صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 33 , از مجموع 33

موضوع: سرو دست شکستن و اشک خوشحالی برای یک هاست!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

پیش فرض پاسخ : سرو دست شکستن و اشک خوشحالی برای یک هاست!

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    سلام

البته معذرت از استارتر عزیز چون کاملا موضوع تاپیک انگار به سمت دیگه ای رفته و با پاسخ ما نیز به این موضوع دامن زده میشه.

اما یک نکته :

دیتاسنتر هتزنر طبق گفته شما هم اکنون دز ... تشریف دارند. چرا ؟

سرور اختصاصی با رم 32 گیگ ماهانه 46.41 دلار https://www.hetzner.de/de/hosting/pr...server/ex41ssd

سرور مجازی با رم 1 گیگ ماهانه 4.62 دلار https://www.hetzner.de/hosting/produkte_vserver/cx10

4.62 * 32 = 147.84 دلار

طبیعتا خود سرور برای دیتاسنتر 46.41 دلار در نمی آید و ارزانتر هست مثلا حدود 30 دلار یعنی هر گیگ رم را باید 0.93 دلار بفروشند.

این روش حساب کردن کاربران هست متاسفانه !!! چرا به دیتاسنتر هتزنر یا هر دیتاسنتر دیگری دز... نمیگویید ؟

سرور اختصاصی برای ارائه خدمات بر روی آن و سرویس دهی به عنوان سرور مجازی باید ده ها کار انجام شود از جمله :

1.هزینه آیپی
    2.هزینه شبکه
    3.هزینه پشتیبانی متخصص به عنوان مثال متخصص مجازی سازی جهت کانفیگ و نگه داری
    4.هزینه پنل های استفاده شده مثل پنل مانیتورینگ که این هزینه ها میتواند هزینه های لایسنس باشد یا هزینه سروری که برای این مانیتورینگ ها در نظر گرفته شده است
    5.هزینه برق (مثلا برق تلویزیون و کامپیوتر هایی که برای چک کردن این مانیتورینگ ها 24 ساعته روشن هستند)
    6.مشکلات پرداخت ارزی و کارمزد ها و درگیری های احتمالی با پشتیبانی مرکز داده خارج کشور برای حل مشکلات که مربوط به پشتیبانی موارد دیتاسنتری میشود.
    و ...

تا نهایتا بشود یک vps یا VDS و در اختیار مشتری قرار بگیرد.

لطفا یک سرور اختصاصی خام را با تقسیم قیمت کردن بر رم آن قیمت گذاری نکنید اگر نیاز هست ایرادی گرفته شود اول از دیتاسنتر های خارجی ایراد گرفته شود.

طبیعتا این ایراد هایی که سر قیمت گرفته میشود باعث میشود شرکت سرویس دهنده به ترتیب موارد 3 و 4 و 5 و ... را حذف کند تا هزینه کاهش پیدا کند و باعث میشود از کیفیت روز به روز کاسته شود.

البته تمام این موارد نباید باعث شود قیمت از حالت عادی خارج شود و به سوء استفاده ختم شود علت این پاسخ فقط مشکل با نحوه محاسبه شما که هیچ، اکثر کاربران به صورت تقسیم منابع به قیمت سرور اختصاصی بود.

در پاسخ به استارتر عزیز هم باید ذکر کنیم که درگیر مشترکین ارزان قیمت نشوند چون نه ماندگار هستند نه در آینده نتیجه مطلوبی برای ساعات پاسخدهی پشتیبانی خواهند داشت حال چه کاربرانی که تعریف کردند دروغین باشند چه نباشند در اصل ماجرا فرقی ندارد و روش تجارت مناسبی نیست هر چند که اکثرا در تاپیک ها تقلبی هستند.

موفق باشید
    آقای عزیز شما چرا چیزی که ربطی به من مشتری نداره رو ربط به نوشته من میدی؟؟؟
    عرض من اینه که سرور پارس و امثالش که زیادن به کدوم خق و کدوم تبصره هاست هایی محدود که حتی ssd هم نیستن بعضی هاش رو بالای 400 هزار ماهی میفروشه
    تکلیف کاربری که ندونه مانیتورنگ و هاستینگ چطوری اداره میشه چیه؟؟؟؟این هاست و شرکتها رو من قبلاً درش بودم که میگم کوچکرین کار که بک اپ هست رو خیلی هاشون
    حتی زحمت انجامش رو هفتگی هم نمیکشن بعد بیان سرور مانیتور کنن؟؟؟بنده خودم اگر بک اپ نمیگرفتم مرتب الان سایتم و 5 سال زحمتم به باد رفته بود و نابود شده بودم!!!
    شما چرا اینطوری خساب میکنی؟؟؟ من مشکلی در ارائه خدمات دیتاسنتر نمبینم، فروش دیتاسنتر دو دسته ست : سرور مجازی رو میشه فروش جزئی یا خرده فروشی دونست
    فروش سرور اختصاصی فروش عمدش هست توی خیلی از کارا هم اونی که عمده میخره قیمتش خیلی کمتر در میاد. مطمئناً دیتاسنتر بیاد سرور رم 1 20 گیگ ssd رو بده 20 دلار بهش میشه
    گفت *** ولی در ایران ماشالا طرف به دوبرابر هم راضی نیست و قیمت رو میبره 4 یا 5 برابر گرونتر میده دست مردم.اصل ***ی اینه....
    دیتاسنتر هایی هستن تا یه خدی ای پی رایگان رو سرور میدن ولی نه همشون. هیچ کس هم به غیر کسی که کیفیتش داغونه روی سرور 32 گیگ رم،32 تا ماشین نمیسازه! (طبق محاسبه جنابعالی)
    در ضمن خیلی خیلی سرور و هاست داشتم از ایران ولی پشتیبانی همشون افتضاح بوده غیر چنتا انگشت شمار (همشون هم هزینه فضایی میگرفتن)
    تیکت میدادم 10 شب طرف 11 صبح جوابم رو میداد وضع بک اپ گرفتنشون هم اینطوری بود بهشون بی خودی میگفتم بک اپ امروز یا دیروز رو بده میگفتن نداریم این یعنی ***ی
    یعنی نداشتن تعهد به مشتری. دیتاسنتر رو نمیشه *** دونست چون بالا هم گقتم قیمت همه دیتاسنتر ها عاقلانه و متعارفه!شما یه سرور چه مجازی چه اختصاصی به من لینکش رو بده
    (از دیتاسنتر یا هاست خارجی) که فیمتش خیلی بیشتر از چیزی که هست باشه.طرف بهش کفتم برام سرور بگیره سرور مالیات نداره به من گفته 20 درصد باید مالیات بدی (اینم یکی از معتبراس مثلاً)
    ویرایش توسط ColdWorld : February 20th, 2017 در ساعت 18:48

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
    تکلیف کاربری که ندونه مانیتورنگ و هاستینگ چطوری اداره میشه چیه؟؟؟؟این هاست و شرکتها رو من قبلاً درش بودم که میگم کوچکرین کار که بک اپ هست رو خیلی هاشون
    حتی زحمت انجامش رو هفتگی هم نمیکشن بعد بیان سرور مانیتور کنن؟؟؟

دیتاسنتر هایی هستن تا یه خدی ای پی رایگان رو سرور میدن ولی نه همشون.

تیکت میدادم 10 شب طرف 11 صبح جوابم رو میداد

طرف بهش کفتم برام سرور بگیره سرور مالیات نداره به من گفته 20 درصد باید مالیات بدی (اینم یکی از معتبراس مثلاً)
    خیلی از موارد را اگر بخواهیم پاسخ دهیم باید از شما سوالاتی بکنیم و ... که باعث میشه بیشتر تاپیک به انحراف بره اما فقط خلاصه قسمت های بلد :

*بله حق با شماست نباید به شمای مشتری (مصرف کننده) ربط داد اما خودتان میخواهید وارد این جزئیات شوید چرا ؟ چون :
    دیتاسنتر هایی هستن تا یه خدی ای پی رایگان رو سرور میدن ولی نه همشون

*این دسته کاربران بر اساس قرار داد و دریافت سرویس هزینه میکنند نه مقایسه هاست ssd محدود با نامحدود شرکت های دیگر - برای آنها قرارداد و پشتیبانی مهم هست و مقیاسی در نظر نمیگیرند - عنوان مثلا یک قرار داد : میزبانی سایت X تا X سال با شرایط فلان.

*خب طبیعتا این میشود عدم خدمات دهی درست و عدم انجام تعهد ،البته اگر در قوانین و قرارداد تعهد بکاب گیری داشته باشند که باز هم مربوط به قیمت گذاری نیست.

*خب چرا شماها ریز خدمات را در می آورید ؟ اگر آیپی رایگان بدهد دلیلی دارد به کاربر نیز رایگان داده شود یا هزینه آن رایگان در نظر گرفته شود ؟ یک آفر هست از سمت دیتاسنتر به واسط جهت پیشرفت بیشتر واسط و در نهایت توان مالی بیشتر و خرید سرور بیشتر از دیتاسنتر و ... (طبق سیاست فروش دیتاسنتر) نه یک آفر براری مشترک vps نهایی!!! متاسفانه رفتار برخی همکاران که نمیتوان نام برد برخی واسط های تازه کار بهتر هست نام ببریم ،باعث شده است که خیلی آفرهایی که از سمت مراکز داده میشود به صورت پابلیک شود و کاربر نهایی حق این مورد که بر روی موارد تخفیف دیتاسنتر بخواهد جهت گرفتن خدمات ارزانتر مانور دهد را برای خود بداند.

*تیکت بدهید به هتزنر ،اگر کار در حد معمول باشد سریعترین حالت ممکن پاسخ میدهند از 5 دقیقه گرفته تا زیر 8 ساعت - اگر مواردی که نیاز به دسترسی سوپروایزر باشد به 48 ساعت هم میکشد تا پاسخ دهند.!!!

*این مورد هم مطلع هستیم علت چیست که دو حالت هست یا واقعا مالیات دارند چون از کشوری خرید میکنند که مالیات باید بدهند یا قرار داد غیر شفاف با شما برای سود میخواهند ببندند چون در حالت عادی سود خاصی به میزبان نمیدهید یا صرف اقتصادی فروش آن ندارد و برای جذب ابتدا قیمت کف را میدهند وقتی که وارد معامله میشوید این موارد را اضافه میکنند.

به هر حال انشالله موفق باشید و در سرویس های آتی که تهیه میکنید مشکلی نخورید.
    ویرایش توسط RoobinaServer : February 20th, 2017 در ساعت 19:16
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

3. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن lemo1996 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    145
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    335 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
    عرض من اینه که سرور پارس و امثالش که زیادن به کدوم خق و کدوم تبصره هاست هایی محدود که حتی ssd هم نیستن بعضی هاش رو بالای 400 هزار ماهی میفروشه
    حتی زحمت انجامش رو هفتگی هم نمیکشن بعد بیان سرور مانیتور کنن؟؟؟بنده خودم اگر بک اپ نمیگرفتم مرتب الان سایتم و 5 سال زحمتم به باد رفته بود و نابود شده بودم!!!
    شما چرا اینطوری خساب میکنی؟؟؟ من مشکلی در ارائه خدمات دیتاسنتر نمبینم، فروش دیتاسنتر دو دسته ست : سرور مجازی رو میشه فروش جزئی یا خرده فروشی دونست
    فروش سرور اختصاصی فروش عمدش هست توی خیلی از کارا هم اونی که عمده میخره قیمتش خیلی کمتر در میاد. مطمئناً دیتاسنتر بیاد سرور رم 1 20 گیگ ssd رو بده 20 دلار بهش میشه
    گفت *** ولی در ایران ماشالا طرف به دوبرابر هم راضی نیست و قیمت رو میبره 4 یا 5 برابر گرونتر میده دست مردم.اصل ***ی اینه....
    دیتاسنتر هایی هستن تا یه خدی ای پی رایگان رو سرور میدن ولی نه همشون. هیچ کس هم به غیر کسی که کیفیتش داغونه روی سرور 32 گیگ رم،32 تا ماشین نمیسازه! (طبق محاسبه جنابعالی)
    در ضمن خیلی خیلی سرور و هاست داشتم از ایران ولی پشتیبانی همشون افتضاح بوده غیر چنتا انگشت شمار (همشون هم هزینه فضایی میگرفتن)
    تیکت میدادم 10 شب طرف 11 صبح جوابم رو میداد وضع بک اپ گرفتنشون هم اینطوری بود بهشون بی خودی میگفتم بک اپ امروز یا دیروز رو بده میگفتن نداریم این یعنی ***ی
    یعنی نداشتن تعهد به مشتری. دیتاسنتر رو نمیشه *** دونست چون بالا هم گقتم قیمت همه دیتاسنتر ها عاقلانه و متعارفه!شما یه سرور چه مجازی چه اختصاصی به من لینکش رو بده
    (از دیتاسنتر یا هاست خارجی) که فیمتش خیلی بیشتر از چیزی که هست باشه.طرف بهش کفتم برام سرور بگیره سرور مالیات نداره به من گفته 20 درصد باید مالیات بدی (اینم یکی از معتبراس مثلاً)
    http://www.hostgator.com/vps-hosting

مشاهده کنید

سرور رم 2 گیگ20$ ماهانه میباشد ، سرور اختصاصی با هزنیه 30$ رم 32 هم موجود است ... هاست گیتور هم باید سرور با هزنیه 3 دلار بفروشد ؟

این مورد که چه سرویس دهنده ای رو انتخاب کنید کاملا دست خودتون است ، در این مورد بحثی نیست ، میزان سود دهی تمامی شرکت ها با هم برابر نیست ، کیفیت ارایه خدمات هم یکی نیست ، شرکت های بزرگ

با توجه به بالابودن اعتبارشون حق دارند با هر قیمت بسیار بالایی هم که تمایل دارند سرویس ارایه بدن ، شما چرا فکر میکنید باید سود سرویس ها پایین باشد ؟!

در شرکت هایی دیگه اعم از دولتی و خصوصی برای کارمندانشون یک سری امیازات در نظر میگیرن مانند ، امکانات رفاهی ، تفریحی و... این موارد نیاز به بودجه دارد ، چرا بر روی شرکت های هاستینگ نباید این موارد باشد ؟ چرا در آمد های این صنف باید پایین باشد ؟

سود حاصل از سرور 200 هزارتومانی باید 100 هزارتومان باشد ؟ با مجازی کردن 15-20 سرور !؟ آیا با پیشبرد با این وضعیت پیشرفتی در کار حاصل میشود.

بنده قبلا هم عرض کردم ، با همکارانی که با این هزنیه ها سرویس دهی میکنند مشکلی ندارم ، ولی فقط انتظارات کاربران را بالا میبرند . سرور رم 1 گیگ ایران شاید برای ما 7 هزراتومان هزنیه داشته باشد

ولی ایا فروش با هزنیه 10 هزارتومان به جز بازار خرابی و عدم توانایی پشتیبانی ما در تعداد بالای این سرویس ها ، که در این مورد نیاز به نیروی پشتیبان میباشد ، مجانی هم برای شما کار نمیکنند . صحیح است ؟

بسیاری از همکارانی که قبلا در این انجمن در حال فعالیت بوند بخاطر هزنیه پایین سرویس دهنده های دیگه فعالیت نمیکنند !

5. تعداد تشکر ها ازlemo1996 به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)