" کلاهبرداری نامحدود "
" کلاهبرداری نامحدود "
ویرایش توسط Domain474 : August 1st, 2017 در ساعت 00:46
.Ambition is a sort of work
گندش رو در آوردن خدایی با این وضع نرخ گذاری
اقا یا اینا نمیدونن حجم و گیگ و پهنای باند چیه.... یا اینکه این مبلغا براشون پول به حساب نمیاد...
من نمیفهمم چرا اینا فکر میکنن که مصرف همه مردم مثل خودشون روزی یه ساعت اینستا رفتن و توئیت زدن و خبر خوندنه!!؟
خو لامصب ما هزار جور کار تو نت انجام میدم.. من روزانه فقط دو سه گیگ آپلود دارم، همین صفحه وی پی اس که بازه خودش در روز کلی مصرف داره.
الان 16 مگ با خجم 50 گیگ رو من ماهانه 45 میدم. مغز خر خوردم مگه بیام با این نرخا اینترنت زغالی بگیرم!؟
دارید میگید نامحدود! پس خجم چیه این وسط؟ این حتی اسمش مصرف منصفانه هم نیست... چه برسه نامجدود..
خدایا تمومش کن این کابوس رو...
-----------------------------------------
دوستان نت من از غروب یه خط در میون سایتها رو باز میکنه اینستا و تلگرام و بقیه هم بالا نمیان، مال شما هم مشکل داره؟
بیزارم از اون ریسلرهایی که فکر میکنن از دماغ فیل افتادن و دیگران رو احمق فرض میکنن.
چرا انقدر خودت رو دست بالا میگیری و زیر بار هم نمیری!؟
واقعا سیستم داغونیه
نامحدود که مطمئنا سرعتش یه چی در حد مخابرات میشه ،
اینم که اصلا صرف نمیکنه جدا کردن مصرف داخلی و خارجی
ایرانسل هم پهنای باند خیلی کمی داره ، نفر دوم وصل شه میمیره
دقیقا باید چی کار کنیم؟
وضعیت الان که بهتره ، پول خوبیم گیر شرکتا میاد
تا الان باید برای کاربرا توضیح میدادیم عزیز من چیزی به نام نامحدود وجود نداره..دلتو خوش نکن..کسانی که میگن نامحدود در واقع یه جور بازاریابی هست و ترفند فروش.... الان که
وزیر مملکت داره این حرکتو میکنه چی باید بگیم!!![]()
#ده_گیگ_نامحدود
پیج اینستاشو خوردن ملت : https://www.instagram.com/p/BXC_Z3zg...en-by=vaezi_ir
#پیج_ماییده_شده
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews
با این وضع نت ***** جالبم اینه تولید محتوا میخوان بدبخت وبمستر به چه امیدی سایت اداره کنه؟؟اونم با این وضعیت ارز و گرونی سرورا یا به امید این که روزی یه رغیب میره سایتو ریپورت و فردا *****؟
همون واسه عربا سایت بزنیم شرف داره هم پوله تپل میدن همم حمایتخیلیا دارن یواش یواش میرن سایت عربی بزنن یا انگلیسی .....
الان که تعرفه جدید اینترنت معلق شده بهتره. تعرفه جدید بسیار گرانتر بود.
ویرایش توسط abc500x500 : August 9th, 2017 در ساعت 18:39
دوستان من روزي داخل سايت فيلم ميبينم كه دستاور قضائيه بدن براي اين سايت ها و از دتياسنتري ومثل اسياتك تمام هارد هارو جمع كنندچندين شركت كامل نابود ميشوند فقط اوناي به مشكل نميخورند كه بك اپ خارج كشور داشته باشند ولي هنوز نميدونم چطوري جلوشون گرفتن و اينكه صد درصد مديريت سايت هاي مثل تايني موويز و ايران فيلم روميشناسن وراحت ميتونند پيداشون كنند
من الان دارم گیگی 800 تومن پول میدم با سرعت 10 مگابیت.بعد بیام گیگی 1500 فقط واسه اینترانت بدم؟ قطعا خط adsl رو تخلیه میکنم میرم یک stm1 واسه خودم میگیرم.ارزون تره . . .
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
منظورشون از نامحدود نا محدود زمانی بود نه حجمی
تو هیچ کجایی دنیا نا محدود وحود نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)