻻ ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﻣﯿﻤﯿﺮند
    ﯾﻪ ﺟﺎﯼ ﮐﺎﺭ ﻣﺎ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﯿﺴﺖ
    ﯾﺎ ﺩﻋﺎ ﻫﺎ ﺭو ﻋﻮﺿﯽ ﻣﯿﺨﻮﻧﯿﻢ
    ﯾﺎ ﺩﻋﺎﯼ ﻋﻮﺿﯽ میخونیم
    ﯾﺎ ﻋﻮﺿﯽ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﺨﻮﻧﯿﻢ
    ﯾﺎ ﺑﺎ ﻋﻮﺿﯽ ﻫﺎ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﺨﻮﻧﯿﻢ
    ﯾﺎ ﻋﻮﺿﯽ ﻫﺎ ﺑﺮﺍﻣﻮﻥ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﺨﻮﻧﻦ
    ﯾﺎ ﻋﻮﺿﻤﻮﻥ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺩﻋﺎ ﺑﺨﻮﻧﯿﻢ

یا جای عوضی زندگی میکنیم

هر کدام از اینها که در عکس میبینید جز خوردن و نماز خوندن کار دیگه ای ندارند
    میگن حضرت علی صبح تا شب کار میکرد و دسترنجش را میداد فقرا و اول وقت هم نماز خودش را میخوند
    آیا امروز هم اینطوره ؟ یارو بابت نماز خوندن به اندازه هشتاد نفر حقوق میگیره
    میگن زهرا و علی (ع) سه روز روزه گرفتن و افطاری خود را به فقرا دادن
    امروز ثروت کشور ما خرج ساخت حرمسرا تو سه هزار کیلوتر دورتر از محل فوت اونها میشه ، آیا اگر زنده بو.دن راضی بودن ؟
    تو کشور ما ***ی و اختلاس و زورگویی به ملت میشه بعد منتظریم غرب نابود بشه !
    دلار 5 هزار تومانی و یورو 6200 تومانی نوش جان ملتی که عقل و عقلانیت خودشان را از دست دادن

ایران کشوری که دارای بالاترین منابع طبیعی دنیاست ، نفت ، گاز ، مس ، آهن ، روی و گران قیمت ترین و مرغوب ترین محصولات کشاورزی دنیا ( زعفران ، پسته ، برنج مرغوب ، خرما و ... ) به دلیل خرج شدن ثروت هاش برای کشورهای عربی به یکی از فقیرترین کشورهای دنیا تبدیل شده و امروز متاسفانه تو همین انجمن آه از نهاد مهندسان اون به عنوان نمونه در اومده چون حکومتی نالایق دارند
    دوست عزیزی که تو پست های بالا گفتی تحصیلکردگان خارج و ... خدمتتان عرض کنم حرف شما حق هست و جستجو کوچکی نشان میده از همان بالاترین تا ده رتبه پایین تر همه زاده کشورهای عربی هستند

ویرایش توسط iraniam2000 : February 11th, 2018 در ساعت 02:13

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

5. تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها

دوست عزیزی که تو پست های بالا گفتی تحصیلکردگان خارج و ... خدمتتان عرض کنم حرف شما حق هست

سلام
    ممنون لطف دارید
    اینکه دل ملت پره از دست دل داده به اجنبی حرف دیروزو امروز نیست ، ما ایرانیا مشکل داریم ، نمونش همین انتخابات ریاست جمهوری امثال ، مردم رای دادن بعدش ریختن تو خیابون ، هر 30 سال یه نظام عوض کردن ، بخاطر همین همیشه عقبیم ، ببخشید عقب مونده هستیم ، یا سرمون تو ماهواره موبایل کامپیوتره که یکی یه حرفی بزنه ملت بریزن تو خیابون ، یا مردم سنتی فکر میکنن یا اصلا فکر نمیکنن
    یاحق

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

سلام
    ممنون لطف دارید
    اینکه دل ملت پره از دست دل داده به اجنبی حرف دیروزو امروز نیست ، ما ایرانیا مشکل داریم ، نمونش همین انتخابات ریاست جمهوری امثال ، مردم رای دادن بعدش ریختن تو خیابون ، هر 30 سال یه نظام عوض کردن ، بخاطر همین همیشه عقبیم ، ببخشید عقب مونده هستیم ، یا سرمون تو ماهواره موبایل کامپیوتره که یکی یه حرفی بزنه ملت بریزن تو خیابون ، یا مردم سنتی فکر میکنن یا اصلا فکر نمیکنن
    یاحق
    از کدام رزییس جمهور حرف میزنی ؟ رییس جمهوری که شب از برجام حرف میزنه صبحش فرمانده اون ارگان نظامی میاره موشک هاش را نشان میده که روش نوشته مرگ بر فلانی تا برجام را بهم بزنه ؟
    همان رییس جمهوری که به جای اینکه قدرت دستش باشه و نظامی ها جلوش خبردار وایستن ، تهدیدش میکنند ؟
    همان رییس جمهوری که حتی حق انتخاب وزیر کابینه خودش را نداره؟
    همان رییس جمهوری که یک گروهبان قندلی هم بهش توهین میکنه ؟
    همان رییس جمهور که برای مخفی کردن نوع حکومت کشور و نشان دادن جمهوری بودن خودمان به عنوان مترسک گذاشتیمش جلو مردم دنیا و اونقدر دروغ گفتیم که کم کم داره خودمان هم باورمان میشه دروغ های خودمان را ؟
    میگن در زمانهای قدیم پادشاهی ظالم و زورگو به ملت وعده دمکراسی داد و ملت کلی شاد شدن
    سالها گذشت و مردم منتظر تحقق وعده بودن که روز موعود رسید و شاه سه پسر خودش را گذاشت جلو ملت و گفت هر کدام را شما بگید من همین را حاکم شما خواهم کرد ....
    شده حکایت ما و انتخاب رییس جمهور ما !

میارن چهار تا سطل زباله نشان میدن میگن اموال عمومی را این وحشی ها تخریب کردن ! راست هم میگن آخه جز اون سطل ها چیزی عمومی نمانده
    همه شده خصوصی و همان سطل زباله ها شده محل رزق و روزی یک عده بدبخت
    آره به قول امام جمعه خوانسار مقصر آمریکاست که دلارش هر روز گران میشه
    مسئولان با سواد ما که نماز را سر وقت میخونند ، مثل ولید تو سریال امام علی گاهی جای دو رکعت ، چهار و شش رکعت هم میخونند پس زیاد مهم نیست که داریم تو ارقام اختلاس رکورد میزنیم

..امام جمعه خوانسار: امریکا لازم نیست ایران را تحریم کند، فکری به حال دلار خودش بکند که هر روز گران می شود
    به قول آیت الله نمیر المومنین روزی یک وعده غذا هم برای نمردن آدم کافیه ، مهم حفظ حرمسرای بشار اسد هستش که خدا را شکر ستون هاش محکم تر شدن

https://www.aparat.com/v/oTcvk/%D8%A...D8%AF%21%21%21
    ویرایش توسط iraniam2000 : February 11th, 2018 در ساعت 02:44

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

8. تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

فردا تو راهپیمایی مشت محکمی بر دهان امریکا خواهیم زد انشالا که اینبار تومان ما پایینتر نیاد!!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

10. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو انجمن deltamusic آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    486
    تشکر شده در
    305 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    فردا تو راهپیمایی مشت محکمی بر دهان امریکا خواهیم زد انشالا که اینبار تومان ما پایینتر نیاد!!
    مراقب مشتت باش...!

12. تعداد تشکر ها ازdeltamusic به دلیل پست مفید

عضو جدید IGulf آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    57
    تشکر شده در
    37 پست

آمریکا برود فکری به حال خودش بکنید که روز به روز دلارش گرانتر میشود.
    ما هرچی باشه مواد غذاییمان گرانتر میشود ولی تومانمان روز به روز ارزانتر میشود.
    ولی امریکا چی؟ این کشور فاسد و فجیح هر روز دلار کشورش گرانتر میشود و اگر اینجور پیش برود اینشالله اقصادش ورشکست میکند.
    من به قول را به شما میدهیم که اینشالله دلار امریکا تا سال دیگه به 50 هزار تومان و میسد و انروز هست که ما امریکا را تحریم میکنیم و میگوییم دلارت را ارزان نمیکنیم. و باید کاخ سفید را حسینیه کند و طبقه دومشم حوضه بسیج ثارالله کند تا انوقت ما تحریم هایشان را برداریم.

14. تعداد تشکر ها ازIGulf به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    298
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    30 پست

این که گفتی یه حسن داره : حسنش اینه که ایرانی هستی و همه چیرو از زیر لبات رد میکنی و میگیری به باد خنده ، ماشاالله بخند مام ادامه میدیم اما نه بره اینکه بخندی

همین حسن دو تا حالت داره

1- یا اطلاعات نداری و گرفتی به باد خنده
    2- یا اطلاع داری اما چون مخالف نظامی از ذهنیت ایرانی جماعت آگاهی و میخوای مثل همیشه ایرانیارو بگیری تو باد زندگی الکی ، یه بادی بیاد یه بادی بره نگه داری که آخر به هدفشون نرسنو به هدفت برسی

میدونم دقیقا پست بعدیش چیه اما مارو به خیرو شمارو به سلامت چون زیاد دیدم جماعتی مثل تو جناب bot که در اینطور مواقع لاگین میکنی به انجمن جناب عضو جدید

یا حق
    پسر جان برو ببین همش چند ماه اختلاف عضویت داریم در مورد فعالیت هم من مثل شما از اینجا نون در نمیارم پس نیازی نمیبینم همش پست بدم تا امضام دیده بشه
    اما تو یه حالت بیشتر نداری نونت وابسته به وضع فعلیه
    این روش حرف زدن از جانب همه مردم هم نخ نما شده یه نگاه به لایک زیر پستهای این تاپیک بنداز تا بدونی همه مردم همفکر تو نیستن

16. تعداد تشکر ها ازbot به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bot نمایش پست ها
    پسر جان برو ببین همش چند ماه اختلاف عضویت داریم در مورد فعالیت هم من مثل شما از اینجا نون در نمیارم پس نیازی نمیبینم همش پست بدم تا امضام دیده بشه
    اما تو یه حالت بیشتر نداری نونت وابسته به وضع فعلیه
    این روش حرف زدن از جانب همه مردم هم نخ نما شده یه نگاه به لایک زیر پستهای این تاپیک بنداز تا بدونی همه مردم همفکر تو نیستن

من هیچ پولی از اینجا در نمیارم میدونی چرا ، چون حرف حق میزنم ، من طرفدار شخص نیستم ، طرفدار سیاستم نیستم ، تو دانشگاه بچه های دهه هفتادی 10 سال از من کوچیک ترن ، سر انتخابات با هم بحث داشتیم ، الان میگن راست میگفتی ، به هر حال من 4 تا پیرن بیشتر پاره کردم ، بخاطر همین حرف همو نمیفهمیم

حالا نمیدونم منظورت از این حرفا چیه و میخوای بگی سنت از من بیشتره ؟ سن حرف اولو نمیزنه ، اگر دین نداری باش آزاد مرد ، اگر حکومت دیکتاتور شده ربطی به اسلام نداره ، مشکل از ریشس ، وقتی کسی نمیره درباره دینش تحقیق کنه همیشه منتظر اینه که یکی بیاد یه چیزی بگه مردم بریزن تو خیابون

از معجزات اسلام ، اینترنت زیر دستته بشید سرچ کن ببین دوستات تازه فهمیدن ماه 1400 سال پیش از وسط نصف شده
    دکترا تو آمریکا میگن برای خارج شدن امواج الکتریکی از بدن و سر نماز با مهر بخونید که حتی امواج از بدنتون خارج بشه تا دچار ضعف و مشکل بدنی نشید
    همین دکترا ( دوستات ) میگن روزه بگیرید تا بیماریهای ناشناخته به این روش حل بشه

امثال تو منتظر هستن بشینن ایران مثل سوریه بشه ، تا اون زمان هی میگن حرم سرای بشار ، از حرفات معلومه مطالعه نداری ولی بهت قول میدن تا زمانی که فرزندان علی تو این مملکت نفس میکشن مردم امنیت دارن

ما نشستین ببینیم اگر کسی مشکلی داره بگیم به ما چه ، تو همین انجمن خیلیا به مشکل خوردن همه گرگای انجمن شدن بر علیه اونا ولی من ازش دفاع کردم میدونی چرا ؟ چون هم رنگ جماعت نمیشم بخاطر همین دارم پیشرفت میکنم

هیچ وقت چشامو بروی حقیقت نمیبندم بخاطر همین وقتی به مشکل میخورم بدون اینکه متوجه بشم مشکلم حل میشه ، برای هدفم زحمت میکشم منتظر نیستم کسی پول بیاره بذاره تو جیبم

کاری ندارم که سران مملکت بخور بخور دارن ، اونا اسمشون مسلمون یا آیت الله یا نماینده مردمه ، شماها اونارو ول کردید به خون امثال سردار سلیمانی تشنه هستید چون دائما سرتون تو ماهوارس ، کاش سرتون یکم تو کتاب بود

تمام دانشمندان جهان دارن مسلمون میشن فقط بخاطر اینکه اسلامو درک کردن دربارش تحقیق کردن و میگن این دنیا خدایی مقتدر داره ، ولی شماها دارید به دینتون پشت میکنید چون اصلا نمیدونید دین ینی چی چه برسه به اسلام

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
    از کدام رزییس جمهور حرف میزنی ؟ رییس جمهوری که شب از برجام حرف میزنه صبحش فرمانده اون ارگان نظامی میاره موشک هاش را نشان میده که روش نوشته مرگ بر فلانی تا برجام را بهم بزنه ؟
    همان رییس جمهوری که به جای اینکه قدرت دستش باشه و نظامی ها جلوش خبردار وایستن ، تهدیدش میکنند ؟
    همان رییس جمهوری که حتی حق انتخاب وزیر کابینه خودش را نداره؟
    همان رییس جمهوری که یک گروهبان قندلی هم بهش توهین میکنه ؟
    همان رییس جمهور که برای مخفی کردن نوع حکومت کشور و نشان دادن جمهوری بودن خودمان به عنوان مترسک گذاشتیمش جلو مردم دنیا و اونقدر دروغ گفتیم که کم کم داره خودمان هم باورمان میشه دروغ های خودمان را ؟
    میگن در زمانهای قدیم پادشاهی ظالم و زورگو به ملت وعده دمکراسی داد و ملت کلی شاد شدن
    سالها گذشت و مردم منتظر تحقق وعده بودن که روز موعود رسید و شاه سه پسر خودش را گذاشت جلو ملت و گفت هر کدام را شما بگید من همین را حاکم شما خواهم کرد ....
    شده حکایت ما و انتخاب رییس جمهور ما !

میارن چهار تا سطل زباله نشان میدن میگن اموال عمومی را این وحشی ها تخریب کردن ! راست هم میگن آخه جز اون سطل ها چیزی عمومی نمانده
    همه شده خصوصی و همان سطل زباله ها شده محل رزق و روزی یک عده بدبخت
    آره به قول امام جمعه خوانسار مقصر آمریکاست که دلارش هر روز گران میشه
    مسئولان با سواد ما که نماز را سر وقت میخونند ، مثل ولید تو سریال امام علی گاهی جای دو رکعت ، چهار و شش رکعت هم میخونند پس زیاد مهم نیست که داریم تو ارقام اختلاس رکورد میزنیم

به قول آیت الله نمیر المومنین روزی یک وعده غذا هم برای نمردن آدم کافیه ، مهم حفظ حرمسرای بشار اسد هستش که خدا را شکر ستون هاش محکم تر شدن

https://www.aparat.com/v/oTcvk/%D8%A...D8%AF%21%21%21
    حرف منم همینه که مردم تکلیف خودشونو نمیدونن نه اینکه بخوام از کسی طرفداری کنم

صفحه 4 از 10 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)