-
August 2nd, 2016, 17:24
عضو دائم
پاسخ : تجریبات خودتون درباره هاستینگ ها رو به اشتراک بذارید!
درکل سیستم خوبیه
نهخیلی بده نه خیلی خوبه
برای ارزیابی حدودی خوبه
ابزار قضاوت هم نیست
بیشتر باید محیطی باشه که سرویس دهنده از نظرات و نیازها و مشکلات کاربران درس بگیره
اگریکینوشت فلان سرویس دهنده این اشتباه و در حق منکرده یا این مشکل و داره
یهنگاه به خودمون بندازیم ببینیم خودمون کجا هستیم
شاید ماهم این مشکل وداریم و هنوز بهچشم نیامده و میشه پیشگیریکرد
یه ثبت نظر سادست ، همین
دادگاه نیست
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
August 2nd, 2016 17:24
# ADS
-
August 2nd, 2016, 17:25
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iHSG
دوستان به خاطر اختلال چند دقیقه ای در ارسال نظر پوزش می طلبم.
سیستم امتیاز دهی هم به سایت اضافه شد
@
viasky اصلش هم همینه مگه آدم به خاطر نظر یکی دو نفر باید عقیده خودش رو تغییر بده؟
@
Ashkankamangar.ir بله حق با شماست طی صفحات تاپیک یه سری راه کار گفته شده که به نظرم همین کافیه چون زیادی از حد سخت کردنش هم خوب نیست بعد طبق گفته جناب
viasky نظر یکی دو نفر نباید انقدر برای شما مهم باشه.
برای من که اصلا مهم نیست چون ما الان داریم توی سطح اروپا کار میکنیم و چندین مشتری خارجی داریم و به زودی کارهای زیادی میکنیم به امید خدا و زیاد دل به ایران نبستیم که مشتری 72 ساعت فول پشتیبانی میگیره بابت یه هاست ده هزار تومانی آخرشم ماه تمدید نمیکنه و میره سراغ هاست 2000 تومنی
در ضمن مشتریهای ما اکثرا از طرف مشتریهای قبلی میاند و هیچ کدوم از سطح نت نمیان
یعنی مشتری خودمون برامون مشتری میاره
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2016, 17:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
viasky
چرا اینقدر شخصیبهموضوع نگاه میکنید دوست عزیز؟
اصلا اسمشما داخل اون لیست درج شده
اگر شده از مالکوب سایت خواهش میکنم برند ایشون و حذفکنید تا نگرانی ایشونبرطرف بشه
سپاس
ببخشید شما؟
من جواب سوال ایشون رو دادم و منظورم رو اون فرد درک میکنند
الان شما دقیقا کجای ماجرا هستید؟ که نظر میدید؟
ابتدا مکالمه ی مارو بخونید اگر کنجکاوید و میخواید نظر بدید
بعد صحبت کنید برادر عزیزم
موفق باشید
-
-
August 2nd, 2016, 17:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
دقیقا ملت ما اینقدر بیکار هستند که نگو!
نمونه میخواید؟ کامنت های ملت همیشه در صحنه/ساندیس خور/لباس شخصی/طرفدار/مخالف یک چهره یا گروه در شبکه های مجازی مثل اینستاگرام/فیس بوک/توئیتر (شبکه های دیگه فعلا برای این جماعت ناشناخته هستند:دی)
1- نیاز به ایمیل فعال سازی
2- ارسال کد به شماره موبایل (لااقل یه ذره سخت تر میشه کار در مقابل ساخت ایمیل های فیک)
3- بررسی user-agent (مثل تم فارست که من حتی با شیلترشکن از سیستم خودم هم نتونستم وارد بشم و مجبور شدم با vps برم!)
4- بررسی مک آدرس
5- بنویسید نظرات مخالف باید دارای سند و مدرک باشند، در غیر این صورت، 24ساعت پس از انتشار، حذف خواهند شد!
برای من به شخصه میتونم بگم کمترین اهمیتی برای نظر دیگران در قبال محصولات شرکت ها و سرویس های هاستینگ ها قائل نیستم! تا خودم تجربه نکنم، نه نظر خوب میتونم بدم و نه نظر بد
نمونه: هاست دی ال داغونه؟ اوکی، تا تست نکنم و از سرویس نگیرم، حرفی نمیزنم! چلغوز هاستینگ عالیه؟ خب باید یک هفته هم که شده ازش سرویس داشته باشم تا بگم خوبه یا بد!
فعلا بیش از این دیگه به ذهنم نمیرسه:دی
موفق باشید
خوب شد "ساندیس خور" رو تو دهن انداختن!
فکر کنم "تندروها" هم یادتون رفت ...
-
تعداد تشکر ها از Hi Data به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2016, 17:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
ببخشید شما؟
من جواب سوال ایشون رو دادم و منظورم رو اون فرد درک میکنند
الان شما دقیقا کجای ماجرا هستید؟ که نظر میدید؟
ابتدا مکالمه ی مارو بخونید اگر کنجکاوید و میخواید نظر بدید
بعد صحبت کنید برادر عزیزم
موفق باشید
یه سوال
شما که به اروپایی ها هاست میدید !!!
میشه سایت یکیشون رو بدید؟؟
-
-
August 2nd, 2016, 19:50

نوشته اصلی توسط
iHSG
طبق متن قرمز پایین سایت مسئولیت هر نظر با شخص هستش.
بعدش مدیریت هر هاستینگی اگر به ایمیلی که پایین سایت نوشتن ایمیل بدن مشخصات کامل نظر دهنده شامل ایمیل، نام، آی پی و تاریخ دقیق ارسال اون نظر رو در اختیارشون میذاریم.
همچنین فکر نکنم یکی انقدر بی کار باشه که هی ایمیل بسازه و هی بیاد نظرات منفی بده.
پیشنهاد میکنم دسترسی را برای آیپی ایران محدود کنید. بالای سایت هم قید کنید که پیگیرد قانونی انجام خواهد شد.
-
-
August 2nd, 2016, 21:10
عضو انجمن
بجای اینکارها در ساعات مختلف شبانه روز به هاستینگهای پر ادعا از طریق گفتگوی آنلاین و تماس و یا هر چیزی که روش ادعای واهی در امر پشتیبانی دارند ارتباط بگیرید و نتایج جمع بندی شده رو قرار بدین.
پیشنهاد میکنه مع*** این عمل کنید
برای 30-40 هاستینگ برگزیده چک آپتایم بفرستید و نتایج رو قرار بدین.(بهرحال باید کمی وقت و هزینه بزارید وگرنه مالی نمیشه)
بنظر من در اینجور شرایط بهتره افرادی رو پیدا کنید که از تجربه خوبشون با فلان هاستینگ رو بگن. و دامنه فرد مربوطه رو مطالبه کنید و برای ایمیل اینفو لینک تائید اتوماتیک بفرستید اگر تائید کرد نظر رو منظور کنید و نکرد بیخیالش بشید.(مواردی چون رتبه آلکسا حداقلی میتونه جلوی نظرات جعلی رو بگیره)
و در انتها اجازه بدین همون فرد بعدا بتونه بیاد و در صورت داشتن نظر منفی و ناراضی شدن با دلایل اعلام کنه.
با شرایط فوق این کارتون جواب میده اما ما ایرانیها تا دلتون بخواد میایم بد هم رو میگیم و کم پیدا میشه خوبی کسه دیگه رو بگه جز واقعا محشر باشه
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
August 3rd, 2016, 07:34
عضو دائم
پیشنهاد دیگری که بنده دارم لوگو در چند اندازه مختلف طراحی کنید تا هاستینگهایی گه مایل هستند لوگو را همراه با لینک پیج خودشون در وب سایتشون قرار بدن
-
تعداد تشکر ها از amirizadi به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2016, 08:01
عضو انجمن
با سلام خدمت همه دوستان
من اومدم اینجا که نظر دوستان در مورد هاستینگهای ایرانی را مطالعه کنم اما متاسفانه مثل همیشه بحثها به سمت دیگری رفتند و مدیران هاستینگ از ترس اینکه نکنه کسی راجبشون بد بگه شروع به نظر دادن کردن
دوستان شما اگه جایی از کارتون لنگ نباشه مطمئن باشید کسی کاری به کارتون نداره پس مطمئن باشید که یک مشکلی هست
همه هاستینگهای ایران از پشتیبانی و برگشت وجه و... صحبت میکنند اما در عمل خبری نیست و بهترینشون حداقل 2 ساعت حیرونت میکنه و اگه کسی پولشو بخواد به 1001 دلیل پول مردم را بالا میکشند و سرویس را منحل میکنند
فضای مجازی ایران بی اعتبار ترین فضای مجازیه که هر کسی هر کار دوست داره میکنه
پلیس فتا هم که فقط میتونه اونایی که لو رفتن را دستگیر کنه و خودش هیچی بلد نیست
سایتهای قند شکنی هم که توسط سپاه و پلیس فتا راه اندازی شدن تا اطلاعات کاربرها رو ب***ند زیاد شده مثل سایت مسترکریو
در اخر فقط یک کلام میگم که مشک ان است که خود ببوید نه ان است که عطار بگوید
موفق باشید
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
-
تعداد تشکر ها ازalicpk به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2016, 09:26
عضو انجمن
دو.مورد باید در چنین سایتایی رعایت بشه.
امنیت مکان برای هاستینگ
امنیت مکان برای کاربر استفاده کننده.
برای امنیت هاستینگ باید حتما کاربری که نظر میذاره مشخص بشه جزو مشتریان اون شرکت هست.مثلا با درج دامنه از دامنه یک هویز ساده بگیرید و اگر روی سرور ان هاستینگ بود نظرش درج بشه.
مورد بعدی در امنیت هاستینگ در این سایت اينه که بتونه هاستینگ پاسخی رو همراه با مدارک ارسال کنه تا سوتفاهمات مشخص بشه.از خپدش دفاع کنه.
مورد دیگه برای امنیت هاستینگ در وبسایت شما اینه که شما کافیه دو تا دی ان اس دامنه مشتری که نظر داده رو همیشه کنار نظرش نشون بدید.اینطوری اگر از روی این سرور بره یا هنوز اونجا باشه مشخص میشه.اکثرا دی ان اس ها مرتبط با دامنه هاستیننگ هستند.
در مورد امنیت کاربر :
بدون درخواست رسمی یا قانونی اجازه افشای اطلاعات کاربر را ندارید.تنها دامنه و یا فقط دی ان اس دامنه اش را در سایت بذارید.
این دو مورد نقص بزرگی رو میپوشونه و خیلی سایتتون رو حرفه ای تر میکنه.
موفق باشید
-