-
January 14th, 2016, 22:50
پاسخ : مشکل پیدا کردن یک هاستینگ معتبر
سلام دوست عزیز
من کارم میزبانی وبه و سرویسهای خوبی هم ارائه میدم ولی شاید یکم پشتیبانیم ضعیف باشه (بین 30 دقیقه تا حداکثر 12 ساعت پاسخ میدیم) اگه یک میزبان مناسب تر میخواین پیشنهاد میکنم از مارال هاست خرید کنید که یکی از دوستان و همکاران عزیز هستند .
اگر قابل بدونید میتونیم سایت شما را روی سرورهای خودمون میزبانی کنم و ضمانت کیفیت هم بهتون میدم حالا انتخاب باشماست
موفق باشید
-
-
January 14th, 2016 22:50
# ADS
-
January 14th, 2016, 22:57
بله دوستمون بسیار درست میفرمایند
شرکتهایی که معمولا به عنوان برند شناخته شدن (بعضی هاشون) به دلیل مخارج بالایی که شرکت و کارکنانشون دارن گاها مجبورن کیفیت را پایین بیارن و ممکنه شما نتیجه خوبی نگیرید
البته همه اینطور نیستند اما دلیل را روی برند ، قیمت و تبلیغات نذارید در همین وب هاستینگ تالک افرادی در حال فعالیت هستند که نه انماد دارن نه تاسیس سایتشون از یک سال تجاوز میکنه و نه نیروی پشتیبانی فعال دارن ولی سرویسهایی به شما میدن که شما در سال حتی یک دقیقه هم قطعی ندارید و نیاز به پشتیبانی هم ندارید . پس ملاکتون را برای بهترین بودن تغییر دهید
موفق باشید
-
-
January 14th, 2016, 23:07
عضو انجمن
از نظر من و جناب عالی هاست خوب یعنی اینکه:
1-روی سرور یدونه سایت نگه داری بشه و اون سایت ما باشه.
2-پشتیبانی نصف شب ساعت 5 تیکت زدیم جواب بدن.
3-تلفنی مشکلات مارو حل کنن.
4-هیچ وقت قطعی نداشته باشه.
5-همه نرم افزار های سرور با سایت ما همخوانی داشته باشه.
و...............
در یک کلام هاست خوب نه در ایران نه در کل جهان وجود نداره
حتی خودتونم سرور تهیه کنید بازم براتون باز دهی خوب نداره فقط باید یکم با هاست کنار بیاید.
چند مسئله هم هست:
1- هیچ وقت سابقه هاستینگ مد نظر نباشه مهم سایت هایی هست که الان رو سرور هستن و بدون مشکل کار می کنن.
2-هیچ وقت هاست سالانه تهیه نکنید.
3-قبل از خرید درخواست چند نمونه سایت هم ردیف سایت خودتونو بکنید.
ارادتمند
-
-
January 14th, 2016, 23:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
saeid1346
سلام بنده سایت فیلم دارم
فایل های سایت روی یه سرور مطمئنه دنبال یه هاست برای خود سایت میگردم ولی متاسفانه هنوز جای مناسبی پیدا نکردم
اکثرا مشکلاتی مثل عدم پاسخدهی مناسب در کمترین زمان ، پشتیبانی نامناسب ، اپ تایم افتضاح و ... دارن
از دوستان خواهش میکنم هیچ گونه تبلیغی اینجا انجام ندن !
فقط دوستانی که تجربه استفاده از یک هاستینگ معتبر رو دارن نظر بدن
یوزر های 2014 به قبل البته !
باسپاس
پیشنهاد میکنم از سرویس دهنده های خارجی استفاده کنید بهتره
-
-
January 16th, 2016, 08:16
عضو انجمن
قوی ترین پشتیبانی ، بهترین عملکرد
Email:
info@serversetup.co Ticket:
https://serversetup.co
Tel: 05138919616
Telegram: @serversetupsale
-
-
January 16th, 2016, 09:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
saeid1346
سلام بنده سایت فیلم دارم
فایل های سایت روی یه سرور مطمئنه دنبال یه هاست برای خود سایت میگردم ولی متاسفانه هنوز جای مناسبی پیدا نکردم
اکثرا مشکلاتی مثل عدم پاسخدهی مناسب در کمترین زمان ، پشتیبانی نامناسب ، اپ تایم افتضاح و ... دارن
از دوستان خواهش میکنم هیچ گونه تبلیغی اینجا انجام ندن !
فقط دوستانی که تجربه استفاده از یک هاستینگ معتبر رو دارن نظر بدن
یوزر های 2014 به قبل البته !
باسپاس
سلام و احترام
امیدوارم پست بنده تبلیغ به حساب نیاید فقط می خواهم کارتان راه بیوفتد .
تا کنون ما 5 سایت موزیک و فیلم را میزبانی کرده ایم که جزء سایتهای برتر ایران بودند ،در حال حاظر هم 2 سایت از آنها همچنان از ما هاست دارند و بر روی سرور ما میزبانی می شوند و مابقی هم از خودمان سرور دارند (به دلیل برخی مسائل نمیتوانم نام سایتها را ذکر کنم بجز سایتی که برای خودمان بوده سایت bbsmusic.ir که چند ماهی است غیرفعالش کردیم چون وقت رسیدگی بهش را نداشتیم)
برای اطمینان بیشتر میتوانید سایتتان را انتقال دهید بر روی سرور ما و 48 ساعت سایت را مانیتورینگ نماییم و در صورتی که مشکلی نبود که مطمئنن نیست میتوانید از ما سرویس تهیه فرمایید .
(مجددا ذکر میکنم این پست بنده تبلیغ به حساب نیاید فقط میخواهم کارتان راه بیوفتد )
آپتایم مانیتورینگ :
http://www.host-tracker.com/UptimeGr...0-df76da22e886
-