لطفا یکی لینکهای جدید بزاره
لطفا یکی لینکهای جدید بزاره
سلام
چند سوال داشتم:
1. حداکثر چند وی پی اس میتوان روی یک سرور ویندوز ساخت؟
2. مسئله کنترل دسترسی به اینترنت و استفاده از پهنای باند آنها چگونه است؟
3. آیا اگر سرور اصلی در آمریکا باشد برای وی پی اس ها میتوان از ویندوز کرک شده استفاده کرد؟
با تشکر
و علیکم السلام
بستگی داره به سرور
برای مثال اگر بخوایید 16 تا سرور بسازید باید 16 تا ای پی قابل استفاده هم داشته باشید
داشتن ای پی کافی نیست و باید به سرور هم توجه کنید
برای مثال سرور 8 گیگ دارید
روی این سرور شما نمیتونی 16 تا سرور 1 گیگ بسازی
همچنین برقرض مثال اگر 10 مگاهرتز سی پی یو داری باید بین کاربران تقسیم کنی و هر گیگ رو حدود 700 مگاهرترز اختصاص بدی
البته اینطوری مثال زدم تا راحت تر متوجه بشید چون باید مصرف حدود 1 گیگ رم vmware رو هم در نظر داشته باشید
2- وقتی سرور خریداری میکنین بنا به درخواست شما کنترل پنلی روش نصب میشه (شخصا وی ام ویر راحت ترم)
برای کنترل دسترسی و اختصاص منابع و .... باید با این پنل کار کنید
3- دقیقا اطلاع ندارم ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
با سلام
سوال دیگری که دارم اینست که آیا نرم افزار وی ام ویر به طور جداگانه خودش به عنوان یک سیستم عامل روی سرور نصب میشود و همه ویندوزها از جمله ویندوز اصلی سرور باید زیر آن باشند؟
با اینکه روی ویندوز اصلی سرور نصب میشود و همچنان ویندوز اصلی سرور با همه نرم افزارهای روی آن قابل استفاده می باشد
اگر به این سوال من پاسخ دهید ممنون می شم
باتشکر
سلام
ببخشید که من جواب میدم
Vmware Esxi به صورت یک سیستم عامل روی سرور نصب میشود و توسط Vmware Vsphere کنترل میشود و بسته به منابع سیستم سرور میتوانید تعدادی سیستم عامل مجازی از جمله ویندوز سرور و لینوکس و ... روی آن نصب کنید
هر کدام از سیستمهای مجازی را که بخواهید روشن و خاموش میکنید و استفاده میکنید
انواع مجازی سازی دیگری هست که روی ویندوز سرور اجرا میشود مثل Hyper-V ولی در سوالی که پرسیدید خود Esxi نقش سیستم عامل پایه را دارد
من هرچی گشتم نصب لینوکسو پیدا نکردم تو انجمن که تصویری باشه لطفا کمک کنید
فایل ایزو رو باید خودمون از تو پی سی خودمون آپ کنیم؟ چون من هر چی توی دیتا استور نگاه کردم فایل ایزوی لینوکس نبود میخواستم نصب کنم .
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)