-
August 1st, 2016, 15:23
عضو جدید
پاسخ : و این بار دیجی پی ؟
درود
بنده همونطور که در ابتدای تاپیک هم عرض کردم .. با این سایت کار میکنم .. و روز قبل از اینکه سایتشون به مشکل بر بخوره درخواست واریز زده بودم که پرداخت کرده بودند.
جوابگویی سریع .. و همیشه هم پرداخت ها را در کوتاهترین زمان پرداخت کرده اند ..
از اینکه هم جوابگو بوده اند و اطلاع رسانی کرده اند سپاسگزارم.
همیشه می توان بهترین بود ...
-
-
August 1st, 2016 15:23
# ADS
-
August 1st, 2016, 16:00
عضو انجمن
چرا این دخالت های بی جا و حرف های بی سر و ته رو ول نمیکنید ؟ چرا عادت کردیم توی کار همه دخالت کنیم ؟؟
چرا ما ایرانی ها نمیخوایم یاد بگیریم سرمون توی کار خودمون باشه ؟ دوستانی که نسبت به کار همه اعتراض دارند ، توی کار خودشون هیچ اشتباهی رخ نمیده ؟ یعنی تا حالا نشده کاری انجام بدید که از نظر خودتون درست باشه و از نظر دیگران اشتباه ؟ ( پس لطفا سرتون توی کار خودتون باشه ) اگه ضرری بابت کار اشتباه هر فردی بهش وارد بشه مسئولش خودش هست نه من و شما !
همشهری عزیز digipay.biz انشالله که موفق باشید .
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
August 1st, 2016, 16:09

نوشته اصلی توسط
h2o_polo
درود
بنده همونطور که در ابتدای تاپیک هم عرض کردم .. با این سایت کار میکنم .. و روز قبل از اینکه سایتشون به مشکل بر بخوره درخواست واریز زده بودم که پرداخت کرده بودند.
جوابگویی سریع .. و همیشه هم پرداخت ها را در کوتاهترین زمان پرداخت کرده اند ..
از اینکه هم جوابگو بوده اند و اطلاع رسانی کرده اند سپاسگزارم.
سلام
ممنون از حمایت شما دوست خوبم
آقای عاشوری به خاطر ایجاد حساب کاربری جدید در وب هاستینگ تاک با توجه به اینکه اعلام هم شده بود این کار به چه دلیلی انجام شده ، حسابشون مسدود شده و دسترسی به انجمن ندارند
ممنون از همراههی ومحبت شما
کارمند مجموعه دیجی پی / حسن زاده
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
farmanrava
چرا این دخالت های بی جا و حرف های بی سر و ته رو ول نمیکنید ؟ چرا عادت کردیم توی کار همه دخالت کنیم ؟؟
چرا ما ایرانی ها نمیخوایم یاد بگیریم سرمون توی کار خودمون باشه ؟ دوستانی که نسبت به کار همه اعتراض دارند ، توی کار خودشون هیچ اشتباهی رخ نمیده ؟ یعنی تا حالا نشده کاری انجام بدید که از نظر خودتون درست باشه و از نظر دیگران اشتباه ؟ ( پس لطفا سرتون توی کار خودتون باشه ) اگه ضرری بابت کار اشتباه هر فردی بهش وارد بشه مسئولش خودش هست نه من و شما !
همشهری عزیز digipay.biz انشالله که موفق باشید .

سلام خدمت همشهری عزیزم . ممنون از حمایت و حقایق تلخی که بیان کردی .
آفای عاشوری سلام ویژه خدمت شما رسوندن و تشکر کردن از شما . انشالله که بتونیم در آینده با هم همکاری داشته باشیم
ارادتمند / کارمند دیجی پی - حسن زاده
-
تعداد تشکر ها ازirboy3 به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2016, 16:21
سلام
دوستانی که میان بدون مدرک و دلیل میگن ایشون کلاه بردار هست!
توجه کنید تو این دوره زمونه ارائه خدمات خوب و رایگان کار بسیار سختی هست.
ولی با این حساب دیجی پی تونست خودش بالا بکشه ولی تو این مسیر باید با ایشون همکاری کنید نه اینکه بیاید ایشون تخریب کنید اینکار با گناه کردن فرقی ندارد.
هر کاری سختی های خودشو دارد شما کاربران عزیز باید همکاری لازم انجام بدید تا ایشون هم بتونند به تعهدات خودشون ادامه بدن و انگیزه بیشتری برای ارائه خدمات در ایشون ایجاد بشه.
دیجی پی عزیز شما به حرف این جماعت خرابکار گوش نده به مسیر خودت ادامه بده.
انشالله موفق باشید.
برای ما هم دعا کنید.
با احترام
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
August 1st, 2016, 16:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
irboy3
سلام
ممنون از حمایت شما دوست خوبم
آقای عاشوری به خاطر ایجاد حساب کاربری جدید در وب هاستینگ تاک با توجه به اینکه اعلام هم شده بود این کار به چه دلیلی انجام شده ، حسابشون مسدود شده و دسترسی به انجمن ندارند
ممنون از همراههی ومحبت شما
کارمند مجموعه دیجی پی / حسن زاده
باسلام
طبق گفته ایشان
===
در ابتدای امر واجب میدانم که عرض کنم به دلیل اینکه بنده در این انجمن با یوزر شخصی فعالیت داشتم ، اکانت جدیدی با نام digipay و لوگوی اختصاصی دیجی پی ایجاد گردید که مسائل شخصی و کاری با یکدیگر تداخل نداشته باشند.
===
طبق قوانین ایشان اجازه فعالیت با یوزر جدید یا ساخت آنرا ندارند. بفرمایید که با همان یوزر خودشان فعالیت کنند.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2016, 16:41
دوستان دیجی پی اوکی هست مشکلی نداره. لطفا تاپیک من حذف بشه. قطعی که داشتن موقتی بود
-
-
August 1st, 2016, 19:54

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
دوستانی که میان بدون مدرک و دلیل میگن ایشون کلاه بردار هست!
توجه کنید تو این دوره زمونه ارائه خدمات خوب و رایگان کار بسیار سختی هست.
ولی با این حساب دیجی پی تونست خودش بالا بکشه ولی تو این مسیر باید با ایشون همکاری کنید نه اینکه بیاید ایشون تخریب کنید اینکار با گناه کردن فرقی ندارد.
هر کاری سختی های خودشو دارد شما کاربران عزیز باید همکاری لازم انجام بدید تا ایشون هم بتونند به تعهدات خودشون ادامه بدن و انگیزه بیشتری برای ارائه خدمات در ایشون ایجاد بشه.
دیجی پی عزیز شما به حرف این جماعت خرابکار گوش نده به مسیر خودت ادامه بده.
انشالله موفق باشید.
برای ما هم دعا کنید.
با احترام
سلام و عرض ادب
ممنون از شما دوست عزیزم واقعا کلمات گاهی متونندبسیار دلگرم کننده و حتی فراتر از انتظار ما باشند.
انشالله که همه وبمستران عزیز ایرانی مثل شما همشهری عزیزم ( ارادت خاصی به هم استانی های گیلانی و علی الخصوص رشتی دارم ) در هر شاخه ای از تجارت الکترونیک فعالیت دارند موفق و پیروز باشند
ما هم سعی میکنیم در راهی که وارد شدیم فارغ از هر گونه حاشیه ای مسیر خودمون رو طی کنیم . نظرات همه عزیزان هم قابل احترام است . اما بعضی از مشکلات گاها گریز ناپذیرند و راهی جز عبور از دل اون مشکل وجود نداره
آرزوی بهترین ها برای شما و انشاالله همکاری مثبت در آینده ای نزدیک
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
طبق گفته ایشان
===
در ابتدای امر واجب میدانم که عرض کنم به دلیل اینکه بنده در این انجمن با یوزر شخصی فعالیت داشتم ، اکانت جدیدی با نام digipay و لوگوی اختصاصی دیجی پی ایجاد گردید که مسائل شخصی و کاری با یکدیگر تداخل نداشته باشند.
===
طبق قوانین ایشان اجازه فعالیت با یوزر جدید یا ساخت آنرا ندارند. بفرمایید که با همان یوزر خودشان فعالیت کنند.
موفق باشید
با سلام
ممنون از توجهی که داشتید و وقتی که برای مطالعه متن گذاشتید . حتما خدمتشون اطلاع میدم
با تشکر
-
-
August 1st, 2016, 23:24

نوشته اصلی توسط
digipay
امان ازین ....
حداقل زحمت میکشیدید مثل سایر کاربران تماس تلفنی با شرکت برقرار میکردید!!
من عذر خواهی میکنم بابت اون پست
وقتی شما هیچ اطلاعی از مشکل نمیدید این مشکلات هم پیش میاد !
حداقل ایمیل ارسال میکردید اطلاع رسانی میکردید
-
-
August 2nd, 2016, 00:16
عضو انجمن
نمیدونم چرا همه فکر میکنن کانال تلگرام برای جک و تبلیغاته؟
یک کانال بزنید که در مواقع خاص تکرار میکنم مواقع خاص مثل این به کاربرانتون اطلاع بدین
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
August 2nd, 2016, 10:12
دوستان عزیز و بزرگوار
اطلاع رسانی به کاربران از طریق پیامک انجام شده ولی ازونجایی که برخی از کاربران پیامک های تبلیغاتی خودشون رو غیر فعال کردند و برخی دیگر هم شماره همراه خاموش ثبت کردند ، شاید بعضا پیامک مربوط به اطلاعیه رو دریافت نکردند
امروز به پیشنهاد دوستان کانال مشتریان دیجی پی هم راه اندازی و اطلاع رسانی میشه
-