درود....یک کلام پیشنهاد نمیشه...وضعیت هاستینگ ها خیلی خرابه یکی پس از دیگری هاستینگ های سقوط می کنه...
من نمی دونم چرا این همه معتاد هاستینگ هستند علاقه که داری ولی تو مشکل روحیه کار آفرینی دارید که نشون میده نمی تونید این شغل هاستینگ سرپا نگه داری که کلی سرمایه می خواد......
بهتره روی شغل دیگه حساب کنید مثلا نرم افزاری بسازی کاربردی و به صورت جهانی بفروشید پول خوبی گیرت میاد...
برنامه نویس باشید و مغازه داشته باشید می تونید سفارش مشتریان دریافت کنی که پول خوبی گیرت میاد....همین بهتره
موفق باشید...
من واقعاً متوجه نمیشم ، یا دوستان میخوان من از اینکار منصرف بشم تا رقیب نداشته باشند !
به جای تشویق و راهنمایی کامل خیلی از دوستان میفرمایند :
| به طرف این شغل نیاید
| تنها علاقه ملاک نیست ( باید عرض کرد علاقه تو هر کاری خیلی مهم هست و فاکتور اولیه علاقه هست )
| یا 100 میلیون واسه شروع هزینه نیاز هست
| باید کامل تجربه داشته باشی تا وارد این کار بشی ( خوب الان به نظرتون تجربه چگونه به دست میاد ؟ باید اول ادم از صفر شروع کنه و رفته رفته تجربیات خود رو زیاد کنه )
| و ...
پ.ن : واقعاً من موندم الان چیکار کنم ، به جای راهنمایی دوستان فقط میخوان بنده به اینکار وارد نشم ، خوب اگر اینطوری هست باید هیچ کاری نکرد! این همه سوپر مارکت تو کشور هست پس باید بگیم چون خیلی زیاد هست وارد این کار نشیم !
ممنون میشم اساتید و بزرگواران راهنمایی کنند .
موفق باشید
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
دوست عزیز وقتی میگیم تجربه نیازه منظور این نیست که اصلاً وارد این کار نشید اگه پست منو خونده باشید من به شما پیشنهاد دادم اول با کار با سرور به صورت شخصی تجربه کنید و از زیر و بم کار با خبر بشید بعد وقتی تونستید تو زمینه کانفیگ سرور حتی به صورت متوسط حرفی برای گفتن داشته باشید اون موقع سرور اصلی حرفه ای تون رو راه بندازید و به فروش بپردازید.
ببینید خیی وقتها حرف دوستان اینه ، وقت وس رمایه ای که تو این کار میخواهید بزارید اگر جای دیگه استفاده کنید موفقیت بیشتری براتون حاصل خواهد شد.
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
تو هر کاری زرنگ باشی حله ، البته نه از نوعه بدش.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)