وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
اره فعال شده می توانید استفاده کنید ولی به این امریکایی ها نمیشه اعتماد کرد مخصوصا الان که ترامپ اومده و کلا فکر و رفتارش با ایران خیلی بده جان رفته وزیر جنگ جورج بوش رو انتخاب کرده برای وزیر جنگ کلا نمیشه الان نظری داد تا ببینیم چی میشه برای لود سایت شان هم بهشون ایمیل زدم و بهشون مشکل رو گفتم
درود...کد مالیاتی و سویفیت ای دی از کجا بیاریم؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
مطمینید؟من از یه سال پیش که خبرش دراومد هرماه بهشون ایمیل میدم ببینم بالاخره میدن یا نه.هربار جواب میدن که دوست داریم آماده بشه ولی معلوم نیست کی انجام بشه.آخرین بار هم 1 ماه پیش آمار گرفتم.احتمال زیاد اشتباه میکنید تو پنلشون عکسایه شاپرک اینارو گذاشتن ولی سرویسی نمی دن
سلام
اصلاً خودتان را به زحمت نیاندازید آخر سر می گه در حال حاضر امکان ارائه سرویس به ایرانی ها نیست.
سامانه میزبانی وب صفروب | سامانه پرداخت یک دو سه پی
تلفن : ۰۹۳۰۴۰۰۱۹۸۶ | تلگرام : safeith
شرکت فناوران برنامه نویس ماد
لطفا در ارتباط با کاربرد paymentwall , توضیحاتی بفرمایید
ویرایش توسط viasky : December 6th, 2016 در ساعت 09:59
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
اجازه فعال سازی به ما که نداد تا به قابلیت هاش پی ببریم ! ولی من خودم قصدم ایجاد دکمه پرداخت ریالی بود و فکر کنم با paymentwall بشه همچین چیزی راه انداخت
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما هر قسمتی از منوی بیزنس پروفایل که ایران رو انتخاب کنید ارور میاد که به دلیل تحریم ها با کشور شما همکاری نمیکنیم
اینم لیست کشورهای ممنوعه :
https://www.paymentwall.com/faq/sanc...s-and-entities
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)