-
April 8th, 2016, 01:14
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها ازMR.Alone به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2016 01:14
# ADS
-
April 8th, 2016, 01:47
عضو انجمن
پاسخ : وضعیت جهان پی ؟

نوشته اصلی توسط
MR.Alone
پلن پرمیویم کلودفلایر به همین درد میخوده

به جای هزینه جهت تست دیتاسنتر های مختلف یک بار هم این پلن رو امتحان کنید
این مشکلی شما باهاش دست و پنجه نرم میکنید انجمن های امنیتی شبانه روز باهاش دست و پنجه نرم میکنن اون هم اتک از کشور های مختلف به خاطر دیفیس ها و نفوذ ها و ... اتکی داشتیم که هارد و سرور رو باهم سوزوند ! ( از سنگاپور ! )
طی تجربه شخصیم تنها راه هایی که جواب قطعی میده:
1. استفاده از کلودفلایر پرمیوم ( که البته از بچه های همین سایت هم ارائه میدن پلن های آنتی دیداس )
2. سایت رو برای مدتی ایران اکسس کنید (همزمان با استفاده از کلود بستن آی پی ها از سرور - فایروال - هاست و ... )
3. اگر با آی پی ایران اتک زدن آی پی رو پیگیری کنید و راحتر پیگیری و شکایت کنید
4. کانفیگ های مختلف روی فایروال تست کنید گاهی کانفیگ های ساده خیلی بهتر جواب میدن

بخاطر وبسرویس و اتصال آی پی لوکال سایتها نمیتونن آی پی رو فقط به ایران منوط کنن چون اعتبار سنجی به مشکل میخوره و بنوعی انگار سایت باز دوون هست
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2016, 02:00
عضو انجمن
پلن پرمیویم کلودفلایر به همین درد میخوده
به جای هزینه جهت تست دیتاسنتر های مختلف یک بار هم این پلن رو امتحان کنید
استفاده از این سرویس موجب جلوگیری از حمله روی پورت های معمول 443و80 میشود
در صورتیکه آی پی سرور لو برود مسلما اتک رو روی آی پی میفرستند و دیگر کاری از این سرویس برنخواهد آمد چون بای پس میشود .
این مشکلی شما باهاش دست و پنجه نرم میکنید انجمن های امنیتی شبانه روز باهاش دست و پنجه نرم میکنن اون هم اتک از کشور های مختلف به خاطر دیفیس ها و نفوذ ها و ... اتکی داشتیم که هارد و سرور رو باهم سوزوند ! ( از سنگاپور ! )
این جور سایتها محتوایی هستند و نه سرویس دهنده (یعنی وبسرویس و api و ... ندارند ) پس راحتتر میشود براشون چاره ای اندیشید .
1. استفاده از کلودفلایر پرمیوم ( که البته از بچه های همین سایت هم ارائه میدن پلن های آنتی دیداس )
اطلاع میدم به مدیریت
2. سایت رو برای مدتی ایران اکسس کنید (همزمان با استفاده از کلود بستن آی پی ها از سرور - فایروال - هاست و ... )
مساله عدم دسترسی هاستهای اشتراکی کاربران را که از خارج میزبانی میشوند را نمیشود نادیده گرفت
3. اگر با آی پی ایران اتک زدن آی پی رو پیگیری کنید و راحتر پیگیری و شکایت کنید
قبلا یه اتک مشابه داشتیم طرف یکبار اشتباهی با آی پی خودش زد اتک رو که پیداش کردیم و ... 
4. کانفیگ های مختلف روی فایروال تست کنید گاهی کانفیگ های ساده خیلی بهتر جواب میدن
بله ، بهرحال داریم انعطاف نشون میدم ولی حساسیت سایت بالاست میبینید که چند ساعت از دسترس خارج شود کلیه کاربران دچار خسارت میشوند .
لذا باید بهترین تصمیم گیری در کمترین زمان انجام شود و فرصتی برای آزمون و خطا نیست
بازم ممنون از شما بابت شرکت در تاپیک .
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2016, 15:00
عضو جدید
https://jahanpay.com
https://jahanpay.IR
https://pay.jahanpay.ir
i
همه ف-ی-ل-ت-ر هستن هیچ کدوم کار نمیکنن رو پلاگین ها ست کردم باز کار نمیکنن فکر کنم جهان پی پر
مشکل جهان پی 100% از ارائه درگاه به هر سایتی هست ( این حمله و چیزای دیگه رو من باور نمیکنم ) چون من خودم به شخصه از سایت های خرید کردم که چیزهای میفروشن که کاملا غیر قانونی هستن درگاه پرداختشون یا پی پال بود یا جهان پی
ویرایش توسط akbar-pc : April 12th, 2016 در ساعت 15:02
-
-
April 12th, 2016, 15:06
عضو انجمن
دامنه ای که باهاش وارد پنل میشدیم هم ***** شده !
برای انجام تسویه و .... چه کاری باید انجام داد؟
-
-
April 12th, 2016, 15:07
عضو جدید
جناب akbar-pc
دامنه های مذکور به جز یک سابدامنه ***** بود که اونم به لطف همکارن ***** شد 
همه درگاه ها بدون مشکل میتواند به دامنه اصلی متصل شوند سوالی دارید از طریق تیکت اقدام کنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
armin.rf
دامنه ای که باهاش وارد پنل میشدیم هم ***** شده !
برای انجام تسویه و .... چه کاری باید انجام داد؟
https://telegram.me/Jahanpay_com
-
تعداد تشکر ها ازJahan Pay Co به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2016, 15:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
جناب akbar-pc
دامنه های مذکور به جز یک سابدامنه ***** بود که اونم به لطف همکارن ***** شد

همه درگاه ها بدون مشکل میتواند به دامنه اصلی متصل شوند سوالی دارید از طریق تیکت اقدام کنید
- - - Updated - - -
https://telegram.me/Jahanpay_com
دامنه اصلی jahanpay.com رو هم ست میکنم باز کار نمیکنه بعد ف*** شدن pay.jahanpay.ir رو ست کردم کار میکرد تا امروز ولی الان هیچ کدوم کار نمیکنه اطلاعیه تلگرام هم خوندم که همون ادرس اصلی رو میگه
-
-
April 12th, 2016, 15:17
عضو انجمن
پلاگین ها رو دوباره نصب کنیم ؟
در زمان پرداخت با پیوند ها موجه میشن کاربرا
-
تعداد تشکر ها از armin.rf به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2016, 15:17
عضو انجمن
دوستان امروز به همه همکاران تو جهان پی درگاه اختصاصی داده شده واسه پرداخت همه برید نصب کنید و برای تسویه هم حل با ***** میشه کارش کرد خودم تست کردم ...
-
تعداد تشکر ها ازyasserhost به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2016, 15:19
عضو دائم
دیگه فکر می کنم توی این شرایط همه *****شکن داشته باشن
تا برطرف شدن مشکل می تونید از این طریق وارد سایت بشید
در مجموع بنده پیشنهاد می کنم بخاطر شرایط پیش اومده شما کاربرای عزیز فعلا کمتر سخت گیری کنید بهتر خواهد بود
ماژول هم مشکلی نیست با یک تغییر آدرس ساده درست میشه
حتی میشه مستقیم آی پی داد
ولی نیاز به هماهنگی داره - مهم مشتری و خریدار هست که می تونه بدون مشکل به درگاه شما وارد بشه و تراکنش داشته باشه
تنها موردی که می مونه تسویه هاس است که بنده اطلاعی ندارم
پیروز باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
yasserhost
دوستان امروز به همه همکاران تو جهان پی درگاه اختصاصی داده شده واسه پرداخت همه برید نصب کنید و برای تسویه هم حل با ***** میشه کارش کرد خودم تست کردم ...
خوب پس خداروشکر مشکلی هم از این بابت نیست
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید