با دروود
ببينيد،همانند سامانه جوملا كه به رايگان فارسي شده است و به رايگان پشتيباني مي شود،اما هيچ كجا نمي توان نام "جومفا"را برداشت!يك تارنما براي پشتيباني آن تهيه مي مي كنيم و به مانند جومفا آن را گسترش مي دهيم.
با دروود
ببينيد،همانند سامانه جوملا كه به رايگان فارسي شده است و به رايگان پشتيباني مي شود،اما هيچ كجا نمي توان نام "جومفا"را برداشت!يك تارنما براي پشتيباني آن تهيه مي مي كنيم و به مانند جومفا آن را گسترش مي دهيم.
عزیزان من هم میتونم کمک کنم ، اما ابتدا باید بگید ، چه کارهایی باید انجام دهیم ؟
برنامه نویسی که نداره ؟
با درود
تا كنون كه رهبري گروه را جناب poolhast بر دوش داشتند!اما من به عنوان يكي از همكاران در اين گروه،مي پندارم كه تنها كار ايجاد يك بخش آموزشي فارسي+فارسي سايزي خ ود اسكريپت مي باشد كه در اين ميان گمان نمي كنم كد نويسي ويژه اي داشته باشيم!
حال راهنمايي ها و پاسخ هاي بيشتر با خود ايشان است.
به برنامه نویسی نه ولی به نسخه دیکد شده و فایل های لازم نیاز هستم اونم آخرین ورژن تا شب ببنیید میتونید پیدا کنید اگر نتونستید بهم اطلاع بدید خودم یه چرخی بزنم الان سرعت اینترنت ام مناسب نیست در ضمن اعضای تیم رو نام ببرید یه حرفی با همشون دارم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
4.31.50 اینو دارم نال شده
نه مشکل نداره من الان که پولی شو دارم ولی قبلا نصب کرده بودم مشکلی نبود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)