-
January 5th, 2011, 09:42
عضو انجمن
پاسخ : هتزنر
خوب نه عزیز من فقط خرید میکنم
و میخواستم ببینم ایشونم (هادی جان) میخره و پنل میده؟
و راستش فقط هادی جان هتزنر و قانع میکنه که اسپم نیست و ...
هر کی دیگه گرفته یک روزه بدون اینکه اسپم بده آی پی بستن و فقط هادی حرفه ای میخره>
<
و من فقط پول سیتاپ فی را میدم خودم و یک کم سود میکشم روشون
ویرایش توسط atilnic : January 11th, 2011 در ساعت 11:04
-
تعداد تشکر ها از atilnic به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2011 09:42
# ADS
-
January 5th, 2011, 11:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
تودیتا سنترهای اروپا بهترین کیفیت مال انگلیس هست! ولی خوب قیمتش هم بالا هست. ولی اگه معقول هم بخواییم نگاه کنیم به پهنای باند هتزنر و سرعتش 100Mbit هست(مگابیت هست نه مگابایت) پس در نتیجه میشه 100 تقسیم بر 8 میشه 12.5 مگابایت در ثانیه پس درست هست!
12.5MB = 8 / 100Mbit
در حدود 4 الی 6 مگابایت می زنه
-
تعداد تشکر ها از irlogo به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2011, 16:41
عضو انجمن
من مه از هتزنر خريدم
انشا الله كه خوب باشد
ممنون از همه بابت راهنمايي هاشون
-
-
January 8th, 2011, 05:53
عضو انجمن
ما هم از caro هم از iweb سرور داریم
به تازگی از hetzner 3 تا سرور جدید گرفتیم خیلی راضی هستیم تنها مشکل فعلا پهنای باند اونهاست همین در کل خوبه
-
-
January 8th, 2011, 12:13
حالا من نمی دونم دوستان دیگر راضی هستند یا نیستند ولی بنده یکی از سرور هام از هتزنر است و راضی هم هستم. ولی بیشتر بدرد هاستینگ می خوره تا وی پی اس دادن ! ( البته اگه بخوای هاستینگ بزنی با پورت 100 مگ که فقط تا 2 ترابایت بهت میده باید پورت رو 1 گیگابایت کنی و پهنای باند رو افزایش بدی - که برابرست با هزینه ماهانه 100 هزار تومان... )
اگر هم بخوای وی پی اس بدی حتما باید eq ها را بگیری نه x ها
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------

نوشته اصلی توسط
atilnic
خوب نه عزیز من فقط خرید میکنم
و میخواستم ببینم ایشونم (هادی جاج) میخره و پنل میده؟
و راستش فقط هادی جان هتزنر و قانع میکنه که اسپم نیست و ...
هر کی دیگه گرفته یک روزه بدون اینکه اسپم بده آی پی بستن و فقط هادی حرفه ای میخره>

<
و من فقط پول سیتاپ فی را میدم خودم و یک کم سود میکشم روشون
دوست عزیز بنده حاضرم روی هزینه ماهانه اضافه بدم ولی ستاپ رو ندم. اگه میتونی اینطور سرویس بدی من آماده هستم.
-
-
January 9th, 2011, 10:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mbjhosting
حالا من نمی دونم دوستان دیگر راضی هستند یا نیستند ولی بنده یکی از سرور هام از هتزنر است و راضی هم هستم. ولی بیشتر بدرد هاستینگ می خوره تا وی پی اس دادن ! ( البته اگه بخوای هاستینگ بزنی با پورت 100 مگ که فقط تا 2 ترابایت بهت میده باید پورت رو 1 گیگابایت کنی و پهنای باند رو افزایش بدی - که برابرست با هزینه ماهانه 100 هزار تومان... )

اگر هم بخوای وی پی اس بدی حتما باید eq ها را بگیری نه x ها
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
دوست عزیز بنده حاضرم روی هزینه ماهانه اضافه بدم ولی ستاپ رو ندم. اگه میتونی اینطور سرویس بدی من آماده هستم.
بله
ما اینطوری کار می کنم
خواستی بهم بگو
ممنون
در خدمتیم
-
تعداد تشکر ها از atilnic به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2011, 10:46
عضو انجمن
اگه بخوايد ميتونم بدونه ستاپ بتون بدم سرور(سري eq) ولي هزينه ماهانش بيشتر ميشد