صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 31 , از مجموع 31

موضوع: 🐴 خرسواری در وب ایران !

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,245
    تشکر تشکر شده 
    1,541
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : 🐴 خرسواری در وب ایران !

نقل قول نوشته اصلی توسط Netfollower نمایش پست ها
    شما از رفیقای قدیم و همکارای عزیزی
    اما نحوه نوشتن متن این دوستمون یه چیزو میرسونه
    بنده خدا برای رقابت مجبور شده - کاری که خیلی از ماها این روزا بهش محکوم شدیم

راستش منم باهاتون موافقم چندنفر درو روی مشتری با قیمت چیپ ببندن این مشکل حل میشه
    اما متاسفانه اکثریت با قیمت پایین کار انجام میدن
    در نتیجه خیلی از برنامه نویسا یا همکارا برای دراوردن خرج هم که شده مجبور میشن بعضی سفارشارو قبول کنند
    من خودم کاملا درجریان هستم
    به شدت موضوع دردناک و عذاب اوریه
    بعد ما تاپک میزنیم اطلاعرسانی میکنیم یکسری از بیرون گود میگن نه همین افر های 1 هزاری درسته و شما اشتباه میکنید
    بله من این موضوع رو درک میکنم. باید رقابت کنیم و شاید بعضی جاها باید قیمت هامون رو کاهش بدیم و رقابتی کنیم (به همین دلیل هم 2 سالی هست از بازار هاستینگ رفتم کنار و دیگه نگاه اقتصادی به این بازار ندارم)
    اما باید موضوع قابل مقایسه هم سنجیده بشه.
    مثلا ، هاست گیتور یه هاست 1 ساله رو میده 48 دلار (مثلا میگم..) که به پول ما میشه نزدیک 390 هزار تومن
    ما میریم بهش میگیم: "چه خبره آقا؟ تیتاپ هاست دات کام داره همین هاستو میده سالی 30 هزار تومن!
    آیا هاست گیتور کلا جواب این حرف شما رو میده!؟ خیر اصلا جواب هم نمیده... چرا؟
    چون سطح فعالیت هاست گیتور با تیتاپ هاست اصلا چیزی نیتس که قابل مقایسه باشه. بی ام دابلیو و سایپا هر دوتا ماشینن. اما شما این 2 تا رو با هم مقایسه میکنید!؟
    اگر کار شما ارزشمنده ، نباید با کارهای بی ارزش خودتون رو مقایسه کنید. مشتری شاید تفاوت شما رو با یه بچه مدرسه ای که واسه درآوردن شارژ دوست دخترش هاست میفروشه متوجه نشه ، ولی حد اقل شما تفاوت خودت رو میدونی! پس خودت رو در حد اون پایین نیار

به نظر من بیشتر از اینکه ارزان فروش ها ضربه به ما بزنند ، همین باور که "باید قیمت رقابتی داد" خیلی از بزرگان و سرویس دهنده های خوب ما ضربه زده به این بازار..

هزنر سرور میده ماهی 30 دلار.
    سافت لایر همین سرور رو میده ماهی 230 دلار
    دلیلش چیه!؟
    برای خودتون ارزش قائل بشید. سطح کاریتون رو بدونید... و سطح کاریتون رو حفظ کنید!
    اگر اعتقادات مذهبی دارید: روزی هیچ کس توسط کس دیگری خورده نمیشه!
    اگر عتقاد مذهبی ندارید و رئالیست هستید: با حفظ پرستیژ کاری خودتون ، مشترکینتون هم با پرستیژ خواهند بود و شما با اصل "سود بیشتر ، فروش کمتر" با کسی که "فروش بیشتر و سود کمتر" داره برابری میکنید
    تفاوت شما با ایشون اینه که اون بنده خدا باید 10 برابر شما کار کنه. 10 برابر شما اعصاب خوردی داره و در نهایت با انواع و اقسام انسان ها با اخلاقیات گوناگون باید سر و کله بزنه.
    در صورتی که به دلیل هزینه ی بالای سرویس های شما ريال کسی جذب شما میشه که میتونه این هزینه ها رو پرداخت کنه و برای کارش ارزش قائل میشه. تجربه نشون داده کسی که بیشتر هزینه میکنه "مشتری" بهتری هم هست و اصول "مشتری بودن" رو هم بهتر از خریداران اجناس ارزان قیمت بلده...
    شب خوش

2. تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید

3. # ADS

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)