سلام .
سرویس 4 رم گیگتون با پهنای باند نامحدود شرایطش رو ممنون میشم بفرمایید
و اینکه اماکن ارائه این سرویس بصورت ha وجود داره ؟ اپر امکانش هست ممنون میشم هزینه رو هم بفرمایید
سلام .
سرویس 4 رم گیگتون با پهنای باند نامحدود شرایطش رو ممنون میشم بفرمایید
و اینکه اماکن ارائه این سرویس بصورت ha وجود داره ؟ اپر امکانش هست ممنون میشم هزینه رو هم بفرمایید
ویرایش توسط shervinrv : February 5th, 2016 در ساعت 16:39
با سلام
بله امکان ارائه نامحدود وجود دارد متاسفانه متوجه ادامه صحبت شما نشدم. لطفا واضح تر بفرمایید یا با شماره های موجود تماس بگیرید
با احترام
- - - Updated - - -
با سلام
بله پلان 4 گیگ موجود است
هر 100 گیگ هارد 25 هزار تومان است.
برای دریافت پهنای باند نامحدود تماس بگیرید.
نصب و کانفیگ سی پنل رایگان است. خیر سی پنل دستکاری شده نیست و لایسنس شما قابلیت آپدیت بدون هیچ گونه تغییر در سرور را دارد.
در صورت ابهام می توانید با شماره های ما تماس حاصل نمایید.
پیروز باشید
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
سلام و درود.
با مشخصات زیر میخوام.
رم 3 و رم 4
هارد 100
پهنای باند نامحدود داریدپهنای باند بالا میخوام.
کیفیت و تضمین سرور برام مهمه.کانفیگ دایرکت ادمین هم انجام میدین؟گففتین سی پنل رایگان داره.سی پنل نال یا نه؟بعدش تضمین که به مشکل نخوره این سی پنل.
کانفیگ هم انجام میدین؟چه دایرکت دامین چه سی پنل.کانفیگ فقط برای سرعت بالا.برای هاستینگ میخوام.شایدم دیدم پهنای باند بالا و قیمت مناسب باشه,برای دانلودم استفاده کردم.
بله سرور های پارس h a هستند نسب به سایر سرورها.
اما از نظر لود بالانسر خیر. این سرویس روی سرورهای ایران ما فعال نیست و البته فکر نمیکنم به جز 1 یا 2 شرکت شخص یا شرکت دیگری از لود بالانسر برخوردار باشدو بالطبع هزینه این نوع سرویس ها بالا خواهد بود.هزینه سرویس نامحدود دو برابر قیمت های ارائه شده است ولی با همان کیفیت خوب و مناسب.خیر برای ترافیک خارج سرویس حجمی قابل ارائه است.
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
سلام دوست خوب
من پنل 25 تومانی رو میخوام
سیستم عامل هم ویندوز
فقط میشه چند ساعت تست بدید ؟ چون تا حالا با سرور مجازی ایران کار نکردم
ممنون
سرور رم 2 بهمراه کانفیگ websitepanel نیاز داریم اگر کانفیگ رو رایگان انجام بدید یکساله تهیه میشه. سفارش بدم ؟
سلام
خسته نباشید
بنده می خاستم یه سرور تهیه کنم برای تبدیل اینترانت به اینترنت چون کافی نت دارم و همونطور که می دونین سایت های خارجی محدودن و راحت باز نمیشن
حالا اگه یه همچین سروری بدین با ترافیک حداکثر 100 تا 150 گیگ در ماه قیمتش چقدر میشه؟
ممنونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)