سلام سایت های یادگیری برنامه نویسی زیاد هستند
اگر انگلیسی شما خوبه (متوسط)
http://www.cplusplus.com/doc/tutorial
نیز مفید هست.
سلام سایت های یادگیری برنامه نویسی زیاد هستند
اگر انگلیسی شما خوبه (متوسط)
http://www.cplusplus.com/doc/tutorial
نیز مفید هست.
خیلی خوشحالم که دوستانی تو همه رشته ها به برنامه نویسی علاقه مند میشن
اساسا یادگیری برنامه نوسی از یه دغدغه شروع میشه
بنظرم اول یه هدفی رو برای خودت مشخص کن (که یه برنامه ای طراحی کنی برای خودت ) چون یادگیری بدون هدف برنامه نویسی هیچ فایده ای نداره و فقط در حد تئوری باقی خواهد ماند
یه زبان هم براش روع انتخاب کن (c++,c#,..) و شروع کن . زبان مهم نیست . مهم مفاهیم و الگوهای برنامه نویسیه
اسکریپت فروش اکانت دیجیتالی IBSmng. اپل آیدی ٫ لایسنس ٫ آنتی ویروس و اکانت مبتنی بر IBSng . کاملا فارسی + پنل کاربری +تمدید آنلاین
وب سایت رسمی :ibsmng.ir - تلگرام : @taher6775 - تماس : 09111276775
خوبه اما به نظر من اگر یک فرد با تجربه به زبان مادری تجربیاتش رو به اشتراک بذاره خیلی خوبه مثلا در مباحث فارسی سازی
من خیلی دوست دارم این بحث همیشه ادامه پیدا کنه
امروز داشتم تو موبایلم برنامه پایتون مینوشتم که با یه نرم افزار تبدیل از پایتون به اندروید مواجه شدم ، با خودم فکر کردم اگر میخواستم این کدهارو با جاوا یا سی شارپ بنویسم خیلی وقت میبرد
سلام
چطوری برنامه python توی موبایل می نویسید؟با python برنامه موبایل یا Android می نویسید؟
اتفاقا من اعتقادم به اینه که کسی که می خواهد برنامه نویسی کار کند باید زبان خودش را تقویت کند چرا که بیشتر مراجع انگلیسی هستند.
تو play store برنامه زیاد هست فعلا تست نکردم تازه امروز نصب کردم فقط داشتم کد میزدم که اونم ارور میداد باید بیشتر روش کار کنم ، یه برنامه ساده ساختم که print کنه که اونم اصلا کار نکرد ، البته الان وقت ندارم برم سمت اندروید اما پایتون چندتا فریم ورک داره که الان اسمشون یادم نیست فکر کنم دوتا فریم ورک بیشتر نباشه بره پایتون به اندروید
سلام
کاش می شد اطلاعاتمون را بیشتر باهم به اشتراک می گذاشتیم.
سلام.
با اجازه اساتید،
با نظرات و پیشنهاداتی که دوستان به استارتر تاپیک دادند، اگه استارتر واقعا طالب برنامه نویسی هستند، تا الان پست میداد من یک زبان رو انتخاب و شروع کردم. اگه تا الان هم وقت پست دادن رو نداشتند در روزهای آتی منتظر پست ایشون می مانیم در غیر این صورت فقط صفحات این تاپیک زیاد میشه و هیچ گونه فایده ای برای ایشون نداره. شروع هر کاری، قدم بعدی رو برای انتخاب یا انجام آن به انسان نشون میده.
ویرایش توسط majidjon : February 3rd, 2018 در ساعت 04:11
سلام
دوست عزیز من الان 4 ساله اینجا عضو هستم ، این تاپیکها خیلی به من کمک کردن تا راه درست رو انتخاب کنم ، این تاپیکها عمومی هست پس هر عضو و غیر عضو انجمن میتونه نظر بده ، واقعا در یکسال گذشته که مباحث مربط به سرور و لینوکس رو تمام کردم و با جدیت وارد این مبحث شدم متوجه شدم که تو برنامه نویسی هیچ چیزی جای شی گرایی رو نمیگیره و در این تاپیک بود که من با wpf آشنا شدم ، یا در یک تاپیک دیگه متوجه شدم که swift چه زبانیه و اینکه اپن سورس شده ، این تبادل اطلاعات خیلی مهمه
پایه و اساس فناوری اطلاعات با اشتراک همین اطلاعات به نتیجه میرسه و حاصلش چیزی نیست جز پیشرفت فردی و اجتماعی
یاحق
ویرایش توسط live : February 4th, 2018 در ساعت 17:00
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)