ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
سرور مجازی فرانسه | تلفن: 02126294412
آقا این شخص کیه ، یه احمق میاد کاری میکنه کل ایرانیا رو خراب میکنه ، واقعا هاستینگ ایرانو به لجن کشیدن بعضیا
هرکی از ننش قهر میکنه میاد هاستینگ میزنه تو انجمن هم خود بچه های قدیم راش میندازش ، قردا میاد کلاهبرداری میکنه اسم کل ایرانیا رو خراب میکنه ، حقمونه بخدا همه دنیا پرتمون میکنن بیرون
قانون تو کلی بعضیا نمیره
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
آقا اینا واقعا متن تیکت یا ایمیل رسمی از هتزنر هست؟
آدم یاد آهنگ " اراذل برین خونه هاتون از هیچکس میافتته... "
انگار سر گردنه ان ! یه همچین لحنی:
همینه که هست ، فحش میدی؟ سرورت کنسل میکنم.
اگه مردی زنگ اخر وایسا
بیشتر میخوره با یه واسط 15 ساله در ارتباط باشید تا اپراتور یه شرکت بین المللی
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
دقیقا باهاتون موافقم خیلی مسخره شده اگر اینطوری باشه که همه پنل رقباشون رو دی اکتیو میکنن یاد زمان های می افتم که واسه یاهو گزارش مبنی بر شکایت میفرستادم یاهو هم گول مارو میخورد و ایدی یاایمیل دشمن مارو دی اکتیو و غیر فعال میکرد الان قضیه اینم اینطوری شده از فردا ما هم بزنگیم فوش بدیم بعد ایدی رقبا رو بدیم تا ببندن خخخ بنظرتون این روند درسته خیلی مسخره هست من هنوزم برام جای سواله یارو گیریم از اتریش زنگ زده فوش داده چرا پنل من بسته نشده چرا پنل یاسر بسته شده این وسط یه مشکلی هست یا اون شخصی که فوش داده اطلاعات پنل یاسر رو میدونسته و بعد فوش دادن شماره پنل یاسر رو داده اونا هم بلاک کردن خودمم نمیدونم واقعا گیج کننده و بچه گانه هست مگه داریم مگه میشه زرتی الکی بزنن پنل رو ببندن واقعا این المانی ها دیگه شورشو در اوردن کسی المان نیست بره باهاشون حضوری صحبت کنه و بگه چرا بچه های ایرانی رو اذیت میکنید واقعا کسی این کارو بکنه ممنونش میشم من یاسر رو میشناسم واقعا پسر گلیه رفیقمم هست لطفا هر کسی میتونه کمکش کنه بنده خدا مظلوم واقع شده این وسط ایشون هیچ کاری نکرده نمیدونم چرا پنلشو بستن خودمم ناراحتم
ویرایش توسط entel : August 10th, 2017 در ساعت 04:07
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)