شرکت پرتو داده امن به شماره ثبت 2324 و شناسه ملی 14003975440
http://amniran.org شماره تماس: 02833699741-09367971313 ایدی یاهو: amniran1
مثله اکثره ایرانیا رفتار کرده دمش گرم.
من نمیدونم چرا وقتی اینجور دیتاسنترا باهاتون اینجوری رفتار میکنند
دوست دارید بیشتر بچسبید بهش و خرید بکنید ازشون؟
این تحریم ها این خارجی هارو خیلی پرو کرده
به بنده هم پاسخ دادند
البته حساب بنده با مشخصات ایران نبود ولی فکر می کنم وقتی سفارش انجام میشه اگر تا یک زمان مشخصی پرداخت نکنیم حساب و به صورت کامل حذف می کنند
میشه که دوباره بسازید و اقدام به سفارش کنید ولی
پاسخ بخش مالی کمتر از 2 ساعت ارسال شده که با توجه به این مورد که شب هم هست مناسبه
همینطور که مشاهده می کنید به بنده هم خیلی خلاصه پاسخ داده شد در صورتی که من براشون هم توضیح داده بودم و پیغام به صورت رسمی ارسال شده بود
ولی خوب....
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام
بنده هم چند وقت پیش خواستم سرور بگیرم
اما جواب های عجیب میدادن انگار اولین باره ازشون خرید میکنم.
یارو حتی 12 ساعت جوابم رو نمیداد. آنلاین بود ولی جواب نمیداد. اخلاق کاریشون اینطوریه.
- - - Updated - - -
البته ممکنه هست زبانشون هم خوب نباشه.
چون یکبار با من هلندی چت کردن .
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
چه اشکالی داره؟
چون تا تعداد مشخصی آیپی ارائه میکنند خیلی رُک و پوست کنده بهتون گفته: No
اصل کار انتقال پیام و منظوره که ایشون هم درست انجام دادند. دیگه تشریفاتو و 5 تا لقب آوردن نداره که. کشورای خارجی رو با ایران (بهتره بگیم الایران) اشتباه نگیرید.
جدا از برخوردشون, نظر یه کاربر تو اون انجمن واقعا جالب بود!
Btw, Ecatel is rude & most of the time they don't even bother to reply for weeks. You are lucky that at least you got response.![]()
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)