صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 39 , از مجموع 39

موضوع: امن سازی رایگان وب سایت شما

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : امن سازی رایگان وب سایت شما

تست این که شما بزرگ وار هستید و من به سن قانونی نرسیده ام و و و ....

جواب تمامی سوالات در همان سایت هست که عین انسان خودتان را معرفی کنید تا پاسخ سوالت خود را پیدا کنید که .... چون اعتبار ما به قدری پایین نیست که پاسخ دهیم به حرف های هزره و بی اعتبار و اهانت امیز افرادی همچون شما.

ما کار خود را در شرایطی شروع کردیم که افراد مانند شما داشتند برای عدم رسیدم به موفقیت دیگران تنها حرف هایی بدون معنی میزدند و تا برای خودشان کسب اعتبار کنند و چه خوب است که همان افراد سرنوشت هایی نا معلوم دارند و اینده ای نا خوشآیند ...

با این کار شاید عتبار ما بسیار پایین آید و زیاد با افراد مانند شما رو به رو شویم و هدف داریم از این کار ( هدف ارتقای امنیت وب سایت های یک کشور بزرگ به اسم ایران و مردمانی به اسم ایرانی )

در کل ما به این گونه اعلام امادگی کردیم برای حفاظت رایگان از کشوری که در آن بزرگ شده ایم و شاید به دید شما کوچک باشیم ( چشمان کوچک ادم های بزرگ را کوچک میبینند ,در این شکی نیست )

اشاره ای هم داشتد به موضوع این انجمن " آیا شما با این همه دانش که به صورت مانیتورینگ کسب کرده اید در طول سالیان دراز ( 90 سال فعالیت در فضای مجازی ) نمیدانید نفوذ گر وفتی به یک وبسایت قصد نفوذ دارد آیا به کجا جز هاست و اطلاعات سرور سایت نفوذ میکند ؟! "

شاید اگر شما هم یک وطن دوست باشید به فکر امنیت دنیای مجازی وطن خود خواهید بود " و اعتبار تیم امنیتی ناشناس یک اعتبار بین المللی هست و فکر نمیکنم اتهامات یک عده افراد لطمه ای باشد به اعتبار این تیم "

پس آزاد باشیم و آزاد اندیش

تا درودی دیگر بدرود

2. # ADS

عضو انجمن taksis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    1,152
    تشکر شده در
    549 پست

احتمالا از سیا و موساد گواهی ندارید؟
    گوگل مگه گواهینامه امنیتی میده؟؟؟
    الله و اکبر چه چیزایی درومده تو این دوره زمونه.
    19-18 سال پیش اگه میدونستم وضع it این میشه بیجا میکردم ده دقیقه پشت کامپیوتر بشینم.پیکان میخریدم مسافر کشی میکردم : ))

4. تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید

عضو انجمن besthosti.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    1,806
    تشکر شده در
    1,340 پست

دوست عزیز شما اعلام کردید که گواهی امنیتی از سایت گوددی دارید ولی من وقتی تو انجمن رفتم و بر روی لینک مرتبط کلیک کردم دیدم که این فقط مرتبط با گواهی ssl سایت هست. حالا نمی دونم کسی با داشتن این گواهی استاد بخش امنیت میشه و می تونه ادعا کنه که می تونه امنیت سرور و ... رو تامین کنه رو تا الان نمی دونستم. ممکن هست اسم یه چند تا گواهی نامه در بخش امنیت و هک و همچنین شرکت ها توزیع دهنده ش رو بگید تا بشه قبول کرد به حداقل ها تسلط دارید.
    Snapshot_2016-01-24_000357.png
    ویرایش توسط besthosti.com : January 24th, 2016 در ساعت 02:38

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

با سلام

اگر بحث خارج از موضوع نیست و به شما بر نمیخورد ؛
    لطفا این اعتباری که این همه از اون صحبت میکنید رو روشن فرمایید برای ما !
    بنده چیزی که نشان دهنده اعتبار شما باشه پیدا نکردم گرامی .

حداقل چند نمونه سایت ارسال کنید که لوگوی شما در اون به نمایش در اومده باشه ....

و لطفا در بین سایت های زیر یک سایت معتبر نشون بدید که شما اون رو هک کرده باشید :
    http://www.hack-mirror.com/team/iran...org/all_1.html

بنده که سایت معتبری پیدا نکردم !
    ویرایش توسط farmanrava : January 24th, 2016 در ساعت 02:44

7. تعداد تشکر ها از farmanrava به دلیل پست مفید

عضو جدید sav آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

تامین امنیت؟! یا خرابکاری!
    شما خیلی نگران امنیتی چیز هاییو که میدونی تاپیک بزن اموزش بده !
    گیرم شما پسورد هاست گرفتید کل سایت و بکاپ هارو پاکیدید یا یک بد افزار اپ کردید یا بجای امنیت سرور شما با آن سعی به ارسال و... اسپم کردید .
    اون بنده خدا دستش به کجا بند باشه؟
    و شمایی که تعداد تاپیک هاتون از ثانیه های بودنتون در اینجا بیشتره!!!

عضو جدید majid rostami آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    222
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    97 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranonymous نمایش پست ها
    تست این که شما بزرگ وار هستید و من به سن قانونی نرسیده ام و و و ....

جواب تمامی سوالات در همان سایت هست که عین انسان خودتان را معرفی کنید تا پاسخ سوالت خود را پیدا کنید که .... چون اعتبار ما به قدری پایین نیست که پاسخ دهیم به حرف های هزره و بی اعتبار و اهانت امیز افرادی همچون شما.

ما کار خود را در شرایطی شروع کردیم که افراد مانند شما داشتند برای عدم رسیدم به موفقیت دیگران تنها حرف هایی بدون معنی میزدند و تا برای خودشان کسب اعتبار کنند و چه خوب است که همان افراد سرنوشت هایی نا معلوم دارند و اینده ای نا خوشآیند ...

با این کار شاید عتبار ما بسیار پایین آید و زیاد با افراد مانند شما رو به رو شویم و هدف داریم از این کار ( هدف ارتقای امنیت وب سایت های یک کشور بزرگ به اسم ایران و مردمانی به اسم ایرانی )

در کل ما به این گونه اعلام امادگی کردیم برای حفاظت رایگان از کشوری که در آن بزرگ شده ایم و شاید به دید شما کوچک باشیم ( چشمان کوچک ادم های بزرگ را کوچک میبینند ,در این شکی نیست )

اشاره ای هم داشتد به موضوع این انجمن " آیا شما با این همه دانش که به صورت مانیتورینگ کسب کرده اید در طول سالیان دراز ( 90 سال فعالیت در فضای مجازی ) نمیدانید نفوذ گر وفتی به یک وبسایت قصد نفوذ دارد آیا به کجا جز هاست و اطلاعات سرور سایت نفوذ میکند ؟! "

شاید اگر شما هم یک وطن دوست باشید به فکر امنیت دنیای مجازی وطن خود خواهید بود " و اعتبار تیم امنیتی ناشناس یک اعتبار بین المللی هست و فکر نمیکنم اتهامات یک عده افراد لطمه ای باشد به اعتبار این تیم "

پس آزاد باشیم و آزاد اندیش

تا درودی دیگر بدرود
    انصافا جوابت به من قشنگ تر از بقیه جواب ها بود فقط مشکل اینجاست که من اصلا سوالی نپرسیدم که عین انسان بخواید جوابشو بدید

کل انجمن بین المللی خودتو بگرد 3 تا تاپیک آموزشی مفید که قرار دادی به من معرفی کن ... من پستامو از این تاپیک حذف میکنم

- - - Updated - - -

پیج شخصی خودت از سایت zone-h.org هم ارسال کنی موردی نیست ...
    ( جایگزین اون 3 پست آموزشی مفید که گفتم )
    بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند

تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    6 پست

ارائه مشخصات سایت به تیم یا گروهی اثبات نشده به منظور تامین امنیت ...
    خود این امر نقض موارد امنیتی هست

فرستاده شده از LG-H818ِ من با Tapatalk

عضو جدید sarnahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    13 پست

سازمان امنیتی هکران ناشناس تاسیس سال 93
    عرض ادب

اسم سازمان رو گذاشتید روی سایتتون آیا مجوزی در این خصوص دارید؟! همین خودش براتون یه دردسره!!! ثبت شرکتی ، ثبت سازمانی!!!!
    بقول دوستان عزیز دیگه مجوز امنیتی ، یه چیزی ارائه بدید که آدم خیالش راحت باشه و بتونه بهتون پسورد بده؟
    اون لوگویی که اشاره کردید در پایین فوتر هستش راه به جایی نداره متاسفانه و درجا میزنه توی سایت
    تا اونجایی که من میدونم اگر شما تیم امنیتی هستید باید از خود سایت متوجه بشید و بررسی کنید نه اینکه پسورد بخواین (مثل آشیانه)
    نه شماره تماسی ، نه آدرس سازمان !!!! ، نه مجوزی !؟ هیچ چی ؟!
    مونده گواهی ssl که اصلاً ربطی نداره اونو حتی میشه با شرکت های واسط و هاستینگ ها هم گرفت
    اگر شما جز تیم و یا خود آسیا آی تی هستید که هیچ تایید میشید اما اگر در مورد امنیت میخواین خدمتی ارائه بدید ابتداعاً حتماً باید اعتماد طرف رو جلب کنید ، توی این دوره زمونه من به داداشمم اعتماد ندارم 255 کاراکتر روی پوشه و فایل های نگهداری رمز های اصلی سایت و هاستم رمز میذارم و صدجا توی کامپیوتر گمش میکنم تا نتونم پیداش کنم. به همین راحتی هیچ و پوچ رمز میخواین!؟ مدل های جدید هک کردنه!؟

موفق باشید
    طراحی قالب PSD با بهترین کیفیت

مشاهده نمونه کار و سفارش در تلگرام : ideaparsco

عضو جدید shakib zero آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    132
    تشکر شده در
    105 پست

درود

در کل هدف از ایجاد تاپیک مشخص بود و ایشون مشخص بود سنشون پایینه بخاطر همین در این رابطه پستی ارسال نکردم

مدیریت هم ایشون رو اخراج کردن بنظرم بهتره تاپیک بسته شه تا دیگه اسپمی ارسال نشه

سپاس

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)