اخه صدا سیما کدوم برنامش خوبه که ادم بشینه نگاه کنه ما که فقط فوتبال میبینیم فیلم هم خواستیم ببینیم نایت مویی و ایران فیلم است
اخه صدا سیما کدوم برنامش خوبه که ادم بشینه نگاه کنه ما که فقط فوتبال میبینیم فیلم هم خواستیم ببینیم نایت مویی و ایران فیلم است
درود، متاسفانه بحث مشکلات و تهدیدهای برون مرزی یکطرف بحث چند دستگی داخلی یکطرف، الان موضوع تلگرام رو دنبال میکردم خیلی ها کاسبی و درآمدشون قطع شد!!! خیلی ها نا امید و نا امیدتر شدن ، از همه بدتر چوپان دروغگو زیاد داریم من زمانی که ظریف و روحانی رو اون اوایل انتخابات دیدم گفتم شاید اوضاع بهتر بشه شاید وعده ها عملی بشه ... نشد! چون چوپان دروغگو زیاد داریم.
پ ن : فکر نمیکنم رهبر ایران ترسی داشته باشه از اینکه بیاد تو یک سخنرانی اعلام کنه دستور بستن تلگرام رو من صادر کردم ، آدرس غلط دادن این بنفش ها ، مشکل جای دیگس دوستان![]()
Telegram: https://t.me/Dir1400
بسته شدن شبکه های داخلی ایران چه سودی میتونه برا امریکا داشته باشه
بعد این اتفاق ها من فقط نگران بیمارا هستم,وقتی تحریم دارو بشیم با این وضع دلار اینایی که داروهای خاص مصرف میکنن خیلی سخت میشه براشون
و اینجا پر میشه از داروی تقلبی و قیمت های سربه فلک رسیده![]()
صدا و سیما فقط برنامه های ورزشیش خوبه اونم چون گزارشگر فارسی حرف میزنهاگه تحریم بشه حق پخش مسابقات رو هم از ایران میگیرن
اگه یادتون باشه قبلا هم صدا سیما تحریم بود فوتبال رو یا بصورت اینترنتی پخش میکرد (آنلاین از سایتی جایی میگرفت میبرد رو آنتن) که همیشه تصاویر لگ داشت یا اینکه از شبکه های عربی میدز دید لوگو شبکه رو محو میکرد که ما نفهمیم بعد پخش میکرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)