شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
جهت صحت سنجی عرض بنده کافیست قوانین این دیتاسنتر را مطالعه نمایید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
سلام
این همه پشت سر این دیتاسنتر صحبت کردین...
درسته قوانین سختی داره اما بک آپ میده
همچنین روی دست هلند و فرانسه من سرور خوب و پورت قدرتمند ندیدم
رد استیشن هاردهاش افتضاح هست و گرون هم هست
هتزنر هم پورتش ضعیف هست قوانین خیلی سختگیری هم داره
6 سال هست فعالیت داریم در کل ... و حرفهای تو خالی زیاد در مورد همه دیتاسنترها شنیدیم
کمی معقولانه نظر بدین و از روی احساس یا دو تا پست نظر ندین
ما شخصا با همه این دیتاسنترها همکاری داشتیم اما هلند واقعا یه چیز دیگه هست(هر چی پول بدین آش می خورین)
ضعیفترین دیتاسنتره هم از نظر شخص بنده هتزنر هست
موفق و سربلند باشید
باتشکر
ویرایش توسط javadezati : January 5th, 2016 در ساعت 01:20
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
ببین دوست عزیز ما احساسی حرف نمیزنیم
اگه بنا به تعریف و مقایسه باشه من خودم فرانسه رو انتخاب میکنم و دلیلش هم تجربه 2 ساله ای هست که دارم با این دیتاسنتر کار میکنم
الان سرور من مشکل براش بوجود شاید بیاد و چوت استرس دارم میخواستم دوستان نظر بدن من چکار کنم
چون فکرم خیلی مشغوله
در ضمن ما نگفتیم که ovh بده
ما نگفتیم که چرا به spam و غیره گیر میده
ما گفتیم ovh خوبه
ما گفتیم ovh کار خوبی میکنه که spam حساس هست و ... .
این سرور من مشکلش اینه که ممکنه یهویی بسته بشه
والا اگه بحث رو انتخاب باشه من خودم ovh رو باهاش کار کردم و دوستش دارم .
از دوستان خواهش میکنم اگه میتونید برای یه مدت چند روزه یه فضای centos به من بدید تا فایلهام رو بزارم اونجا
من 800 گیگ
برای مدت 3 تا 5 روز فقط !
کاری ب پست های مربوط ب مقایسه دیتاسنتر ها باهم ندارم ، چون بحث پست اول با صفحات آخر تاپیک متفاوت هست .
استارتر عزیز ، وقتی هنوز مشکلی پیش نیومده ، شما دنبال راه حلش هستید ؟ ، پیشنهاد من اینه ک شما از هر دیتاسنتری سرور گرفتید ، یک هفته ~ ده روز قبل از سر رسید ، قاکتور مربوط ب ماه بعد رو پرداخت و سرور رو تمدید کنید.
- همین هتزنر ک دوستان میگن ، تاپیک های بستن پنل و فرمت کردن هارد در یکی ~ دو هفته اخیر در همین انجمن هست ، کافی هست ک جستجو کنید ! (در حالیکه ovh در بدترین شرایط هم ب شما دسترسی ftp میده.)
در هر دیتاسنتری ، شما اگر ب موقع پرداخت تون تایید نشه ، ب مشکل میخورید ، هیچ تفاوتی هم وجود نداره ، در خرید از دیتاسنتر ها و سایت های خارجی ، بعد از پرداخت نباید خیال شما راحت باشه ، تا زمانیکه پرداخت شما وریفای شه ، یعنی یک مرحله وریفای بیشتر از سایت ها و فروشگاه های اینترنتی داخلی دارند ، ک شامل همشون میشه.
ب خاطر ابیوز برای یک آي پی ، ovh هیچ وقت با کل سروری ک چندین آي پی داره کاری نداره ، ارسال ایمیل اسپم وار هم در پنل کاملا مشخص هست و آی پی ک ب خاطر اسپم یا پورت اسکن یا دانلود از ترکر های عمومی تورنت (جدید) بلاک میشه رو شما ب راحتی میتونید آنبلاک کنید ، ب شرطی ک همیشه در کمترین زمان ممکن پاسخ ابیوز های دیتاسنتر رو بدید .
درباره تورنت ، این دیتاسنتر جدیدا (در ۲۰۱۶) قوانینی رو اعمال کرده ، دوستانی ک کاربر تورنتی دارن ، بیشتر از قبل باید دقت کنند .
با تشکر ...
ویرایش توسط OmidX : January 5th, 2016 در ساعت 15:53
...Zzzz...
سلام
کسی اینجا گفته بود رایگان تماس میگیره با دیتاسنتر و صحبت می کنه؟!وقتی خود شماره های تماس دقیقه ای هزینه دارند غیر از سیم کارتی که باید بین المللی باشه که بتونید اصلا این شماره ها رو بگیرین با خط ایران نمیشه.
OVH 2 rue Kellermann 59100 Roubaix
Technical support: 08.99.49.87.65 (€1.349/call + €0.337/min)
Commercial support: 08.20.69.87.65 (€0.118/min)
Fax: 03.20.20.09.58
- - - Updated - - -
سلام مجدد خدمت همکاران و ماهی گیران آبهای گل آلود.
باید به خدمت تمام دوستان برسانم همانطور که 10 مرتبه به یوزر گفتم هیچ مشکلی نیست نگران نباشید ولی ایشون کلا آدم استرسی هستن هیچ مشکلی نبوده منیجری که مسئولیت برسی تک تک سرور ها رو داشته 2 روز در دیتاسنتر نبود بعدش هم که تایید شد و تمدید شد بدون مشکل! نیازی به این همه بحث نیست!
از طرفی دوستانی که میگن بک آپ بگیرین وای بک آپ بگیر باز نمی کنند این چه حرفیه رویه نسبت به سالهای قبل عوض شده ما سرور خاموش شده که پول داده نشوده بود یوزر میخواست کنسل کنه فراموش کرده بود بک آپ بگیره 6 ساعت درخواست کردیم به صورت تلفنی و روشن شد برای بک آپ گیری البته به دردسرش نمی ارزه زمانی که زنگ میزنی باید با یک منیجر فرانسوی که صحبت کنی خیلی سخته متاسفانه با اینکه با پشتیبانی کانادا که صحبت کردم گفتن باید پشتیبان های فرانسه به زمان انگلیسی صحبت هم کنند با شما ولی اینکه نمی کنند اطلاع ندارم . خلاصه اینکه سرور های ما نمیزاریم مشکلی براشون پیش بیاد و نیومده.
و اینکه با یک ادمین در فرانسه تونستم دیروز صحبت کنم و این مورد رو به طور کلی حل کنیم ولی کاربر های ما باید ای پی های خودشون از لیست اسپم ها حذف کنند و جلوگیری کنند از اتک زدن و بسیار بسیار مراقب باشید که:
سایتی با محتوا عربی یا فارسی در مورد اخبار و اطلاعات گروه داعش روی سرور هاتون نباشه 1% اگر پیدا کنند به گفته همین ادمین که به ما گفتن همه سرور هاتون تمدید کنید مشکلی نیست دیگه کلا تیم امنیتی دیتاسنتر اجازه و خبر نمیده اگر ببینه حامی و یا هر وابستگی ..... دارید فرمت میکنه و تمام اکانت مسدود.
موفق باشید.
ویرایش توسط websazha : January 6th, 2016 در ساعت 15:14
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
درسته، بعد از اون اتفاقاتی که در پاریس رخ داد کلا بفهمن shift + delete میکننتون
راستی! پس چرا سایت رنک اول داعش داره تو قلب فرانسه میزبانی میشه؟
http://daesh-news.com/
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)