چی شد ؟ اآزمایش انجام ندادید؟؟؟؟؟؟؟سلام تست ایشالا 6 بهمن ...
خیلی عالیه
نظری ندارم
ای بابا که چی بشه ؟
چی شد ؟ اآزمایش انجام ندادید؟؟؟؟؟؟؟سلام تست ایشالا 6 بهمن ...
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
اقایون یه آموزش ddos هم بزارین!(واسه اینکه خودمونو جای نفوذگر بزاریم و تست کنیم و کلا جنبه آموزشیش مده نظره)
اما در مور تاپیک اصلی ، آقاجون نیکی و پرسش؟!
مشکلی نداره من از روی سرور های خودم سایت شما رو می زنم اگه 1 ساعت دان شد .
1-به دیتا سنتر گزارش ندهید
2- جایزه من یک سرور اختصاصی با 50 % تخفیف بدهید
اگه خواستین من می تونم یک target دیگه که مد نظرتون هست هم واستون تست کنم
دیگه از اشیانه بالا تر نداریم که توی ایران .اون ها هم مورد DOS قرار می گیرند.ddos رو که دیگه حرفش رو نزن
من به هیچ عنوان قصد جسارت یا به رخ کشیدن چیزی رو نداشتم دوست عزیز.اگه بد نوشتم عذر خواهی می کنم
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
عزیز دلم اسکریپتی که از گوگل گرفته شود روی pc هم جواب نمی ده چه برسه سرور .اگه خواستی پ خ یده با هم تست می کنیم
Priv8 (0day) اسکریپ ها رو فراموش نکنید
عزیز این حرف رو از جنبه بدش نگاه نکن اما مثل کسایی حرف می زنی که یک اسکریپت از google کش رفتن، جو گرفتتشون.
اگه هر کسی قرار بود با 4 تا سرور، هر سایتی رو بخوابونه، به خیر و برکت الان اینترنتی نداشتیم.
از آشیانه پایین تر نداریم، نه بالاتر(همونشم شما نمی تونی کاری کنی، روی xlhost یک Hardware Firewall براش گزاشتن، که نخوابه )
از مدیران خواهش می کنم این تاپیک رو ببندند، جز اسپم چیز دیگه توش نمیاد.
جناب Arte بعد از اعلام نتایج این تاپیک رو باز کنند، فکر کنم بهتر باشه.
ویرایش توسط Arte : February 4th, 2011 در ساعت 22:54
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)