سلام دوستان

من اینترنت آسیاتک حجمی 20 گیگ در ماه دارم که خیلی وقته مشکلات زیر منو اذیت میکنه و چندین بار هم تماس گرفتم با 1544 و به پشیبانی گفتم اما اونا هم هیچ اطلاعی نداشتن و بلد نبودن:

1.من در خونه دو تا خط با دو تا اینترنت دارم یکی مخابرات یکی آسیاتک متاسفانه تصاویر اپلیکیشن اینستاگرام فقط با نت مخابرات برام باز میشه و با آسیاتک هیچ تصویری در اینستاگرام برام باز نمیشه.این موضوع جدید نیست از اول که آسیاتک خریدم هیچ تصویری تو اینستاگرام موبایلم لود نمیشه.

2.هر چند دقیقه یک بار اینترنت آسیاتک بنده قطع میشه و هیچ سایتی نه تو کامپیوتر و نه تو گوشی باز نمیشه تا اینکه 5 - 10 دقیقه باید صبر کنم تا دوباره وصل بشه.خطم هم اصلاً نویز نداره و حتی خود آسیاتک میگه کیفیتش هم خوبه چون به تازگی کامل سیم کشی خونه رو عوض کردم البته این مشکل قبل از تعویض سیم کشی هم بود تعویض سیم کشی فقط باعث افزایش کیفیت خطم شد.

3.اکثر وقت ها سایت های دارای SSL و https با اخطار Secure Connection Failed رو به رو میشه در صورتی که با همین سایت ها در اینترنت مخابرات مشکلی ندارم.

حالا هر چی این سه تا مشکلم رو به پشتیبانی میگم قبول نمیکنه به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه؟ قبلاً روی همین خط از پارس آنلاین هم داشتم و هیچ یک از این مشکلات نبود اما متاسفانه الان به دلیل محدودیت مرکز مخابراتی فقط از آسیاتک می تونم بگیرم.