-
January 10th, 2017, 20:26
-
تعداد تشکر ها ازdc.saeed به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2017 20:26
# ADS
-
March 17th, 2017, 15:07
پاسخ : فروش ویژه ی سرور های SSD NVMe ، با بیش از 25 برابر سرعت بیشتر ؛ شروع قیمت از 10,000 تومان
سلام
در صورت خرید کی تحویل میدین؟
کانفیگ stunnel tunnel open*** cisco و نصب isbng رایگان هست؟
-
-
March 18th, 2017, 11:12
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه ی سرور های SSD NVMe ، با بیش از 25 برابر سرعت بیشتر ؛ شروع قیمت از 10,000 تومان

نوشته اصلی توسط
adelblack
سلام
در صورت خرید کی تحویل میدین؟
کانفیگ stunnel tunnel open*** cisco و نصب isbng رایگان هست؟
سلام
پس از دریافت سفارش توسط ما ، به طور معمول سرویس بین 20 دقیقه تا نیم ساعت فعال خواهد شد .
کانفیگ اولیه رایگان میباشد اما این نوع کانفیگ به کل ارائه نمیشود .
-
-
April 10th, 2017, 10:09
سرعت اپلود بسیار بسیار پایینه
سرور مورد نظر اپلود با 6 سرور و لوکیشن المان تست شده و مشکل سرعت بدلیل اف تی پی مقصد نیست
عکس نمونه سرعت اپلود که کمتر از اینترنت شخصی هست
http://uupload.ir/files/opv9_capture.png
جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...
-
-
April 10th, 2017, 14:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
myyor
سرعت اپلود بسیار بسیار پایینه
سرور مورد نظر اپلود با 6 سرور و لوکیشن المان تست شده و مشکل سرعت بدلیل اف تی پی مقصد نیست
عکس نمونه سرعت اپلود که کمتر از اینترنت شخصی هست
http://uupload.ir/files/opv9_capture.png
سلام و احترام
از طریق تیکت پیگیری کردید ؟
در صورتی که سرور مشکل داشت ، سرور شما به سرور دیگری منتقل و سرور جدید تقدیم حضورتان خواهد شد .
-
تعداد تشکر ها ازdc.saeed به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2017, 22:51
ویندوز سرور 2008 با رم 512 بالا میاد؟
-
-
April 30th, 2017, 00:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Download
ویندوز سرور 2008 با رم 512 بالا میاد؟
سلام
اگر چه پیشنهاد ما پلان رم 1 گیگابایت میباشد اما بله . میتوانید با چنین سیستم عاملی را نیز برای پلان رم 512 نیز سفارش دهید .
-
-
April 30th, 2017, 11:42
با سلام
قیمت ها مناسب هستش یک عدد سفارش ثبت و پرداخت شد انشالله که مشتری دائم باشیم
ویرایش توسط mehryar : April 30th, 2017 در ساعت 11:50
-
-
April 30th, 2017, 17:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehryar
با سلام
قیمت ها مناسب هستش یک عدد سفارش ثبت و پرداخت شد انشالله که مشتری دائم باشیم
با تشکر از سفارش شما ،
تمامی سفارشات تحویل داده شدند ، امیدواریم از سرویس دریافتی راضی باشید .
-
-

نوشته اصلی توسط
dc.saeed
با تشکر از سفارش شما ،
تمامی سفارشات تحویل داده شدند ، امیدواریم از سرویس دریافتی راضی باشید .
سلام مجدد
ممنون از شما
باید بگم که کیفیت سرورشون تا الان خیلی خوب بوده ومن کاملا راضیم...
فقط من هنگام سفارش دادن فراموش کردم هارد اضافی انتخاب کنم و الان بشدت احتیاج دارم لطفا در این رابطه راهنمایی بفرمایید(البته یه تیکت داخل سایت زده بودم راجع به سیستم عامل همونو آپدیت کردم فقط نمیدونم میشه بدون نصب مجدد ویندوز این کار رو کرد یا نه)
ویرایش توسط mehryar : May 1st, 2017 در ساعت 06:34
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehryar
سلام مجدد
ممنون از شما
باید بگم که کیفیت سرورشون تا الان خیلی خوب بوده ومن کاملا راضیم...
فقط من هنگام سفارش دادن فراموش کردم هارد اضافی انتخاب کنم و الان بشدت احتیاج دارم لطفا در این رابطه راهنمایی بفرمایید(البته یه تیکت داخل سایت زده بودم راجع به سیستم عامل همونو آپدیت کردم فقط نمیدونم میشه بدون نصب مجدد ویندوز این کار رو کرد یا نه)
بله ، تیکت شمارو دریافت کردیم و پاسخ تیکت ارسال شد .
لطفا همان تیکت تا پیگیری فرمایید تا مقدار هاردی که احتیاج دارید ، خدمتتان اضافه گردد .
ضمنا نیاز به نصب مچدد ویندوز نمیباشد .
با احترام
-
تعداد تشکر ها از dc.saeed به دلیل پست مفید