پنل هم ارائه میشود :
http://trs.mabnacard.com/rts/jsp/login.jsp
بعد از گرفتن درگاه از پشتیبان مبنا کارت درخواست کنید تا یوزر پسورد پنل گزارش تراکنشها به شما ارسال شود.
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
سلام دوستان
من یک درگاه پرداخت آنلاین برای سایتم میخوام
نظرتون راجع به درگاه زرین پال چی هست؟
لطفا تجربیات خودتون رو به اشتراک بگذارید
ممنون
مهندسین دوگان | خدمات تخصصی طراحی وب سایت و گرافیک
IDTelegram: @DualEngineers | Mobile: +98 901 559 5831 | Channel & Instagram: Dual_Engineers
دوست عزیز ما اینجا در مورد psp ها صحبت میکنیم نه درگاه های واسط ... لطفا مسیر تایپیک رو تغییر ندید .
پ.ن : درگاه زرین پال در این انجمن سابقه خوبی نداره و همینطور باعث و بانی خیلی از خرابکاری های مربوط به درگاه های واسط هستش ! از بین درگاه های واسط آرین پال (پارس پال سابق) پیشنهاد میشه ...
موفق باشید
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
دوستان چنتا سوال داشتم درمورد بانک ملت
1.امکان داره بانک ملت مثل بانک سامان چنتا اپی قبول کنه یا فقط یکی هست؟
و بانک سامان درگاه
2.من روی یک دامین هام نماد دارم ودرگاه نماد اعتماد گرفتم حالا می خوام روی یکی از دامین های دیگم هم از این درگاه استفاده کنم می تونم اپی معرفی کنم بدون نماد اعتماد ودرد سر گرفتن نماد رو نرم؟
3. اگه سوال سه میشه می تونم اسم ولوگو اون سایت برای این درگاه رو عوض کنم مثل درگاه اختصاصی زرین پال که بصورت اختصاصی میده به دیگران میده با سایت کارت شارژش؟
سلام
1- تا 10 تا آی پی قبول میکنه تا جایی که من اطلاع دارم و سوال کردم ازشون
2- اگه آی پی ها یک باشه بله میشه ولی فکر کنم از نظر قانون psp ها این امر خلاف قانون باشه ( البته عرض کردم فکر کنم ، باید از خود psp سوال کنید )
3- نخیر ، اطلاعات درگاه اصلی نمایش داده میشه . درگاه های اختصاصی که از درگاه های واسط ارائه میشه هر کدام یک درگاه مستقل هستند و شماره پایانه خاصی دارند ... یک درگاه نیست که تغییر میدن بلکه برای هر درخواست شما یک درگاه ساخته میشه ...
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)