هر ارزان فروشی دلیل به بی کیفتی نیست . اونی هم که گران فروشه دلیل به کیفیت عالی نیست .ز هم رضا 115 یار اشنای تاپیکها ی فروش ارزان سررور برای بار چندوم تجربه را باید تحربه کنی رضا
اصولا قیمت فاکتور مناسبی نیست ، شاید یکی سرور 900 هزار تومانی خریده باشه ، خوب vps هاش از 30 تومان شروع میشه برای 128 مگ رم
یکی هم سرور 100 تومانی خریده باشه که سرور هاش ارزان تره .
یکی هم تخفیف از دیتاسنتر گرفته باشه چون سرور زیاد داره!
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
بله 100% حرفتون صحیح هست دوست عزیز ولی خوب ارزون داریم تا ارزون وگرنه کسی نگفت اینهای که ارزون میفروشن سرویسشون خوب نیست یا اینکه هرکی گرون فورخت سرویسش خوب هست خیلی از گرون فروشها هم هستند که مشکل داشتند و دارن ولی نه به اندازه ارزون فروشها خودت توی تالار بودی و دیدی که چندتا ارزونفروش بودن که گند زدن به قیمتها و خودشونهم کله پا شدن
خطیبی که یادت هست
و ..........
بست وی پی اس که یادت هست سرویس 6 ماه داده بود 50 تومن این اقا هم پلان 128 میده 7.500 (VPS-VDS1 WS
Ram : 128MB
HDD : 10GB
Port : 1Gbps
Bandwidth : 300GB
Price : 7,500 Toman-month)
به نظرت سرور چقدر باید مفت باشه که اینقدر ادم بده
مگر اینکه کلی وی پی اس بسازه روی سرور که جبران قیمت کنه نتیجه هم میشه مثل الان
ویرایش توسط MagicVps.Com : January 15th, 2011 در ساعت 11:36
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ایشان دیگه خیلی ارزان فروشی کرده .
مخصوصا سرور های WS که بسیار گران هستد و قیمت Upgrade ها هم بسیار گران .
من خودم 256 رو دارم میدم 10 هزار تومان ، دلیلش هم این هست که سرور های Netdirek خودم برای 4 یا 5 ماه پیش هست که قیمت قدیمش هست . یعنی یک چیزی حدود 40 تا 50 یورو رازان تر از قیمت فعلی .
نمی تونم نظری در مورد ایشان بدم ، اما کار ما هم شخصیتی داره ، فردا مشتری میاد میگه ، آقا 2 دونه از این پلان اولی بده بجاش 2 تا کارت شارژ 5 هزار تومانی میدم بهت .
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
بله سرور دان شده ، هیچ پاسخ گویی هم در کار نیست
باز هم حرف همیشگی رو تکرار میکنم!
هر کی گفت پشتیبانی 24 ساعته میدم (تو ایران) دروغگویی بیش نیست (هر کی میخواد باشه)، ترجیحاً ازش سرویس نگیرید! (نظر شخصی)
محمد جان برات احترام قائل هستم
ولی من اگه گفتم پشتیبانی 24 ساعته انجامش دادم لطفا کلی صحبت نکن داداش گلم
آخه منی که شده 50 ساعت بیدار خوابی بکشم بعد یکی مثل شما بیاد بگه ناراحت میشم دیگه
من و همکار ها پشتیبانی 24 ساعته اگه گفتیم واقعا هم ارائه دادیم
میتونی آفر هایی که میدم رو ببینی که مشتری ها چقدر راضین
من قبولت دارم پسر خوبی هم هستی ولی لطفا کلی نگو
با احترام
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
نظر شخصیمو گفتم!
ولی ...
کسی میگه پشتیبانی 24 ساعته که:
1. کارش همین باشه (مدرسه و دانشگاه و ... نداشته باشه)
2. حداقل 4-5 نفر باشند!
3. به اینترنت خودش مطمئن باشه (نه ما که فقط از یه جا اینترنت میگیرم و هر لحظه به هر دلیلی امکان قطع شدنش هست!)
...
اینکه مشتری راضیه و حاضرم 50 ساعت دائماً پشتیبانی بدم نشد پشتیبانی 24 ساعته که! بله عزیزم مشتریای منم راضین، منم نیاز باشه نمیخوابم! ولی همچین جسارتی نمیکنم که بگم 24 ساعته پشتیبانی میدم! ...
شرکتهای بزرگ ایرانی که کلی دفتر دستک و پشتیبان و .... دارند نمیتونند پشتیبانی 24 ساعته بدن! ...
بی خیال، نظر شخصی بود (ممکنه 90% خوششون نیاد!) ولی حقیقت تلخیه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)