برو نگران نباش
منم اول ترس داشتم ولی رفتم چیزی نبود
خخخخخ
برو نگران نباش
منم اول ترس داشتم ولی رفتم چیزی نبود
خخخخخ
سلام
این شماره رو نمی دونم اما یه بار از سازمان بسیج با بنده تماس گرفتن و من جایی بودم نتونستم بردارم کسی هم نبود برداره یه شماره معمولی تهران هم بود اما هر چی با هر دستگاهی تماس میگرفتم میگفت چنین شماره ای در شبکه وجود نداره تا اینکه از 118 قضیه رو پرسیدم گفت اکثر سازمان و ارگان های دولتی دارای شماره های یه طرفه ای هستن که فقط خودشون تماس میگیرن و شما نمی تونی تماس بگیری و جالب تر اینکه قشنگ بهم گفت این شماره مال کدوم بخش بسیج هست که فهمیدم دانش آموزی بوده.
خلاصه منظورم اینه که من جای شما بودم تا 100 درصد از صحت شماره و اینکه دقیق از کجا تماس گرفته شده مطمئن نمیشدم هرگز نمیرفتم.
ویرایش توسط peym@n : July 12th, 2016 در ساعت 01:48
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
شما به نحوی دارید ترس می اندازید و ته دل یوزر ها رو خالی میکنید !یک روز مدیر شرکتی که باهاشون کار میکردم رو گرفتن. یعنی احضارش کردن با وثیقه آزاد شد.
البته مربوط به سال 90(اوایل کار پلیس فتا) علت: تو سیستم وبلاگدهیش یکی اومده وبلاگ ساخته. و شماره کلی دختر ریخته داخلش به عناوین .... و.... بعد پلیس فتای محترم ارومیه اومده از blogname.domain.ir هویز گرفته و طبیعتا نام شرکت رئیس ما بود دیگه و ایشون رو به جرم زدن القاب فلان و بمان و بازی با آبروی نوامیس مردم از سوی دادگاه ارومیه محاکمه غیابی شد. وقتی پلیس فتا و کارشناس مورد درخواست مدیر شرکت از سوی دادگاه تجدید نظر مورد بررسی قرار دادن تازه فهمیدن. ساب دامنه هویزش دامنه اصلیه دی: بله دیگه بهمین سادگی. حتی یک عذرخواهی ساده هم نکردن و بعد با ارائه آی پی سازنده وبلاگ دستگیر شد که ظاهرا از همکلاسیهای اون خانم ها بوده ولی چون بهش بها نمیدادن اومده . اینکارو کرده
تو ماجرا های تعریفی از شما احتمال چپ کردن فرد حتما هست :دی
- - - Updated - - -
سری قبلی برای یک دامنه دیگه بودهقراره نیست اتفاق خاصی بیوفته مثلا اگه نرید یگان ویژه بفرستن در خونه رو بشکونن با یه یا الله بپرن تو.
شما ۲ سال و چهار ماه نرفتی.دو سال و چهار ماه دیگه هم نری کسی کاریت نداره!!
ولی وقتی بری اونوقت میگن خب حالا شما تو این ۴ سال و ۸ ماه کجا بودی که ما دوبار زنگ زدیم نیومدی؟؟؟؟!
هیچی دیگه حالا بیا و درستش کن.
سری رو که درد نمیکنه دستمال نبندید.
در هر دولت رسمی که جمهوری باشه
شما از حقوق شهروندی برخورداری عزیز
تا کاری نکرده باشی کسی اجازه نداره به شما چیزی بگه و اذیت کنه و این حق و دارید که هرجا لازم بود سکوت کنید و وکیل هم بگیرید
مطمئن باشید این فراخانی هم برای ارائه پاره ای از توضیحات و مساعد کردن شرایط برای همکاری هست
وگرنه با شما کاری نکرده اند و الکی به خودتون شک نکنید
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
واقعا پاسخی قانع کننده بوددر هر دولت رسمی که جمهوری باشه
شما از حقوق شهروندی برخورداری عزیز
تا کاری نکرده باشی کسی اجازه نداره به شما چیزی بگه و اذیت کنه و این حق و دارید که هرجا لازم بود سکوت کنید و وکیل هم بگیرید
مطمئن باشید این فراخانی هم برای ارائه پاره ای از توضیحات و مساعد کردن شرایط برای همکاری هست
وگرنه با شما کاری نکرده اند و الکی به خودتون شک نکنید
موفق باشید
تشکر از شما
برخی دوستان که میگن مشکل بوده , دوستان اگر تخلفی انجام شده باشه تماس نمیگیرن میان دقیقا جلو درب منزل !
سلام
کلا فتا زنگ زد نرید
گفتن بیا پول هم بدیم بهت نرو
نصیحت دوستانه
Telegram : @DrThC42
بنده هم پیشنهاد می کنم
اگر از وزارت اطلاعات یا وزارت کشور هم با شما تماس گرفتند برید
باور بفرمایید اگر قرار باشه کسی و به زور و درگیری ببرند اصلا کاری نداره
ولی وقتی با شما تماس گرفته میشه
یعنی به شما احترام گذاشته میشه و یک ملاقاته رسمی و البته دوستانه خواهید داشت
دلیل نمیشه چون یک سیستم امنیتی هست ما از اون فرار کنیم
پس نباشید ترسی وجود داشته باشه و مشخص هست که همه چیز طبق اصول داره پیش میره
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)