-
June 12th, 2016, 15:02
-
-
June 12th, 2016 15:02
# ADS
-
June 12th, 2016, 15:04
عضو جدید
پاسخ : معرفی درگاه پرداخت ابنترنتی مطمئن

نوشته اصلی توسط
asrno
نقره ای 3-4 روز
طلایی 8 تا 24 ساعت
زرین کارت 1 دقیقه تا 12 ساعت
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
-
تعداد تشکر ها از geniune به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2016, 15:07

نوشته اصلی توسط
geniune
زرین کارت 1 دقیقه تا 12 ساعت
زرين کارت
زير 400 هزار تومان، يکبار در روز آنی
بالاتر از 400 هزار تومان، يا تراکنش دوم به بعد زير 400 هزار تومان در روز، يک دقيقه تا 12 ساعت بعد از ثبت.
-
-
June 12th, 2016, 15:20
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
samansystems
من رد نکردم.
شما گفتيد 4 روز طول ميکشه گفتم سريعتر هست که مدارک شما هم اين رو تاييد ميکنه

باز اگر از همين دوستتون در خصوص آخرين تسويه حساب و زمانش سوال کنيد قطعا نتايج پايين تر و مثبت تری رو دريافت ميکنيد.
با تمام شرايط بالا شما سريعترين زمان تسويه حساب رو هم ميتونيد با زرين کارت تجربه کنيد.
خب دقیقا بحث من همینه چرا باید 3 روز طول بکشه؟
درحالی که پی لاین و جهان پی در حالت عادی کمتر از 12 ساعت تسویه میکردن.
ضمنا عکس گرفته شده هم که از تلگرام فرستادم مال همین امروزه که در مورد اخرین تسویه حساب جواب دادن صددرصد.
بله سریع ترین تسویه حساب رو میتونیم تجربه کنیم منتها با پرداخت هزینه.
-
-
June 12th, 2016, 15:26

نوشته اصلی توسط
asrno
خب دقیقا بحث من همینه چرا باید 3 روز طول بکشه؟
درحالی که پی لاین و جهان پی در حالت عادی کمتر از 12 ساعت تسویه میکردن.
ضمنا عکس گرفته شده هم که از تلگرام فرستادم مال همین امروزه که در مورد اخرین تسویه حساب جواب دادن صددرصد.
بله سریع ترین تسویه حساب رو میتونیم تجربه کنیم منتها با پرداخت هزینه.
اينکه چرا در زرين پال اينطور هست و در سايت x اينطور نيست دليلش برميگرده به سياست و هدف اصلی زرين پال که تضمين تراکنش برای فروشنده و خريدار هست.
و شايد دليل وجود زرين پال هم امروز همين موضوع بوده و هست.
در مورد دوستتون ازشون در خصوص جزئيات سوال کنيد قطعا نتيجه برای شما مناسب تر هست. (ايشون کليات رو بر اساس قوانينی که زمان عضويت پذيرفتند اعلام کردن.)
اين رو مد نظر داشته باشيد تو اکثر سرويس های مشابه برای تسويه سريع شما بايد هزينه عضويت سالانه و موارد مشابه رو پرداخت ميکرديد. در زرين پال بجای اين هزينه سالانه يکبار برای هميشه زرين کارت رو تهيه ميکنيد و هم سرعت رو بالاتر ميبريد و هم کارمزد رو پايين تر مياريد.
-
-
June 12th, 2016, 15:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
samansystems
اينکه چرا در زرين پال اينطور هست و در سايت x اينطور نيست دليلش برميگرده به سياست و هدف اصلی زرين پال که تضمين تراکنش برای فروشنده و خريدار هست.
و شايد دليل وجود زرين پال هم امروز همين موضوع بوده و هست.
در مورد دوستتون ازشون در خصوص جزئيات سوال کنيد قطعا نتيجه برای شما مناسب تر هست. (ايشون کليات رو بر اساس قوانينی که زمان عضويت پذيرفتند اعلام کردن.)
اين رو مد نظر داشته باشيد تو اکثر سرويس های مشابه برای تسويه سريع شما بايد هزينه عضويت سالانه و موارد مشابه رو پرداخت ميکرديد. در زرين پال بجای اين هزينه سالانه يکبار برای هميشه زرين کارت رو تهيه ميکنيد و هم سرعت رو بالاتر ميبريد و هم کارمزد رو پايين تر مياريد.
والا ما هزینه سالانه نداشتیم . فقط کارمزد نیم درصدی روی هر پرداخت میدادیم. و بجز اون هیچ چیز دیگه ای نداشتیم.
ضمنا مدت زمان تسویه برمیگرده به کیفیت خدمات دهی و سرویس پس با این تفاسیر سیاست شرکت شما طوریه که رضایت مشترکان تون رو نادیده بگیرید
دلیل ***** شدنشون هم چیز دیگه ای بود .
بنده فکر میکنم دلیل وجود زرین پال و ***** نشدنش چیز دیگریه
-
تعداد تشکر ها از asrno به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2016, 18:43

نوشته اصلی توسط
samansystems
متاسفانه بعد از ******** تقريبا درگاه واسط معتبری وجود نداره و اکثر درگاه های موجود با توجه به استفاده از شرايط موجود، وارد اين حوزه شدن و هنوز مدت زيادی از فعاليت اونها برای مشخص شدن سابقه، وضعيت و اعتبار تقريبا! وجود نداره.
حداقل 2 ماه قبل از ***** شکن شرکت ها بنده بنر تبلیغات فراگیت رو توی سایت پرشین اسکریپت و ووکامرس پارسی دیده بودم . خواهشا اگه میخواید برید بالا ، برید بالا ، ولی با پایین آوردن بقیه نرید بالا .
-
تعداد تشکر ها ازfriend_sre به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2016, 19:18
عضو انجمن
در مورد زرین پال در سطح نقره ای درسته 3-4 روز مطرح شده اما تا این لحظه تمامی تسویه حساب های ما رو کمتر از 24 ساعت انجام دادن برای ما ... قبلا هم با شرکت های دیگه به صورت پایا تسویه میکردیم و همین زمان تقریبا میشد !
سیاست های هر شرکت متفاوته اما اطمینان به درگاه پرداخت بعد از مشکلات پیش اومده خیلی سخت شده ولی زرین پال سیستم مطمنی هست با این وجود که نیاز به تغییراتی دارد.
-
تعداد تشکر ها از persianws به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2016, 19:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
friend_sre
حداقل 2 ماه قبل از ***** شکن شرکت ها بنده بنر تبلیغات فراگیت رو توی سایت پرشین اسکریپت و ووکامرس پارسی دیده بودم . خواهشا اگه میخواید برید بالا ، برید بالا ، ولی با پایین آوردن بقیه نرید بالا .
فراگیت مال پرشین اسکریپته . پرشین اسکریپت هم بیشتر از 8 سال سابقه داره و قابل اعتماده . البته خودشون اینو نگفتن که فراگیت مال اوناست ولی توی صفحه تماس با ما ادرس دفتر پرشین اسکریپت با فراگیت یکیه. فقط امیدوارم رقیباش بلایی سرش نیارن.
اما پیشنهاد من اینه اگه براتون امکان داره حتما درگاه مستقیم بگیرید. اگه امکان نداره برید سراغ درگاه واسط
ویرایش توسط asrno : June 12th, 2016 در ساعت 20:04
-
-
June 14th, 2016, 04:10
درگاه بانک تایید میشه؟
http://dargahbank.ir
-