-
July 8th, 2017, 12:22
پاسخ : ***** شدن زرین پال و درگاه ها

نوشته اصلی توسط
k-pax
بنظر من (شخصی )
مقصر کارگروه *****ینگ نیست!
مقصر اصلی عدم سواد کافی در بین کاربران اینترنتی هست !
بنظر شما دوستان عزیز دولت و ... چطوری جلوی کلاه برداری را بگیره . وقتی بالای 50درصد از پرداختی ها داخل تلگارم و ... همه کلاه برداریه . مجبوره خشک و تر با هم بسوزونه .
من حق میدم بهش!
واقعا سواد اینترنتی 90% مردم ایران زیر خط فقره . (خودمون نگاه نکنیم) طرف میشناسم فوق لیسانس داره ویخواد بره تو گوگل کلمه "google" توی آدرس بار سرچ میکنه !
مشکل از خود ما ها هست که میخوایم از هرچی سوئ استافده کنیم !
کانال تلگارمی (جوک) شده بنگاه درامدی طرف . روزی بالای 1 میلیون درامد . ( حالا ما خودمون ... بدم با کار درست هفته ای یه میلیون کار نمیکنم)
در اصل نباید ***** کنن . باید فرهنگ سازی بشه . به جای درسهای چرت و پرت که دانش آموز میخونه چهار کلمه درست و حسابی یادش بدن .
به جای لعن و نفرین کارگروه . یه راه کار برای مقابله با کلاه برداری بفرمایید !
شاید به گوششون رسید!
پیشنهاد خود من اموزشه . آموزش درست . از پایه ! (شاید 10 سال دیگه بشیم مثل الان هند)
در کل هر اتفاقی برامون بیفته حقمونه !
حق هممون هست . نگید نه من فلانم .
حساب کنید اگه اینهمه هزینه ای که صرف *****ینگ میشه توی آموزش استفاده می شد الان چقدر کشور پیشرفت کرده بود!!
...
البته این نکته رو هم باید در نظر گرفت که *****ینگ شده یک ابزار براشون تا یک سری مواردی که صرفا خلاف نظرشون هست رو هم از دور خارج کنن که البته باز جدیدا این مورد بهتر شده
-
تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2017 12:22
# ADS
-
July 8th, 2017, 13:01
عضو جدید
من هیچ جایی هیچ دلیلی برای *****ینگ درگاه های واسط ندیدم دیگه نمی دونم دوستان برداشت های خودشون رو نوشتن که خلاف میشه وفلان.... یا از جایی خوندن که ***** کردنشون به همین خاطر بوده
به نظر من ***** کردنشون کار درستی نبوده خیلی کاربردی بود خیلی وقتا هم کار خودمه به شخصه راه انداخته اگه مشکلی با تلگرام دارن تلگرام رو ***** کنن چه کاری به درگاه های واسط دارن بعدم اگر جرمی صورت بگیره با استفاده از این درگاه های واسط خیلی راحت قابل پی گیریه الان تمام درگاه های پرداخت برای فعال سازی حساب اسکن کارت ملی میخوان و...پس *****کردنشون فقط جنبه اذیت کردن داره همین.......
-
تعداد تشکر ها ازnumber one به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2017, 13:08

نوشته اصلی توسط
Kian
فروش انواع مواد مخدر - فیلم های پو+رن - ق+مار اینترنتی - کلاه+برداری های مختلف و ده ها کار خلاف و غیرقانونی دیگه که از طریق درگاه های واسط انجام میشود.
مواد مخدر و فیلم پ،ورن هم اینترنتی میفروشن ؟؟؟؟؟؟! من ندیدم تا حالا !
عجب وضعیه !
ویرایش توسط Web-Hosting : July 8th, 2017 در ساعت 13:18
-
تعداد تشکر ها از Web-Hosting به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2017, 13:10
سلام
دوستان الآن وضعیت ****ینگ درگاه های پرداخت چطوری هست؟
کدوم یکی ها فعال هستند و کار میکنند؟
-
-
July 8th, 2017, 13:13
عضو دائم
مقصر خود ایرانیا هستند
حداقل میتونم بگم بیش از 1000کانال تلگرام هست به نام صیغه یاب که با درگاه های واسط و ... دارند دختر خرید و فروش میکنند که همه هم فیک هستند و عکس ناموس مردم رو از گوشیهای ***ی یا پیدا شده کش میرند یا از صفحات کجازی افراد و به عنوان مشتری صیغه توی گانالهاشون میذارند و از نظر تلگرام اینا مشکلی نیست و اگر ریپورت هم بدید بسته نمیشه
اتفاقا این کار رو من تحسین میکنم و باید جلوی این افراد گرفته بشه
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2017, 14:05
واسه من زرین پـال فیـلتر نیست (های وب) کلا فک کنم در اومده چون تو الکسا هم میزنی بدونه فیـلتر میاد.
-
تعداد تشکر ها از nevergotme به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2017, 17:06
عضو انجمن
"
متقاضیان محترم دریافت خدمات پرداخت می بایست الزاما برای کسب و کار خود وب سایت و نماد اعتماد یا
شناسه اعتماد داشته باشند."
تعجبی نیست...
(یکی نیست بگه اگه قراره نماد اعتماد داشته باشه, خب دیگه چه نیازی به درگاه واسطه هست؟)
-------------------
البته اگه یادتون باشه, دم عید نوروز هم زرینپال بمدت 7-8 روز فیل بود و بعد آن-فیل شد. احتمالا این سری هم همونطور میشه.
ظاهرا فعلا کاری جز صبر از دستمون بر نمیاد.
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
تعداد تشکر ها از sadecohost به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2017, 17:31
عضو انجمن
فکر کنم رفع ***** شد برای isp من که شد
-
-
July 8th, 2017, 17:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yassale
در روزگارانی قدیم ما یه تایپیک زدیم دوستان، همکاران، عزیزان لطف کنن و همکاری کنن بحث درگاه های خارجی رو رواج بدن مثل بیت کوین ... و آموزش بدن به یوزر که از این وابستگی ها و قوانین من درآوردی ها خارج شیم جالب بود حتی یک مورد فیدبک نداشتیم.
یکسری از همین عزیزان واسط که اسمی نمیبرم زیر نظر کار میکردن و خیلی خصوصی هم نبودن و حتی دسترسی هایی هم به برخی ارگان ها داده بودن و یوزرهاشون و اطلاعات هاشون زیر نظر بود و بررسی میشد.
عده ای دیگه ای هم (لول بالایی) قانون مبارزه با پولشویی رو مطرح و بولد کردن، دسترسی ها رو محدود تسویه های اینچنینی رو به اجرا دراوردن که بتونن معدود افرادی خوب مستفیض شن و بیس موضوع درسته مشکلی نیست منتها اجرا شدنش صرفا برای مردم کوچه و بازار شده
در مجموع وابستگی اینچنینی نابود شدس چه برای اونی که الان سایتش ***** شده و کاسبیش خوابیده چه برای منی که الان کاسبی موقتم هست و در نهایت میدونم نابود شده ام.
دوست عزیز همین الانش هم بیت کوین زیر ذربینه
فردا ببین چه قانونی براش میزنن .
کسی هم بره سمت درگاهش فردا چوب میکنن تو آستینش
-------
سایت اصلی زرین پال برای من که هنوز باز نمیشه
-
-
July 8th, 2017, 17:47

نوشته اصلی توسط
number one
من هیچ جایی هیچ دلیلی برای *****ینگ درگاه های واسط ندیدم دیگه نمی دونم دوستان برداشت های خودشون رو نوشتن که خلاف میشه وفلان.... یا از جایی خوندن که ***** کردنشون به همین خاطر بوده
به نظر من ***** کردنشون کار درستی نبوده خیلی کاربردی بود خیلی وقتا هم کار خودمه به شخصه راه انداخته اگه مشکلی با تلگرام دارن تلگرام رو ***** کنن چه کاری به درگاه های واسط دارن بعدم اگر جرمی صورت بگیره با استفاده از این درگاه های واسط خیلی راحت قابل پی گیریه الان تمام درگاه های پرداخت برای فعال سازی حساب اسکن کارت ملی میخوان و...پس *****کردنشون فقط جنبه اذیت کردن داره همین.......
واقعا حرف شما تحسین داره.
ولی متاسفانه تو جامعه ای هستیم که این چیزا درک نمیشه.
روز به روز بجای بهتر شدن میزنن بدترش میکنن.
الان تمام درگاه های واسط کلی مدارک از مشتری هاشون میگیرند بعد دلیل *****ینگ چی هست؟
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-