کریسمس یا شب ژانویه یا کلا مناسبت هایی ک بعضی از دوستان میگن ب ما ربطی نداره بهانه ست ، بهانه ای برای شاد بودن ، چیزی ک فک میکنم ما ایرانیا بیشتر از همه دنیا بهش نیاز داریم ... باشد ک رستگار شوید ... :دی
کریسمس یا شب ژانویه یا کلا مناسبت هایی ک بعضی از دوستان میگن ب ما ربطی نداره بهانه ست ، بهانه ای برای شاد بودن ، چیزی ک فک میکنم ما ایرانیا بیشتر از همه دنیا بهش نیاز داریم ... باشد ک رستگار شوید ... :دی
ویرایش توسط OmidX : January 1st, 2016 در ساعت 02:53
...Zzzz...
شاد بودن مگه فقط به حرف هست ؟ بیشتر از هر چیزی دل من و کل ایرانی هایی مثل من که هر روز داره بهشون ظلم میشه نیاز به شاد بودن داره
وقتی من از دیدن پلیس وحشت می کنم به جای اینکه احساس امنیت کنم چطور می تونم شاد باشم ؟
من اصلا اهل ساز مخالف نیستم و خوشحالم که امید این تاپیک رو زده و خوشحالم که خوشحالید
نیو یر همگی هم هپی باشه . اما ای کاش من اونقدر آزاد بودم که می تونم مثل خیلی های دیگه این مراسم رو جشن بگیرم و هر کاری که در قلب اروپا و آمریکا میشه رو در همین کشور خودم انجام می دادم بدون اینکه بترسم از هر چیزی
کاش همه چیز بر اساس دین نبود
کاش میشد همه بفهمن من فقط یک بار می تونم 23 سال و 8 ماه و 7 روزم باشه و من دیگه هیچوقت نمی تونم برگردم به 23 سالگی برای انجام کارهایی که دوست دارم
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
تبریک
شرمنده دیر رسیدم به تاپیک..16 مبارک...تقصیر من نبود...ویس یش چاوز بودخوابمون کرد.جاتون خالی خوش گذشت.الانم خوابم میاد باز..فعلا
![]()
I LOVE U WHT
ویرایش توسط delta : January 1st, 2016 در ساعت 10:58
http://radiojavani.ir/21373/%D8%AF%D...C%DA%A9%D8%B3/
داشتم تو فضای مجازی میگشتم به این رسیدم
معرفیش خالیاز لطف نیست
دانلود کنید ولذت ببرید
درود دوستان
در ابتدا منم به نحوی این سال جدید رو تبریک عرض میکنم خدمت همه شما عزیزان
در اینجا.باید گفت سالی که نکو*ست از ژانویه اش پیداست
حالا از اینا.بگذریم من با انگلیسی حرف زدن شما کاری ندارم اما تو کف اون حروف الفبای فارسی خودمون تو زبان انگلیسی هستم![]()
![]()
سلام
سال پر بار و پر خیر و برکتی داریم انشالله...
آرزوی موفقیت دارم برای همه عزیزان که هم درست کار میکنن و هم کاره درست میکنن بدون هیچ بزرگبینی تو خودشون
http://dl.teh-dl.ir/bahman93/Ozcan%2...20Desem%20.mp3
روزهای خوب تو راهه...![]()
ویرایش توسط takpar7 : January 2nd, 2016 در ساعت 01:01
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)