فیلم آموزشی از ابتدا تا ویرفای کردن اکانت 100% تست شده و مطمن
http://www.webhostingtalk.ir/f172/18924/#post184408
لینک تاپیک اموزشی
فیلم آموزشی از ابتدا تا ویرفای کردن اکانت 100% تست شده و مطمن
http://www.webhostingtalk.ir/f172/18924/#post184408
لینک تاپیک اموزشی
من الان 2 ساله پی پال دارم و حدود 1000 دلار هم تراکنش داشته تا حالا نه لیمیت شدم و نه از من مدرکی خواسته
این طوری نیست که بعضی ها می گن و روش هایی برای دور زدن پی پال وجود داره شاید یکیش هم روشی باشه که صاحب تاپیک می گه
دوستان فروش ویژه شروع شد ( BANK USA ACC)
تحویل حساب بانکی کمتر از 24 ساعت25000 تومان
صدرصد OK
verfiy paypal
اثبات شده
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
به دلیل های قبلی حساب های پی پال شارژ نمیشد
اما هم اکنون قابلیت این برای دوستان فراهیم کردیم توسط حساب های قانونی و مطمن برای دوستان
شارژ خواهد شد
قیمت به روز میباشد
usd =1150
Delta Gostar عزیز واسه ما یه اکانت امروز وریفای کرد... که با موفقیت انجام شد... ایشالله چند روز دیگه هم یه تراکنش میزنم خبر موفقیت آمیز بودن اون رو هم میگم خدمت دوستان..
بله کلا شدی است و فروش ویژه و تعداد بالا اکانت نیز با تخفیف میتونیم تحویلتون بدم
تعداد اگر در هفته 5 عدد باشد تخفیف میخورد .
دوست عزیز ویزا با قابلیت شارژ همراه با وی پی ان مخصوص که پیپال بسازم چند در میاد ؟
ویزا بدون قابلیت شارژ هم لطف کن قیمت بده .
دوستان من شنیدم به حسابهای امریکایی پی پال خیلی گیر میده ولی به حسابهای سایر شرکتها کمتر گیر میده
میشه با اینا از کشورهای دیگه حساب بازکرد ؟ کدوم کشورهای محدودیت کمتری دارند ؟
الان فقط vcc داریم که میشه باهش اکانت های پی پال غیر امریکای رو ویرفای کرد 2 دلار داخش دارد قیمتش 20 هزار تومان است . و وی پی ان نمیشه فقط سرور مجازی با ای ثابت - که ویرفای کردید با همون خرید بزنید .و کم کم حسابتون تراکنش داشته باشد . . و قابلیت شارژ ندارد - 48 ساعت کمتر انقضا پیدا میکنید.
بستگی دارد
USA BANK
یا
Suntrust Bank
دوستان باز روز های آخر هفته میلادی میان سفارش میدن و باید بیشتر انتظار بکشن .
نگین نگفتیم - هر چند تا هر سفارشی است طی این دو روز بفرمایند تا سریع تر اوکی کنیم سفارش حسابشون رو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)