دوست عزیز برای سایت فروش کارت شارژ که شرکت ثبت شده هم نداشته باشیم و در منزل فعالیت کنیم آیا امکان گرفتن درگاه وجود دارد؟
نماد اعتماد الزامی است؟
دوست عزیز برای سایت فروش کارت شارژ که شرکت ثبت شده هم نداشته باشیم و در منزل فعالیت کنیم آیا امکان گرفتن درگاه وجود دارد؟
نماد اعتماد الزامی است؟
پاسخ به 2 پست آخر
1- سایتتون مجاز باشه میتونید درگاه بگیرید. یک سری از فعالیت ها (مثل همین سایت فیلم که فرهنگی حساب میشه) مجوز از ارشاد و این چیزا میخواد...
بهتره روی یک سایت ساده تر نماد بگیرید سپس از درگاهش استفاده کنید
اگر خلاف نکنید عمدتا بانک ها ایرادی نمیگیرن نسبت به استفاده از درگاه در سایت دیگری (جایی ندیدم نوشته باشه خلافه! قوانین 3 تا psp رو خوندم..)
2- نیازی به شرکت ثبت شده نداره
کلا نماد کاری به شرکت نداره. نیاز به هیچ جوازی هم نداره
کارت شارژ اتفاقا یکی از ساده ترین سایت هایی هست که نماد میدن بهش! کمتر از 10 روز هم همه چی تایید میشه (اگر در مراکز استان های بزرگ باشید)
در کل هم برای گرفتن هر درگاهی (به صورت مستقیم) نیا به نماد هست
سلام
اول که تشکر میکنم از استارتر گرامی بابت تاپیک مفیدشون
و دوم هم اینکه میگن یه سری مالیات ها و... داره درگاه بانک واسه همین زیاد کسی قبلا نمیرفت بگیره . درسته یا ...؟
ممنون
تا به حال با این مورد برخورد نکردیم.
اگر از دوستان این مورد رو داشتند اعلام کنند تا دوستان هم استفاده کنند.
امیدوارم از تاپیک استفاده کرده باشید
- - - Updated - - -
ما قلا درگاه درخواست دادیم و این مورد که قرارداد رو به محل فعالیت ارسال کنند رو نداشتیم ولی در درخواست های جدید قرارداد رو به محل فعالیت ارسال میکنند.
ممنون از شما
ویرایش توسط payamkutah.com : July 31st, 2016 در ساعت 21:26
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
سلام با تشکر از توضیحات شما فقط یه سوال از وقتی که پرداخت های آنلاین زیر نظر شاپرک شده همه درگاهها و بانک ها به کسایی که از بانک های دیگه هم حساب دارند درگاه میدن
میخواستم بدونم مطئن هستید که جتما باید حساب تو بانک ملت داشته باشیم این فکر کنم واسه گذشته بود
آخه چند وقت پیش رفتم شرایطش رو خوندم همه بانک ها حساب داشته باشی میشه
میخواستم بدونم این قضیه حتما باید تو ملت حساب داشته باشیم جای دیگه باشه نمیشه؟
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
فقط به پرداخت این شرط رو گذاشته . حتی توی سایت خودش هم به این تاکید کرده که حساب ملت باید داشته باشید .
فکر میکنم یه جور میخوان کاربرای بانک ملت رو بالا ببرن . البته کاری هم نداره برید سه سوت یه حساب باز کنید .
پی اس پی ها ی دیگر مثل سامان کیش و پاسارگاد این مشکل رو ندارند و هر بانکی رو قبول میکنند .
موقع ثبت درخواست در قسمت شناسه ملی ورقتی کد ملی وارد میکنم پیغام خطا میده؟
شناسه ملي مشتري موردنظر نا معتبر است.
یه سوالی برام پیش اومده تازگیا یک سری سایت ها درگاههای دارن که موقع خرید در صفحه بانک فقط نوشته خرید آنلاین یا پرداخت آنلاین بعد آدرس های عجیب غریب هم دارن
وقتی هم آدرس درگاه رو درمرورگر وارد میکنیم با یک صفحه سفید مواجه میشیم برای مثال www.site.com/site/login
اینا همونایی هستند که از بانک مستقیم درگاه گرفتن؟
- - - Updated - - -
شناسه ملی چطوری بدست بیاریم؟
در فرم قرار داد شماره ثبت میخواد و نام موسسه سازمان؟ اینارو باید چی بنویسیم برای سایت کارت شارژ که ثبت هم نشده
لطفا یکی جواب مارو هم بده برای ثبت نام شناسه ملی میخواد این شناسه ملی داستانش چیه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)