-
January 31st, 2017, 10:15
عضو انجمن
پاسخ : اولین خودرو دیجیکالا تحویل خریدار شد
من خودم از بازار مشهد گوشی LG v10 قیمت می کردم (حدود یک ماه و نیم پیش)می دادن 1600000 ولی دیجی می داد 1500000 خریدم ازش. همون موقع بود که اعتماد کردم
ولی همین 2 هفته پیش ساید بای ساید خریدم به قیمت 8400000(بدون هزینه حمل)بعد دیدم دارن نمایندگی مشهد به قیمت 7500000می دن !
آخه اینقد د ز د ی ؟ مگه من از جوب آب پولمون آوردم؟
هزار بار زنگ زدم ایمیل زدم آخرش می گن نمی دیم آقا نمی دیم
جدیدا هم فهمیدن دارن دیگه خیلی گوشه باز کلاهبرداری می کنن همون ساید رو 310هزار تومن کمتر کردن باز هم ولی اختلاف قیمت رو ببینید!
فاکتور خودم رو الان می زارم
- - - Updated - - -
-
تعداد تشکر ها از bahra به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2017 10:15
# ADS
-
January 31st, 2017, 10:30

نوشته اصلی توسط
bahra
من خودم از بازار مشهد گوشی LG v10 قیمت می کردم (حدود یک ماه و نیم پیش)می دادن 1600000 ولی دیجی می داد 1500000 خریدم ازش. همون موقع بود که اعتماد کردم
ولی همین 2 هفته پیش ساید بای ساید خریدم به قیمت 8400000(بدون هزینه حمل)بعد دیدم دارن نمایندگی مشهد به قیمت 7500000می دن !
آخه اینقد د ز د ی ؟ مگه من از جوب آب پولمون آوردم؟
هزار بار زنگ زدم ایمیل زدم آخرش می گن نمی دیم آقا نمی دیم
جدیدا هم فهمیدن دارن دیگه خیلی گوشه باز کلاهبرداری می کنن همون ساید رو 310هزار تومن کمتر کردن باز هم ولی اختلاف قیمت رو ببینید!
فاکتور خودم رو الان می زارم
- - - Updated - - -

دوست عزیز حتما با محصول دیگه اشتباه گرفتید
این عکسش که هنوزم همون قیمته..... لینک رو هم مشاهده بفرمایید.......
Untitled.png
https://www.digikala.com/Product/DKP...AF%D9%84-rosso
لطفاخواهش میکنم اعتبار مردم رو خراب نکنید....
-
-
January 31st, 2017, 10:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sahar_tym
عزیزم شما کمی فکر کن
بزن رنگ نقره ای قیمت رو ببین
-
-
January 31st, 2017, 10:40

نوشته اصلی توسط
bahra
عزیزم شما کمی فکر کن
بزن رنگ نقره ای قیمت رو ببین
برادر اصلا شما درست میگید.......
دیجی کلا کلا آف میزاره هر از گاهی .... بازم شما نمیتونی ثابت کنی به نمایندگی مشهد اونقد می دادن...... شما مشخصه یه حرص خاصی از دیجی کالا داری...... دیجی کالا تو لوازمای الکترونیکیش همیشه 100 تومن 200 تومن از جاهای دیگه ارزون تر بوده
-
-
January 31st, 2017, 10:41
عضو انجمن
خرید فیزیکی دستگاه های الکترونیکی خوبه، به شرط اینکه از پس بعضی حقه بازای بازار بتونی بربیای...
ولی تو دیجی کالا و سایت نمایندگی های موبایل و ...، می تونی بی دغدغه مشخصات کالا رو ببینی و مقایسه و خرید کنی + با گارانتی برگشت 7 روزه و گارانتی های اصلی خود کالا ... ، ولی کالای الکترونیکی رو پس از خرید از مغازه ها به این سادگی های نمیشه تعویض کرد!
ویرایش توسط Kian : January 31st, 2017 در ساعت 11:04
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
تعداد تشکر ها از Kian به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2017, 11:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Kian
خرید فیزیکی دستگاه های الکترونیکی خوبه، به شرط اینکه از پس بعضی حقه بازای بازار بتونی بربیای...
ولی تو دیجی کالا و سایت نمایندگی های موبایل و ...، می تونی بی دغدغه مشخصات کالا رو ببینی و مقایسه و خرید کنی + با گارانتی برگشت 7 روزه و گارانتی های اصلی خود کالا ... ، ولی کالای الکترونیکی رو پس از خرید از مغازه ها به این سادگی های نمیشه تعویض کرد!
دیگه بچه های این انجمن همه خوشبختانه سواد خرید فیزیکی اجناس دیجیتال رو دارن.
اونی هم که نداره چطور برای خرید لباس و کیف و کفش یکی رو می بره که نظر بده برای خرید موبایل و کامپیوتر و... نمی تونه یکی از رفیقاش که بلدن رو ببره؟
این بهونه خوبی نیست مگه اینکه طرف واقعاً بی کس و تنها باشه وگرنه تازه چند نفری رفتن بیرون حتی برای خرید یه گوشی 300 تومانی هم خیلی می تونه به آدم خوش بگذره تا اینکه مثل ایشون 8 میلیون تومن اینترنتی سفارش بدیم!!!
-
-
January 31st, 2017, 11:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Kian
من میتونم به شما ثابت کنم دیجی کالا مشخصات کالایی که داده و اشتباه داده و من خرید کردم بعد که دیدم اشتباهه توی نظرات گفتم که لطفا اصلاح کنید ولی نه اصلاح کردن نه نظر و تایید کردن
-
تعداد تشکر ها ازcacodemon به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2017, 13:35
عضو انجمن
تمامي درگاه هاي بانكي مدت زيادي است به دليل موارد پولشويي سقف خريد بيشتر از 50 ميليون تومان رو بسته اند، ديجيكالا البته به گفته خودشون با بانك مركزي قرار داد بسته اند.
-
-
January 31st, 2017, 14:14
عضو جدید
My mother told me I'd grow up to be a good man
-
-
January 31st, 2017, 14:47
عضو انجمن
انتقال وجه شبا این برای شخصیت حقوقی هست نه حقیقی
500,000,000 سقف انتقال وجه در هر بار جابجایی
1,000,000,000 سقف انتقال وجه در یک روز از هر حساب
5,000,000,000 سقف مجموع برداشت هاي صورت پذيرفته از هر حساب در يک روز اعم انتقال وجه درون بانکي، انتقال وجه بين بانکي
و دی جی کالا اگه شما افرادی رو تو شهر خودتون بشناسید بدون واسته خرید کنید خلی ارزونتر در میاد
بنده برای یه نفر sony xa ultera خریدم دی جی کالا زده بود 1.400 بنده خریدم 1.180 خیلی تفاوت قیمت بالاست.
-