-
December 6th, 2016, 02:21
عضو انجمن
پاسخ : خبر فوری فوری... لوگوی شبکه پرداختی شتاپ ایران در paymentwall اضافه شد...

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود...دوستانی که تونستن در این سایت مبادلات ریالی انجام دادن در همین تاپیک رو خبر بدن...
ممنون میشم...
موفق باشید...
من تا یه جاهایش رفتم اما دردسر داره فرم مالیاتی پر کنی کد مالیاتی میخواد بعد وقتی ایران رو انتخاب میکنیم باید siwft id بزنیم و ...
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2016 02:21
# ADS
-
December 6th, 2016, 02:58
پاسخ : خبر فوری فوری... لوگوی شبکه پرداختی شتاپ ایران در paymentwall اضافه شد...

نوشته اصلی توسط
ourweb
من تا یه جاهایش رفتم اما دردسر داره فرم مالیاتی پر کنی کد مالیاتی میخواد بعد وقتی ایران رو انتخاب میکنیم باید siwft id بزنیم و ...
سلام یعنی دردسراشو رد کنیم در نهایت میشه مبادله کرد با ریال یا نه؟تشکر
-
-
December 6th, 2016, 03:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alirad
سلام یعنی دردسراشو رد کنیم در نهایت میشه مبادله کرد با ریال یا نه؟تشکر
اره فعال شده می توانید استفاده کنید ولی به این امریکایی ها نمیشه اعتماد کرد مخصوصا الان که ترامپ اومده و کلا فکر و رفتارش با ایران خیلی بده جان رفته وزیر جنگ جورج بوش رو انتخاب کرده برای وزیر جنگ کلا نمیشه الان نظری داد تا ببینیم چی میشه برای لود سایت شان هم بهشون ایمیل زدم و بهشون مشکل رو گفتم
-
-
December 6th, 2016, 03:13
مطمینید؟من از یه سال پیش که خبرش دراومد هرماه بهشون ایمیل میدم ببینم بالاخره میدن یا نه.هربار جواب میدن که دوست داریم آماده بشه ولی معلوم نیست کی انجام بشه.آخرین بار هم 1 ماه پیش آمار گرفتم.احتمال زیاد اشتباه میکنید تو پنلشون عکسایه شاپرک اینارو گذاشتن ولی سرویسی نمی دن
-
-
December 6th, 2016, 08:10
عضو انجمن
سلام
اصلاً خودتان را به زحمت نیاندازید آخر سر می گه در حال حاضر امکان ارائه سرویس به ایرانی ها نیست.
-
-
December 6th, 2016, 08:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ourweb
درود...کد مالیاتی و سویفیت ای دی از کجا بیاریم؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ourweb
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ourweb
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ourweb
-
-
December 6th, 2016, 08:51
عضو دائم
لطفا در ارتباط با کاربرد paymentwall , توضیحاتی بفرمایید
ویرایش توسط viasky : December 6th, 2016 در ساعت 08:59
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
December 6th, 2016, 14:27

نوشته اصلی توسط
viasky
لطفا در ارتباط با کاربرد paymentwall , توضیحاتی بفرمایید
اجازه فعال سازی به ما که نداد تا به قابلیت هاش پی ببریم ! ولی من خودم قصدم ایجاد دکمه پرداخت ریالی بود و فکر کنم با paymentwall بشه همچین چیزی راه انداخت
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ourweb
اره فعال شده می توانید استفاده کنید ولی به این امریکایی ها نمیشه اعتماد کرد مخصوصا الان که ترامپ اومده و کلا فکر و رفتارش با ایران خیلی بده جان رفته وزیر جنگ جورج بوش رو انتخاب کرده برای وزیر جنگ کلا نمیشه الان نظری داد تا ببینیم چی میشه برای لود سایت شان هم بهشون ایمیل زدم و بهشون مشکل رو گفتم
دوست عزیز شما هر قسمتی از منوی بیزنس پروفایل که ایران رو انتخاب کنید ارور میاد که به دلیل تحریم ها با کشور شما همکاری نمیکنیم
اینم لیست کشورهای ممنوعه :
https://www.paymentwall.com/faq/sanc...s-and-entities
-
-
December 6th, 2016, 16:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
اجازه فعال سازی به ما که نداد تا به قابلیت هاش پی ببریم ! ولی من خودم قصدم ایجاد دکمه پرداخت ریالی بود و فکر کنم با paymentwall بشه همچین چیزی راه انداخت
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما هر قسمتی از منوی بیزنس پروفایل که ایران رو انتخاب کنید ارور میاد که به دلیل تحریم ها با کشور شما همکاری نمیکنیم
اینم لیست کشورهای ممنوعه :
https://www.paymentwall.com/faq/sanc...s-and-entities
من به یه قسمتی رسیدم که ایران رو انتخاب کردم برای انتقال پول هام بعد نام بانک و همه چیچیز رو زدم siwift هم زدم وارد مرحله بعد شدم چندتا فایل داد پر کردم. و ارسال کردم و منتظریم تایید بشه
-