همانا بسی بعید است کسی اینجا به شما بگوید فلانی!
چون همه یا می خواهند خدمت تان آفر ارایه دهند یا می فرمایند چرا اینها؟ گزینه های بهتری هست (مقصود خودشان می باشد)!!
من موندم هاست دانلودمو ازش بخرم یا نه؟
فــروش ســرور مجــازی از ColoCrossing امــریــکا " بدون مشکل کپی رایت"
کیفیت بهتر = هزینه بیشتر
: : : . . . V P S i . I R
سلام و درود
نت افراز با افت شدید نسبت به قدیم بازم کارش خوبه.اگه اختصاصی نخواین.هاستینگاش امنیت خوبی داره و پشتیبانی خوب.اما یک بدی هایی هم داره.اما در کل جمع و تفریق کنیم نت افراز خوبه
میهن وب هاست،پشنیبانی ضعیف.خیلی توابع رو بستن برای امنیت.من هاستم یک زمانی اونجا یود.بخاطر یک تابع که اگه باز میکردن سایت راه میفتاد.اما گفتن بازدیدتون بالاست و باید برین پربازدید
قیمت های پربازدیدشون اندازه سرور اختصاصیه خوب هستش.هههه.رد میکنم
یوگیگ تست نکردم اما هم خوب شنیدم هم بد.اما واسه پشتیبانی و حل مشکلات بعضی هاشون مشکل خوردن
ساران هاستینگ،سرویس های خوبی دارن.اما پشتیبانی تعداد پایین
هاست دی ال با یکی دو سال پیشش فرق کرده.الان فقط پول و فقط واسه بچه مایه داراست.اما سایت هایی هستند که کیفیتشون خوب باشه و از هاست دی ال بهتر باشه.
اما دیگه وقتی یکی چندسال اول رو خوب کار کرده باشه،تا اخر همون فکر قدیم روش میمونه
http://codebox.ir ایشون و تیمشون فوق العاده و کیفیت و کاراشون فوق العاده.همچنین مدیرشون بسیار محترمانه و بسبار خوش برخورد.سرویس هاشم یک تست داشتم.فوقوالعاده بود.یکی از اونایی که میگم رو دست هاست دی اله
Ertebat7 و farssub اینا پشنیبانی همیشه هستن.سرویس هم عالین.تعریفشونو شنیدم و بدی نشنیدم
دوریس هاستینگ بسیار بسیار ضعیف.مخصوصا پشتیبانی
Persianwhois که خیلی قدیمیه.اوایل خوب بود.باهاشون کار میکردم.پشتیلانی شیفتی خیلی خوبی داشت.اما یکی دو ساله اصلا کسی سمتشون نمیره.نمیدونم چرا
Mihanuptime پشتیبانی متوسط.بیشتر تلفی خیلی عالیه.ولی سرویس هاشون عالیه
خوب سایت های دیگه الان یادم نیست.اما اگه خواسنین میگم بهتون.بپرسین تا اونایی که تست کردم یا شنیدم و دیدم رو بهتون بگم
راستی پارس پک و سرور پارس،نقطهوضعف هاشون بیشتر از خوبی هاشونه.توی مای پیش فقط 4 نفر که فقط دوستام بودن،با هزار بدبختی سایتشونو به جای مناسب بردمگ3 تاش پارس پک.یکی پارس سرور .
چون تشابهات اسمی ها خیلی زیاده،واسه همین یکم توضیحاتشون سخته.باید لینک هاشونو باز کنم تا ببینم
اونایی که تست کردم گفتم.اونایی که تست نکردم اما کارای هاستشونو انجام دادم و هم گفتم.
خیلی های دیگه هستن که کارکرد خوبی داشتیم و شناخت داشتم.
اگر سوالی بود بگین تا بگم.چون خیلیا فراموشم شده.
امیدوارم مفید باشه و سوتفاهم نشده باشه.
حتی من خودم هاست میدم.اما فعلا پشتیبانیمون خیلی ضعیفه.واسه همین اصلا اسم تیممو نیاوردم.چون درگیر کارای دیگه هستیم فعلا،پشتیبانیمون خیلی ضعیفه
دیگه حرف رک رو باید بگم.حتی اگه خودم باشم.ههههه.
در مورد لیستتون
فقط نت افراز و ایران سرور
در مورد اینکه سرور تست و هرچقدر پول بدی آش میخوری.یک سوال
شما ترجیح میدین 180ت بدین سرویس پربازدید مثلا سایت ......یا اینکه یک سرور اختصاصی بگیرید که خیلی فروشم داشته باشید.یا اینکه نصف اون مولو بدین یک شرکت دیگه با کیفیت بهتر و بقیشو تبلیغات کنید؟
نه گرونی ملاک خوب بودنه نه ارزونی.هم گرونش بد بوده هم ارزون.اما خوب بودنشون هم هست.که واقعا سرویس دهی خوبی دارن واسه همین یکم گرونه
ویرایش توسط IrIsT : May 4th, 2016 در ساعت 14:31
سلام و درود.یک ویرایشی به لیست دادم.کامل تر شد پستم
برای هاست دانلود،یک vps به صرفه تره.من واسه هاست دانلود،شرکتی رو نمیگم
اما به صرفه میخواین سرور مجازی
یک تاپیک زدم توی درخواست سرور مجازی که دوستان آفر دادن،بخونید و ببینید قیمت هارو
کانفیگ هم میکنن واستون خودتون هم کار کنید یاد میگیرید.
سرور مجازی یهتره.یوگیگ نه.
کمکی خواستین در خدمتم.پیشنهاد یا مشورت یا .....
تست هام زیاد بوده.میتونم کمکتون کنم
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...t=#post1512692
تاپیکم واسه درخواست vps
افرهاشونو ببینید عالیه.
اما یک آفر خوب از یک جا هم میتونم بدم اونم توی لیستم بود
http://codebox.ir/
سر هاست و سدور و اینا آشنا شدم.باهاشون در ارتباطم.شرکتی هستند و فعالیت بسیار خوب.میتونم بیارمشون تاپیکتون و یا اینکه مشخصات بدین باهاشون صحبت کنم،بعد قیمت بگیرم و آشناتون کنم
که ببینید چقدر محترمانه هستن
بجز ایشون بالا چندتا رو گفتم.همچنینتاپیک منو بخونید.قیمت دستتون میاد
کمکی بود پ.خ بدین.
مشورت دهی رایگانه.ههههه
هاستم رو از نت افراز میخرم ولی هاست دانلودمو نمیدونم از کجا بخرم
داش گفتم که فقط از لیستی که دادم میخوام یه هاستینگ انتخاب کنم و ازش هاست بخرم . اونم از نت افراز یا ایران سرور بخرم به احتمال زیاد، تنعا مشکلم اینه نمیدونم هاست دانلودم رو از یوگیگ بخرم یا نه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)